kasiulek_mysiulek 16.12.06, 19:23 Jaki efekt daje ten tusz, poza tym, że podobno bardzo czarne rzęsy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
philo77 Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 11:07 Wydłuża i pogrubia i można nim osiągnąc nawet teatralny efekt - mialam już kilka opakowań i byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_1985r Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 12:22 Ja miałam jedno i na pewno następnego już nie kupię. Ten rzeczywiście daje wyraźny efekt na rzęsach, ale jest on spowodowany tylko i wyłącznie ich sklejeniem. Nigdy nie zdarzyło mi się używać gorszego tuszu. Sklejał, zostawiał bardzo dużo grudek i bardzo się osypywał. Jednym słowem tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 15:29 efekt nieestetycznie pozlepianych rzes:) zdecydowanie odradzam, lepiej kup ten dwufazowy loreala albo intensifique... Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 19:26 jest beznadziejny! skleja rzesy, sypie się i szybko wysycha. zdecydowanie odradzam. ostatnio jak byłam w sklepie to wizażystka (loreala!)powiedziała, ze to jeden z najgorszych produktów tej firmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 20:46 Ja dzisiaj poszłam do Douglasa i akurat pani w niebieskim mi powiedziała, że jest umalowana Architektem i nie zrobiły jej rzęsy na mnie żadnego wrażenia, a jeszcze mówiła, że z tym podkręcaniem to lipa wielka, jednym słowem, nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
frida7 Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 21:28 a ja zdecydowanie bronie lash architecta (mialam 3 opakowania) to prawda ze skleja, ale rozczesuje rzesy sucha dodatkowa szczoteczka i radze sobie z tym problemem natomiast ma ogromne, niezaprzeczalne zalety, po pierwsze co uwazam ze jest szalenie wazne - NIE ROZMAZUJE SIE! - a mam dlugie wykladajace sie rzesy i tlusta cere, u mnie tez nie osypywal sie itp. po drugie baaardzo podkresla rzesy, wydluza przede wszystkim i pogrubia lekko (nie wiem dlaczego ta ekspedientka tak slabo wygladala...) a przy tym nie jest to teatralny (czyt. karykaturalny) efekt po trzecie jest stosunkowo tani w tej chwili mam chanel inimitable i rzeczywiscie jak glosi "prasa" bardzo ladnie rozdziela rzesy, prawie zupelnie nie skleja, super konsystencja super sie naklada, ale nie daje takiego efektu jak lash architect, i troszke sie rozmazuje pod oczami zaden z tych dwoch tuszy nie podkreca rzes, ja mysle ze w ogole zaden tusz tego nie robi, albo w jakim prawie niezauwazalnym stopniu, trzeba uzywac zalotki w tym celu;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 21:29 Baaaaaaaaaardzo lubię ten tusz.Miałam 5opakowań i szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: Loreal Lash Architekt 18.12.06, 18:16 Mnie on nie odpowiada: skleja rzesy, rozmazuje sie i niemilosiernie sie kruszy. Szkoda pieniedzy. Ale prawda jest taka ze tyle opinii ile uzytkowniczek:). Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: Loreal Lash Architekt 18.12.06, 18:26 Dobra, też się wypowiem :) Mam od niedawna i poza tymi z grzebyczkiem, to jest to najgorszy tusz, jaki kiedykolwiek miałam. Nigdy jeszcze nie odbijały mi się na nieruchomej częsci powieki umalowane rzęsy :( Nie tylko na górze, na dole też. Jest bardzo rzadki jak na tusz. I ciężko nim malowac rzęsy, bo jak dziewczyny pisały, skleja niemiłosiernie. Porażka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: Loreal Lash Architekt 18.12.06, 21:56 Jak widac, to kwestia baaaaaaardzo indywidualna. Ja uwielbiam ten tusz :) Wrocilam do niego po nieudanej przygodzie z Lancome. Faktem jest,ze skleja rzesy,ale wyglada to rewelacyjnie,przynajmniej na moich rzesach - taki mocny,dramatyczny efekt :) Ponadto swietnie pogrubia :) Zalezy co kto oczekuje od tuszu-jesli lubisz delikatny,naturalny efekt,stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś