Dodaj do ulubionych

Poleccie SILNIE regenerujaca odzywke do 100 zl

16.12.06, 17:57
witam

po pasemkach bardzo mi sie przesuszyly wlosy, chce zaintestowac kase w
naprawde dobra i skuteczna odzywke - jaka polecacie tak do stowy.
dzieki!
Obserwuj wątek
    • aaliyah83 Re: Poleccie SILNIE regenerujaca odzywke do 100 z 16.12.06, 20:50
      ja inwestowalam w dorgie a teraz am za niecale chba 30 zl z hurtowni
      fryzjerskiej amrki GENERA, jest cudowna i nei obciaza wlosow, napewno lepsza od
      loreal, kerastase i tych innych bardoz znanych. Niezla jest schwarzkopf, ale w
      sklepach fryzjerskich jest tyle tych masek, czasem te wogole neiznane sa
      naprawde rewelacyjne, moja kolezanka ma renne blanche itez sobei chwali, przed
      ta mialam rowniez polska neipamietam nazwy szare opakowanie za 16 lz, rownie
      zbyla znakomita, kiedy suzywalam dlugo slynnej maski WAX ale nie umywa sie do
      tych ze sklepu fryzjerskiego. Wcierma tez w konce jedwab lub serum po kazdym
      myciu, to tez pomaga
      • zoe28 Re: Poleccie SILNIE regenerujaca odzywke do 100 z 16.12.06, 23:17
        Polecam maskę Kadusa Imunal Hydro Enegry, jak dla mnie rewelacja !
        Zainwestowałabym też w szampon z tej samej serii, naprawdę warto.
      • asiaczek22 Genera z Loreal Serie Expert 17.12.06, 14:41
        aaliyah83, piszesz, że

> GENERA, jest cudowna i nei obciaza wlosow, napewno lepsza od loreal

Czy miałaś na myśli maski z Loreal Serie Expert, np. Absolut Repair.
        Czy też chodzi Ci o to, że Genera jest lepsza od odżywek loreala kupowanych w drogeriach?

A jak się ma Genera do jedwabiu. Możesz to porównać, stosowałaś jebwab?
        • shameeka Re: Genera z Loreal Serie Expert 17.12.06, 14:46
          armod.webd.pl/product_info.php?products_id=602&osCsid=1a4f4607e4fc605fedffe26250674211
          polecam.
          • aaliyah83 Re: Genera z Loreal Serie Expert 17.12.06, 14:51
            aha, mowie o loreal professional, od ponad dwoch lat tylko artykuly fyzjerskie
            i naprawdee jst dobrze, wiele produktow wogole neiznanych ma bardzo przystepne
            ceny...
        • aaliyah83 Re: Genera z Loreal Serie Expert 17.12.06, 14:49
          mialam na mysli maski loreala do farbowanych i z serii absolout repair.
          Uzywalam jedwab biosilk, o to ten jedwab Ci chodzi?? mysle ze maske trudno
          porownac do jedwabiu, przynajmniej jedno i drugie maja inne swoej fukcje w
          moejej pielgnacji wlosow. Ta maska genera ma 1000 litrow, mysle ze gdzies na 2
          lata mi starcyz bo stosuje raz na tydzine, kupilam w centrum zaopatrzenia
          fryzjerow za Sobieskim w Wawie.
          • 24milenka Dzieki za szybką odpowiedż :) 17.12.06, 15:08
            Dzieki, aaliyah83 za szybką odpowiedź!

Do tej pory maska absolut repair Loreala była moją ulubioną. Jak mi się skończy, może pokuszę się o
            maskę Genera.

Tak, chodziło mi o tej jedwab.
            • omniabulgari Re: Dzieki za szybką odpowiedż :) 17.12.06, 22:02
              ja rowneiz robie zakupy w centrum zaopatrzenia frzjerow, i jest tam mnostwo
              naprawde dobrych masek za niewielkie pieniadze, jest tam loreal, farouk, revlon
              i wella z drozszych i cale mnostwo innych malo znanych produktow. I co ciekawe
              fachowa obsluga, czesto polecaja cos co jest sporo tansze, ost mialam w koszyku
              serum loreala a zaproponowali mi rene blanche cena ta sama ale pojemnosc dwa
              razy taka az 125 ml. Troche mniej jestem zadowolona ze sprayu do ukladania ale
              kosztowal ok 20 zł wiec strata zadna. Obecnei mam polską maskę 500 ml za
              neicale 20 zł, dobre sa maski osmo, wielkie pudlo, chyab ponad litr kosztuje 80
              zł, Mysle ze do 50 zl mozna kupic rewelacyjna maske, a te najdrozsze wcale nie
              sa tak dobre, przetestowalam juz wiele, ogolnei z kosmetykow do wlosow farouk
              jest mmoim faworytem.
          • madzia773 Re: Genera z Loreal Serie Expert 18.12.06, 11:59
            aaliyah83 a możesz podac dokładny adres tej hurtowni za Sobieskim w Warszawie?
            ja znam tylko hurtownię na koszykowej ale tam wielu firm w ogole nie mają:(
            • omniabulgari Re: Genera z Loreal Serie Expert 18.12.06, 14:29
              jest to ulica daleka 4, jadac z gorjeckiej w strone centrum w prawo przed
              Sobieskim, kawaleczek prosto i zaraz bedzie widac- CENTRUM ZAOPATRZENIA
              FRYZJEROW. wczesniej rowniez bylam na koszykowej ale tam maja neiwelki wybor i
              raczej te drozsze znane marki tu jest prawie wszytsko, poza kerastase i
              matrixem
    • bzzzk Re: Poleccie SILNIE regenerujaca odzywke do 100 z 17.12.06, 23:12
      mam obecnie maskę Al Latte Kallos i jest świetna, można kupić w hurtowniach
      fryzjerskich, ale dużo jest też na Allegro, ja tam właśnie nabyłam. jak do tej
      pory, to moja najlepsza maska, a też przerabiałam już parę profesjonalnych
      (L'Oreal i Matrix). i do tego szalenie tania, litr kosztuje kilkanaście zł...

• bianca07 Re: Poleccie SILNIE regenerujaca odzywke do 100 z 18.12.06, 08:43
        schwarzkopf professional maska regenrująca, 750ml pojemność, cena na salon
        fryzjerski 69zł, rewelacja;-)
      • komyszka Re: Poleccie SILNIE regenerujaca odzywke do 100 z 18.12.06, 08:43
        faktycznie - jest niezła. ale niestety po 3 miesiącach stosowania regularnego
        dochodze do wniosku ze działa baaardzo doraźnie. wiem ze zadna odzywka cudów nie
        zdziała ale ta jest jednak troche przereklamowana. w dodatku zdecydowaie obciąza
        włosy. owszem- łatwo się rozczesują, są miekkie. ale połysku dzieki odzywce zero
        i wystarczy lekki wiaterek aby włoasy sie przetłuściły. szkoda- myslałam ze
        bedzie to znajomosc na dłuzej.
    • mella11 Re: Poleccie SILNIE regenerujaca odzywke do 100 z 18.12.06, 13:13
      Najlepsza odzywka dla mnie to placenta,kupisz ja na allegro,jest tania i bardzo
      dobra.Wyprobowalam juz niemal wszystkie na rynku,nie tylko polskim:)rowniez
      fryzjerskim.Efekty juz po pierwszym uzyciu,a po 4 tyg mieciutkie wloski:)
    • k1k2 Re: Poleccie SILNIE regenerujaca odzywke do 100 z 18.12.06, 19:16
      spektakularny efekt daje odzywka z zoltka, oliwy i cytryny (opisywana
      wielokrotnie)

nie wymaga inwestycji pienieznej, ale za to wymaga troche czasu i pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka