fryderykkk 14.12.06, 10:01 do 40zl, polećcie jakis prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inecita Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:03 Do 40 zł będzie cięzko... Spróbuj moze coś z firmy Mona Liza Mincer Może z firmy AA? Dermedic ma kremy ponięzj 40 zł ale te przeciwzmarszczkowe są chyba drogie. Mozesz tez poszukac na allegro ja tam kupilam dla mamy Redermic ale za 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:09 Kupilabym drozszy ale odrazu bedzie sie czula niekomfortowo ze wydaje na nia tyle a tyle (do 40zl jakos przeboleje mysle).. Cere ma normalną, wlasnie sie zastanawialam czy na allegro byloby cos taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
martelinka Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:10 krem na dzień czy na noc? bo to ma znaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:13 na dzien:) przegladam wlasnie allegro co sadzicie o EVELINE GOLD THERAPY? Najwazniejsze zeby choc w minimalnym stopniu dzialal tzn zeby odczula jakas roznice w cerze wtedy bedzie zadowolona na bank;) Odpowiedz Link Zgłoś
martelinka Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:49 ja bym zaproponowała jakis oriflame;) ale poza tym fajny jest tez poodbno - tak mi mówiła moja mama kiedys - z garniera ten wisniowy z pomarszczonym psem ;) kojarzysz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 10:53 GARNIER ULTRA LIFT?:) Odpowiedz Link Zgłoś
plasynka a moja mama lubi... 14.12.06, 11:26 Czesc! Moja mama też ma koło 50 lat i bardzo sobie ceni niedrogie, polskie kosmetyki. Do tej pory najbardziej zadowolona była z Miraculum Lift Line, ale ostatnio zachciało jej sie zmiany i kupiła Eveline Gold Therapy. Ja czytałam dużo pochwał na temat tej właśnie serii! Z resztą, otrzymali ostatnio "Oskara Kosmetyków 2006", co pewnie potwierdza markę. O samej firmie Eveline też czytałam dużo dobrego i uważam, że mają bardzo dobrą jakosć produktów! Krem kosztuje ok. 16zł - tym samym mozesz kupić i na dzień i na noc. Zawsze kupienie zestawu ma lepsze działanie, bo serie sie wzajemnie uzupełniają. Myślę, że Gold Therapy to będzie dobry zakup, zwłaszcza, ze jest dedykowany dla osób w wieku 45+. Jeśli nie, to polecam też wspomniany wyżej Miraculum Lift Line, cena i wiek podobne. Pozdrawiam!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
martelinka Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 12:14 tak ten:) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 14:25 Wiesz co jeszcze przyszły mi do łowy takie pomysły: 1. Garnier czerwony - moja mama ma 60 lat i miała maseczke i rzeczywiscie bylo widac efekt przez pare godzin 2. Nowy złoty loreal nie wiem ile kosztuje ale warto sprawdzic, jest dla kobiet około 60-tki ale spokojnie się nada 3. Oriflame bodajże złota seria jesli jest w promocji w przeciwnym razie koszt jest duzo wyzszy 4. Yves Rocher jak mas ztaki kupon rabatowy z ulotki czasem jest np 40-50% zniżki na wybrany produkt Odpowiedz Link Zgłoś
toska26 Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 11:24 Jak można kupić krem przeciwzmarszczkowy osobie 50-cio letniej? Nie chce Cie obrazic, ale w tym wieku na pewno mama zmarszczki juz ma. Wszystcy mysla, ze jak krem przeciwzmarszczkowy to jest dla starszej osoby, a przeciez sama nazwa wskazuje, ze zapobiega powstawaniu - takie kremy sa dla mlodszych kobiet. W sytuacji wiekowej Twojej mamy odpowiednie bede kremy liftingujace, wygladzajace... Nieswiadomosc powoduje, ze kupujemy zle preparaty, kosmetyki - i potem niszczymy skore... Poszukaj jakiegos kremu aptecznego... Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 14:27 O rany myślę że przez "przeciwzmarszczkowy dla mamy lat 50" chłopak rozumie liftingujący... sama tak czasami mieszam pojęcia a chłopak ma chyba tym bardziej prawo... Nie czepiaj się bez sensu, a kremy apteczne odpadają za 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ate120 Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 14.12.06, 18:09 toska26, wydaje mi się, że można kupić krem przeciwzmarszczkowy. Wraz z wiekiem ma się coraj więcjej zmarszczek, używając kremow przeciwznarszczkowych spowalnia się tempo ich powstawania. Przecież 50-cio letnia kobieta ma mniej zmarszczek od 60-cio latki, 70-cio latki i tak dalej... Wydaje mi się, że może lekko przesadą jest kupowania kremu przeciwzmarszczkowego Pani po 70, ale 50-cio latce czemu nie? Ludzie starzeją się w różnym tempie. Są Panie po 50, ktore mają skóre gładszą od 40. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 15.12.06, 11:16 Nie chcę Cię obrazić, ale nie ma takiego słowa "wszystcy"... Odpowiedz Link Zgłoś
plasynka Re: 14.12.06, 11:40 Przypomniałam sobie jeszcze, że moja mama używała też kremów Eris 45+ i one również były świetne, ale niestety są drozsze. Vichy też ma dobre kremy dla dojrzałych kobiet, ale tu już w ogóle ceny są wysokie. Dam ci jedna zasadniczą radę-nie kieruj sie reklamami... To nie zawsze bedzie dobre, a marketing odbija sie na cenach... Może pomogą ci też rankingi na www.wizaz.pl w zakładce KWC (Kosmetyki wszech czasów) Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty beautyfly.pl 14.12.06, 18:18 www.beautyfly.pl/product_info.php?cPath=1_10&products_id=16726 moja mama uzywa tego kremu i bardzo jest zadowlona;) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: beautyfly.pl 15.12.06, 09:40 Pisałam mu własnie powyzej o dermedicu ale on kosztuje powyzej 40 zl Odpowiedz Link Zgłoś
rixa perfecta 20.12.06, 18:01 Perfecta +45 z soją i czymś tam, kosztuje ok 20zł, moja mama go używa. ale nie wiem, czy to taki wymarzony prezent, tzn, może być uznany za aluzję Odpowiedz Link Zgłoś
rixa Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 22.12.06, 19:30 albo o'lay jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
waniencja Re: Krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (50lat) 23.12.06, 09:49 Moja mama używa Garnier UltraLift (ten czerwony) + krem pod oczy z Avonu (ten Anew) i jest bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś