Dodaj do ulubionych

dermabrazja - oriflame

10.12.06, 21:28
Czy kosmetyk w/w jest też pomocny w przypadku rozstępów?Przeczytałam
gdzieś,że dermabrazja spłyca rozstępy, ale to chyba chodzi o taką wykonaną w
gabinecie kosmetycznym:)
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: dermabrazja - oriflame 11.12.06, 13:26
      ten preparat to mikrodermabrazja, a poza tym, to nie ma go już w sprzedaży. ale
      i tak wątpię w jego skuteczność, jeśli chodzi o rozstępy, prędzej zabiegi
      gabinetowe.
      • tropicielka Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 13:11
        ja robiłam ten zabieg dwa tygodnie...po jakim czasie mogę isc do solarium?
        • littlefrog Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 13:17
          są jakieś efekty?
          • tropicielka Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 13:18
            tak po połowie serii mam cere gładziutkai jaśniejszą - nie widać przebarwień
            drogapołowę zrobie sobie w styczniu ,ponieważ potrzebuje sie troszke opalić :-)
            • pomidorekk Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 13:22
              po każdej mikrodermabrazji, uzyciu kwasów minimalny czas wynosi 1 miesiąc.
              Nie polecam w tym wypadku chodzenia do solarium, bo ono utrwala przebarwienia-
              widze po sobie. odkąd ostawiłam sztuczne słońce, przebarwienia szybciej znikają
              i nie sa tak widoczne.
              • tropicielka Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 13:48
                kurcze :-( chciałam na sylwestra pare racy iść :-( ale cóż skoczę alewyłączę
                lampy na twarz :-(
                • pomidorekk Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 13:50
                  no niestety... nawet samoopalacza nie można po mikro używać.
                  ja tez kiedys byłam gorącą zwolenniczką solarium, ale od pół roku nie byłam i
                  naprawdę skóra lepiej wygląda. za pół roku też będe chiała pójśc, bo mam wesele
                  (swoje) i chyba nieładnie wygląda blade ciało w białej sukni...no ale to do
                  przemyślenia jeszcze
                  • justa_79 Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 13:57
                    dlaczego samoopalacza nie można używać? można.
                    • pomidorekk Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 14:18
                      jak chodziłam na mikro do demratologa to uprzedził mnie że nie wolno miesiąc
                      sie oplac i uzywac samooplacza na twarz. Nie kwestjonuje jego opini nie
                      polemizuję z nia, bo to lekarz dermatolog i zna sie lepiej ode mnie. Powtarzam
                      jego opinie , nie swoją własną.
                  • tropicielka Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 15:33
                    dzięki ja teżnie chodzą dwa razy w miesiącu jak jest okazja to troche więcej
                    ale pracuję w takim zawodzie , że nie moge ,nielubie byc całkiem blada:-(
                • pomidorekk Re: dermabrazja - oriflame 12.12.06, 13:51
                  acha, wyłącz lampu i załóż cos na twarz, żeby światło z reszty lamp nie
                  dochodziło do twarzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka