Dodaj do ulubionych

Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat)

14.12.06, 10:01
do 40zl, polećcie jakis prosze.
Obserwuj wątek
    • inecita Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:03
      Do 40 zł będzie cięzko...

Spróbuj moze coś z firmy Mona Liza Mincer
      Może z firmy AA?
      Dermedic ma kremy ponięzj 40 zł ale te przeciwzmarszczkowe są chyba drogie.
      Mozesz tez poszukac na allegro ja tam kupilam dla mamy Redermic ale za 60 zł
      • fryderykkk Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:09
        Kupilabym drozszy ale odrazu bedzie sie czula niekomfortowo ze wydaje na nia
        tyle a tyle (do 40zl jakos przeboleje mysle)..
        Cere ma normalną, wlasnie sie zastanawialam czy na allegro byloby cos taniej?
    • martelinka Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:10
      krem na dzień czy na noc? bo to ma znaczenie :)
      • fryderykkk Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:13
        na dzien:)
        przegladam wlasnie allegro co sadzicie o EVELINE GOLD THERAPY?
        Najwazniejsze zeby choc w minimalnym stopniu dzialal tzn zeby odczula jakas
        roznice w cerze wtedy bedzie zadowolona na bank;)
        • martelinka Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:49
          ja bym zaproponowała jakis oriflame;) ale poza tym fajny jest tez poodbno - tak mi mówiła moja mama kiedys - z garniera ten wisniowy z pomarszczonym psem ;) kojarzysz? :)
          • fryderykkk Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:53
            GARNIER ULTRA LIFT?:)
            • plasynka a moja mama lubi... 14.12.06, 11:26

Czesc! Moja mama też ma koło 50 lat i bardzo sobie ceni niedrogie, polskie
              kosmetyki.

Do tej pory najbardziej zadowolona była z Miraculum Lift Line, ale ostatnio
              zachciało jej sie zmiany i kupiła Eveline Gold Therapy.

Ja czytałam dużo pochwał na temat tej właśnie serii! Z resztą, otrzymali
              ostatnio "Oskara Kosmetyków 2006", co pewnie potwierdza markę. O samej firmie
              Eveline też czytałam dużo dobrego i uważam, że mają bardzo dobrą jakosć
              produktów!

Krem kosztuje ok. 16zł - tym samym mozesz kupić i na dzień i na noc. Zawsze
              kupienie zestawu ma lepsze działanie, bo serie sie wzajemnie uzupełniają.
              Myślę, że Gold Therapy to będzie dobry zakup, zwłaszcza, ze jest dedykowany dla
              osób w wieku 45+. Jeśli nie, to polecam też wspomniany wyżej Miraculum Lift
              Line, cena i wiek podobne.

Pozdrawiam!!
              :)
            • martelinka Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 12:14
              tak ten:)
            • inecita Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 14:25
              Wiesz co jeszcze przyszły mi do łowy takie pomysły:
              1. Garnier czerwony - moja mama ma 60 lat i miała maseczke i rzeczywiscie bylo
              widac efekt przez pare godzin
              2. Nowy złoty loreal nie wiem ile kosztuje ale warto sprawdzic, jest dla kobiet
              około 60-tki ale spokojnie się nada
              3. Oriflame bodajże złota seria jesli jest w promocji w przeciwnym razie koszt
              jest duzo wyzszy
              4. Yves Rocher jak mas ztaki kupon rabatowy z ulotki czasem jest np 40-50%
              zniżki na wybrany produkt
    • toska26 Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 11:24
      Jak można kupić krem przeciwzmarszczkowy osobie 50-cio letniej? Nie chce Cie
      obrazic, ale w tym wieku na pewno mama zmarszczki juz ma. Wszystcy mysla, ze
      jak krem przeciwzmarszczkowy to jest dla starszej osoby, a przeciez sama nazwa
      wskazuje, ze zapobiega powstawaniu - takie kremy sa dla mlodszych kobiet. W
      sytuacji wiekowej Twojej mamy odpowiednie bede kremy liftingujace,
      wygladzajace... Nieswiadomosc powoduje, ze kupujemy zle preparaty, kosmetyki -
      i potem niszczymy skore... Poszukaj jakiegos kremu aptecznego...
      • inecita Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 14:27
        O rany myślę że przez "przeciwzmarszczkowy dla mamy lat 50" chłopak rozumie
        liftingujący... sama tak czasami mieszam pojęcia a chłopak ma chyba tym
        bardziej prawo... Nie czepiaj się bez sensu, a kremy apteczne odpadają za 40 zł.
      • ate120 Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 18:09
        toska26, wydaje mi się, że można kupić krem przeciwzmarszczkowy. Wraz z wiekiem
        ma się coraj więcjej zmarszczek, używając kremow przeciwznarszczkowych spowalnia
        się tempo ich powstawania. Przecież 50-cio letnia kobieta ma mniej zmarszczek od
        60-cio latki, 70-cio latki i tak dalej...
        Wydaje mi się, że może lekko przesadą jest kupowania kremu przeciwzmarszczkowego
        Pani po 70, ale 50-cio latce czemu nie? Ludzie starzeją się w różnym tempie. Są
        Panie po 50, ktore mają skóre gładszą od 40.
      • panisiusia Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 15.12.06, 11:16
        Nie chcę Cię obrazić, ale nie ma takiego słowa "wszystcy"...
    • plasynka Re: 14.12.06, 11:40

Przypomniałam sobie jeszcze, że moja mama używała też kremów Eris 45+ i one
      również były świetne, ale niestety są drozsze. Vichy też ma dobre kremy dla
      dojrzałych kobiet, ale tu już w ogóle ceny są wysokie.

Dam ci jedna zasadniczą radę-nie kieruj sie reklamami... To nie zawsze bedzie
      dobre, a marketing odbija sie na cenach...

Może pomogą ci też rankingi na www.wizaz.pl w zakładce KWC (Kosmetyki wszech
      czasów)
      • foty.foty beautyfly.pl 14.12.06, 18:18
        www.beautyfly.pl/product_info.php?cPath=1_10&products_id=16726

moja mama uzywa tego kremu i bardzo jest zadowlona;)
        • inecita Re: beautyfly.pl 15.12.06, 09:40
          Pisałam mu własnie powyzej o dermedicu ale on kosztuje powyzej 40 zl
          • rixa perfecta 20.12.06, 18:01
            Perfecta +45 z soją i czymś tam, kosztuje ok 20zł, moja mama go używa. ale nie
            wiem, czy to taki wymarzony prezent, tzn, może być uznany za aluzję
    • rixa Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 22.12.06, 19:30
      albo o'lay jest dobry
    • waniencja Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 23.12.06, 09:49
      Moja mama używa Garnier UltraLift (ten czerwony) + krem pod oczy z Avonu (ten
      Anew) i jest bardzo zadowolona :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka