Dodaj do ulubionych

kosmetyki naturalne w dm-drogerie?

05.01.07, 20:39
Witajcie,
Orientujecie się może jakie dobre naturalne lub półnaturalne kosmetyki można
kupić w dm - drogerie. Wybieram sie na Słowację i wiem że tam podobnie jak w
Niemczech jest ta sieć sklepów.Napewno alverede. Czy coś jeszcze godnego
polecenia?
Serdecznie pozdrawiam
S.
Obserwuj wątek
    • naturalny_chomik Re: kosmetyki naturalne w dm-drogerie? 05.01.07, 21:18
      mela to ja mam prośbę - spisz proszę ceny słowackie - mleczka i toniku różanego
      jeśli możesz ....?:o) Będę bardzo wdzięczna. Ja skolei za niedługo będę się
      wybierać do dm w Czechach, bo mam bliziutko i temat mnie interesuje. Seria
      Alterra jest ponoć ok z dm, ale może niech się bardziej obeznani w temacie
      wypowiedzą.:o)

Pozdrawiam:o)
      • gosica37 Re: kosmetyki naturalne w dm-drogerie? 05.01.07, 21:34
        Bylam w wakacje w Czechach i kupowalam w DM pare rzeczy z Alverde. Ceny nie byly
        wysokie. Nie pamietam dokladnie ale calkiem przyzwoicie. Kupilam mydelko
        kokosowe,tonik rozany i pomadke do ust. Widzialam tam tez produkty Weledy.
    • mela78 Re: kosmetyki naturalne w dm-drogerie? 05.01.07, 22:43
      jak dotrę do tego sklepu nie ma problemu spiszę ceny tych produktów
      s.
      • barbegazi Re: kosmetyki naturalne w dm-drogerie? 05.01.07, 23:44
        Mela-na Słowacji mają fajne czeskie kosmetyki.One nazywają sie "Original ATOK
        Cosmetics" albo "Cosmetic Karl Hadek International". Ja je znam, wypróbowałam i
        bardzo je lubię - siostra mi kupowała więc polecam.
    • marisaa Re: kosmetyki naturalne w dm-drogerie? 06.01.07, 10:28
      dm ma swoje kosmetyki naturalne pod nazwa Alverde.Ja kupuje tego dosc duzo, bo
      ceny maja nie do przebicia,a wyniki testow oekotest bardzo dobre.Sa kremy do
      twarzy dla wszystkich rodzajow cer,tymi sie osobiscie nie zachwycam,moze
      dlatego ze jestem juz po czterdziestce:))).Fajne sa plyny pod prysznic np. z
      imbirem,jest swietny krem pod prysznic Ylang-Mate-kupilam ostatnio.Sa tez
      balsamy do ciala,bardzo dobre mleczko do zmywania twarzy,jak rowniez tonik za
      niewiele pieniedzy.Wszystko O.K.Sa kapsulki z wyciagiem z alg i kapsulki z
      olejkiem z dzikiej rozy,nawet plyn do zmywania oczu,ale tego nie probowalam.
      Ogolnie wszystko dobre.Kupuje tam tez szampony,sa zdaje sie trzy do wyboru.No i
      sobre mydelka.Uff, ale zrobilam reklame!(Zastanawialam sie czesto dlaczego tam
      jest tak tanio,chyba robia to iloscia sprzedawanych wyrobow,a poza tam nie
      wszystkie kosmetyki maja certyfikat bio.Naturalne skladniki to jedna sprawa,a
      skladniki ekologiczne z certyfikatem europejskim bio to,ze tak powiem drugi
      wyzszy stopien jakosci,ktory tez wiecej kosztuje.dm podaje dokladnie,ktore
      skladniki maja certyfikat,to jest fair).Oprocz tego kupuje tam
      muesli,przyprawy,herabate-wszystko 100% bio.Pozdrawiam i zycze udanych zakupow.
      • ania008 Re: kosmetyki naturalne w dm-drogerie? 06.01.07, 15:38
        A czy taki sklepika jest w czeskim Cieszynie, albo blisko granicy?
        • naturalny_chomik Re: kosmetyki naturalne w dm-drogerie? 06.01.07, 16:07
          ania - jest DM Dregerie w czeskim cieszynie - tam właśnie się wybieram, bo mam
          najbliżej :o) Jest też w Ostravie i w Żylinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka