satia2004 09.12.06, 20:58 Możecie mi polecić jakiś dobry puder brązujący bez rozświetlających drobinek? Mam mieszaną cerę i dodatkowy błyski mi nie potrzebny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinascotties Re: Puder brązujący - nie błyszczący 10.12.06, 12:01 www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=216 Odpowiedz Link Zgłoś
satia2004 Re: Puder brązujący - nie błyszczący 10.12.06, 12:07 carolinascotties napisała: > www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=216 Wyobraź sobie, że doskonale znam wizaż ale zadałam konkretne pytanie o NIEBŁYSZCZĄCY puder a gdybyś zwróciła uwagę to w sekcji "najlepsze" są same nabłyszczające. Może ktoś jednak zna taki? Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: Puder brązujący - nie błyszczący 10.12.06, 13:03 Z tego co wiem to MAC ma i z drobinkami i matowe. Ja w tej chwili mam Revlona, ktory wg. mnie drobinek nie ma, albo sa tak drobno zmielone ze az niezauwazalne. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Puder brązujący - nie błyszczący 10.12.06, 19:09 W tej sekcji są również pudry bez drobinek! Jeśli tak dobrze znasz wizaz na pewno trafiłaś na watek o pryzmach Givenchy. Odpowiedz Link Zgłoś
satia2004 Re: Puder brązujący - nie błyszczący 10.12.06, 19:40 carolinascotties napisała: > W tej sekcji są również pudry bez drobinek! Jasne ale trzeba się przekopać przez recenzje ok. 100 produktów żeby taki znaleźć - forum istnieje właśnie po to żeby pytać. > Jeśli tak dobrze znasz wizaż na pewno trafiłaś na watek o pryzmach Givenchy Nie korzystam z forum na wizażu tylko z tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Puder brązujący - nie błyszczący 10.12.06, 13:47 W zasadzie wszystkie znane mi pudry brązujące mają mniejsze lub większe drobinki. Najmniej błyszczące to np: -ArtDeco puder dwukolorowy -Bourjois taki w kartonowym opakowaniu, wygląda jak tabliczka czekolady -Manhattan -Lumene (z tego co pamiętam jest zupełnie matowy) -Guerlain Terracotta ma chyba też jakiś matowy kolor. Musiałabyś sama posprawdzać te pudry bo ja nie pamiętam dokładnie, kiedyś też szukałam matowego, i w końcu kupiłam IsaDorę nr 41, ma małe drobinki widoczne tylko w pełnym słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Puder brązujący - nie błyszczący 10.12.06, 14:50 np. rossman rival de loop Odpowiedz Link Zgłoś
popinka Re: Puder brązujący - nie błyszczący 10.12.06, 14:52 Ja bym poleciła Ziemie Egipską. Jest to puder bronzujący i nie błyszczy. Jego zaleta jest taka , ze jeżeli chcesz mocniejszy efekt opalenizny to stopniowo nakładasz więcej a jeżeli chcesz tylko leeko sie przyciemnić to wystarczy musnąc pędzlem . Jest nisamowicie wydajny Nawet na kilka lat. pieknie pachnie . Można niestety kupić tylkoo w kosmetyczek lub w hurtowniach kosmetycznych albo na tergach kosmetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Puder brązujący - nie błyszczący 10.12.06, 18:21 Ziemia egipaska to nie tyle puder brązujący, co krem nawilżający w postaci takiego pudru. Jest rewelacyjny, ale jednak trochę drobinek ma. Odpowiedz Link Zgłoś