Dodaj do ulubionych

Loreal Lash Architekt

16.12.06, 19:23
Jaki efekt daje ten tusz, poza tym, że podobno bardzo czarne rzęsy?
Obserwuj wątek
    • philo77 Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 11:07
      Wydłuża i pogrubia i można nim osiągnąc nawet teatralny efekt - mialam już
      kilka opakowań i byłam zadowolona.
      • kaya_1985r Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 12:22
        Ja miałam jedno i na pewno następnego już nie kupię. Ten rzeczywiście daje
        wyraźny efekt na rzęsach, ale jest on spowodowany tylko i wyłącznie ich
        sklejeniem. Nigdy nie zdarzyło mi się używać gorszego tuszu. Sklejał, zostawiał
        bardzo dużo grudek i bardzo się osypywał. Jednym słowem tragedia.
    • heart_of_ice Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 15:29
      efekt nieestetycznie pozlepianych rzes:)
      zdecydowanie odradzam, lepiej kup ten dwufazowy loreala albo intensifique...

Pauli
      --
      bywam na Łysej Górze:)
      • hollygolightly85 Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 19:26
        jest beznadziejny!
        skleja rzesy, sypie się i szybko wysycha.
        zdecydowanie odradzam.
        ostatnio jak byłam w sklepie to wizażystka (loreala!)powiedziała, ze to jeden z
        najgorszych produktów tej firmy;)
        • kasiulek_mysiulek Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 20:46
          Ja dzisiaj poszłam do Douglasa i akurat pani w niebieskim mi powiedziała, że
          jest umalowana Architektem i nie zrobiły jej rzęsy na mnie żadnego wrażenia, a
          jeszcze mówiła, że z tym podkręcaniem to lipa wielka, jednym słowem, nie kupię.
    • frida7 Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 21:28
      a ja zdecydowanie bronie lash architecta (mialam 3 opakowania)
      to prawda ze skleja, ale rozczesuje rzesy sucha dodatkowa szczoteczka i radze
      sobie z tym problemem
      natomiast ma ogromne, niezaprzeczalne zalety, po pierwsze co uwazam ze jest
      szalenie wazne - NIE ROZMAZUJE SIE! - a mam dlugie wykladajace sie rzesy i
      tlusta cere, u mnie tez nie osypywal sie itp.
      po drugie baaardzo podkresla rzesy, wydluza przede wszystkim i pogrubia lekko
      (nie wiem dlaczego ta ekspedientka tak slabo wygladala...) a przy tym nie jest
      to teatralny (czyt. karykaturalny) efekt
      po trzecie jest stosunkowo tani
      w tej chwili mam chanel inimitable i rzeczywiscie jak glosi "prasa" bardzo
      ladnie rozdziela rzesy, prawie zupelnie nie skleja, super konsystencja super
      sie naklada, ale nie daje takiego efektu jak lash architect, i troszke sie
      rozmazuje pod oczami
      zaden z tych dwoch tuszy nie podkreca rzes, ja mysle ze w ogole zaden tusz tego
      nie robi, albo w jakim prawie niezauwazalnym stopniu, trzeba uzywac zalotki w
      tym celu;)
      pozdrawiam:)
      • kinga38 Re: Loreal Lash Architekt 17.12.06, 21:29
        Baaaaaaaaaardzo lubię ten tusz.Miałam 5opakowań i szczerze polecam!
        • brytfanka88 Re: Loreal Lash Architekt 18.12.06, 18:16
          Mnie on nie odpowiada: skleja rzesy, rozmazuje sie i niemilosiernie sie kruszy.
          Szkoda pieniedzy. Ale prawda jest taka ze tyle opinii ile uzytkowniczek:).
    • aksolotl_meksykanski Re: Loreal Lash Architekt 18.12.06, 18:26
      Dobra, też się wypowiem :)
      Mam od niedawna i poza tymi z grzebyczkiem, to jest to najgorszy tusz, jaki
      kiedykolwiek miałam. Nigdy jeszcze nie odbijały mi się na nieruchomej częsci
      powieki umalowane rzęsy :( Nie tylko na górze, na dole też. Jest bardzo rzadki
      jak na tusz. I ciężko nim malowac rzęsy, bo jak dziewczyny pisały, skleja
      niemiłosiernie. Porażka... :(
      • lhasa Re: Loreal Lash Architekt 18.12.06, 21:56
        Jak widac, to kwestia baaaaaaardzo indywidualna.
        Ja uwielbiam ten tusz :)
        Wrocilam do niego po nieudanej przygodzie z Lancome.
        Faktem jest,ze skleja rzesy,ale wyglada to rewelacyjnie,przynajmniej na moich
        rzesach - taki mocny,dramatyczny efekt :) Ponadto swietnie pogrubia :)
        Zalezy co kto oczekuje od tuszu-jesli lubisz delikatny,naturalny efekt,stanowczo
        odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka