Dodaj do ulubionych

isotrexin a samoopalacz?

21.12.06, 16:53
czy isotraxin, który stosuje praktycznie na cała twarz moze spowodowac
nierówne schodzenie samoopalacza na twarzy? przed swietami i sylwestrem
chciałabym troche sie opalic ( chusteczkami z vichy) i nie wiem czy nie bede
przez to "opalona w ciapki"
Obserwuj wątek
    • littlefrog Re: isotrexin a samoopalacz? 21.12.06, 16:58
      Jeżeli skóra się złuszcza to mogą powstać jaśniejsze plamy, poza tym ważne jest
      zrobienie dokładnego peelingu bo w miejscach gdzie skóra jest sucha powstanie
      mocniejsze zabarwienie. Ja sama stosuję samoopalacz na twarz oraz leki
      złuszczające skórę i do sylwestra zamierzam sobie zrobic mała przerwę żeby to
      jakoś wyglądało ;)
      • ratmore Re: isotrexin a samoopalacz? 21.12.06, 17:03
        dzieki za odpowiedz. w tej chwili sie nie złuszcza , isotrexinem smaruje sie
        dopiero 2 dni, wiec jeszcze nie widac tego efektu , o którym piszesz.
        Littlefrog czy ty od dawno stosujesz takie połaczenie? ciekawa jestem czy
        kiedykolwiek zdarzyły ci sie takie plamy i ewentualnie jak sobie z tym
        poradziłas??
        • littlefrog Re: isotrexin a samoopalacz? 21.12.06, 17:20
          Czasem się zdarzały i właśnie dlatego je opisałam ;)
          Na ogól po nałożeniu pudru różnice się wyrównują, poza tym samoopalacz bardzo
          szybko mi się zmywa więc nawet jak wyjdzie jaśniej/ciemniej to po 2 dniach
          różnicy już nie widać. Ja stosuję leki tylko na brodę więc czasem po prostu
          robiłam tak że nakładałam samoopalacz na cała twarz zwyjątkiem brody właśnie, a
          na brzegach rozcierałam dokładnie żeby nie było widać róznicy w kolorze i potem
          na to puder i było ok. Najgorzej jest jak skóra się łuszczy bo te suche płatki
          skóry potrafią zrobić się pomarańczowe :/ Wtedy na ogół na parę dni odpuszczam
          samoopalacz.
          Ale skoro piszesz że używasz isotrexin od 2 dni to moze nic takiego nie zdąży
          się dziać :)
          • ratmore Re: isotrexin a samoopalacz? 21.12.06, 17:25
            wielkie dzieki ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka