grzeszny-aniol 29.12.06, 21:55 Moje drogie Panie, moze ktoras z Was jest z Poznania i poleca jakies dobre solarium? Interesuje mnie rowniez gdzie sa solaria stojace. Dziekuje za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aderty Re: >> Solarium w Poznaniu 29.12.06, 23:22 Polecam 2 : - na osiedlu Zygmunta Starego( przystanek PST Szymanowskiego). Jest dość drogo, ale mają różne ciekawe lóżka(np ze specjalnymi okularami, dzieki którym możesz oglądać teledyski).Tam własnie jest stojące. - na Slowiańskiej ( zaraz za Akademikami Ak. Rolniczej na ul. Dożynkowej). Dobre lampy, ceny normalne (ok 10 zl za 10 min), mają tylko 2 łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: >> Solarium w Poznaniu 30.12.06, 00:06 oo dziekuje za odpowiedz:) a czy przypakiem na z.starego nie ma podwojnych lozek tzn dla dwoch osob? Odpowiedz Link Zgłoś
aderty Re: >> Solarium w Poznaniu 30.12.06, 00:12 Pierwszy raz słysze o czymś takim ! :D Ale niestety z tego co wiem, niczego takiego tam nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: >> Solarium w Poznaniu 30.12.06, 00:14 moze ktos mi bzdur nagadal:D Odpowiedz Link Zgłoś
aderty Re: >> Solarium w Poznaniu 30.12.06, 00:27 Znasz jakąś dobrą i niedrogą kosmetyczkę w Poznaniu? Najlepiej w centrum albo w "górnej"części miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: >> Solarium w Poznaniu 30.12.06, 00:28 yyy a zalezy o jakie zabiegi Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aderty Re: >> Solarium w Poznaniu 30.12.06, 00:32 O oczyszczanie twarzy, kwasy, manicure,pedicure. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: >> Solarium w Poznaniu 30.12.06, 00:34 z tego co wiem to duzo moich kolezanek na manicure chodzi do TIPS2 na Zeromskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagula70 Re: >> Solarium w Poznaniu 11.10.13, 15:41 Solarium Fest na Winogradach, 6 urządzeń w tym stojące Odpowiedz Link Zgłoś