Gość: Zen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 15:20 Czy można przewieźć do Kanady części komputerowe (Plyta glowna i karta dzwiekowa) ? Nie skonfiskuja mi tego na lotnisku? Normalnie chce to przewiezc w torbie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Można? 23.04.04, 15:42 Gość portalu: Zen napisał(a): > Czy można przewieźć do Kanady części komputerowe (Plyta glowna i karta > dzwiekowa) ? Nie skonfiskuja mi tego na lotnisku? > Normalnie chce to przewiezc w torbie. wez jeszcze monitor (14-tke, albo amber 12-tke) i powiedz ze to jest "polish laptop"...powinni wposcic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 15:54 > wez jeszcze monitor (14-tke, albo amber 12-tke) i powiedz ze to jest "polish > laptop"...powinni wposcic Moge prosic jakies powazne odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_vipa Re: Można 23.04.04, 16:02 1. Pytanko: a po chooj ci ten zlom targac? 2. Tak, mozna. ale jak cie zaczna glupo trzepac po bagazach, to sie nie dziw. bo takiego barana to sie zadko widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
blockbuster Re: Można? 24.04.04, 05:31 masz szanse ale musisz to wniesc na sobie a nie w bagazu, podrecznym nawet. Motherboard najlepiej wloz do specjalnego worka i przyklej sobie do plecow (mam nadzieje ze to jest baby board). Hard drive to wsun w przedna kieszen spodni a jakies inne podreczne componenty jak modem 300Bd czy network card na twisted pair to mozesz przymocowac ta sama tasma do watroby i sledziony.. Jezeli chodzi o ten amber 12" to wyjmij ustrojswo ze srodka, plastyk wyrzuc bo sobie na miejscu cos zmajstrujesz z kartonu i reszte wrzuc do torby z Aldi i nies tak jak sugerowales. Oczywiscie ze zajrza a ty powiedz ze znalazles i wlasnie niesiesz do smietnika. Zobaczysz ze nie zechca sie brudzc i pozwola przeniesc. Laptopow sie nie oplaca przewozic bo na zachodzie ida tylko skladaki, o czym jak sadze juz wiedziales. Za laptopa to niejeden facet moczy nadgarstki po kajdankach. Pamietaj, to co zrobili z Kwasniewskim to bylo na poczatku. teraz to ludzi nawet nie moga znalezc bo wysiedlaja gdzies pod kolo polarne skad podobno widac brzeg Rosji w sloneczny poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Można? IP: 207.230.231.* 24.04.04, 08:06 Dlaczego nie , nie widze przeszkod . Nie przesadzajmy to nie Korea (ta na gorze) ) Odpowiedz Link Zgłoś