ala5012 07.01.07, 18:34 czy numeracja podkładów Clinique sprowadzanych ze Stanów jest taka sama jak tych dostępnych u nas? Chodzi mi o podkłady Superfit i Superbalance. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwenus Re: podkłady Clinique 08.01.07, 11:25 Kupuje zawsze przez kogos z Usa superbalanced, wczesniej kupowalam w Holandii, numeracja byla taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
ala5012 Re: podkłady Clinique 09.01.07, 21:08 dziękuje za podpowiedź, wolałam się upewnić :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_monika Re: podkłady Clinique 09.01.07, 22:21 W USA jest o wiele wiekszy wybor kolorow tych podkladow niz w Europie. I moim zdaniem nazwy nie sa zawsze takie same. Wystarczy zerknac strone Clinique zeby porownac. Np. Superbalance - nigdy nie widzialam w Polsce tylu docieni co tutaj www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4900&PRODUCT_ID=PROD554 Odpowiedz Link Zgłoś
ala5012 Re: podkłady Clinique 11.01.07, 20:45 sama już nie wiem co mysleć na temat jednolitej numeracji :( poszłam do Sephory i Superbalance nr 05 to był kolor Wanilla, w Sephorze w sąsiednim mieście (tam są sympatyczniejsze panie )nr 05 to Soft Honey. W drogeriach mają zestaw 5-6 dostępnych kolorów a jak spojrzałam na www.wisienka to oczy ze zdziwienia przetarłam - dostępnych 15 różnych odcieni. Tylko jak tu w ciemno kupować podkład :( Odpowiedz Link Zgłoś