nagoya 08.01.07, 19:42 Dziewczyny pomozcie!Wszedzie szukam naprawde czarnego cienia do smoky i nie moge nigdzie dostac.Kupilam na allegro mineralne ale sa do niczego!Jaka firma?Gdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: Smoky eyes 08.01.07, 22:01 Bardzo czarny jest cień z potrójnego zestawu Bourjois Effet Lumiere odcień Les Argents 46, z małymi drobinkami. Natomiast zupełnie matowy będzie z ArtDeco (nie pamietam numeru), nakładany na mokro daje bardziej intensywny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Smoky eyes 08.01.07, 23:01 Sypkie Gosha lub APC maja. Ja mam czarny w zestawie Revlona, ten zestaw nadaje sie z reszta do smokey (po lewej): allegro.pl/item155639311_revlon_colorstay_12_hour_super_niska_cena_.html Ale czemu akurat czarnego szukasz? Ja bym polecala szarosc, grafit i wykonczyc czarna kedka i mooocno wytuszowac. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: Smoky eyes 09.01.07, 07:51 ja mam inglota. Kupilam go juz kilka lat temu, a smoky maluje na imprezy wiec jeszcze na dlugo mi wystarczy. Jeste z niego zadowolona, bo nie wazy mi sie ten kolor na powiece, a wiadomo ze pzry czarnym to latwo "łatki" zrobic. Do pracy nosze smoky w kolorze niebieskim - mam np. dzis i w tym kolorzetez jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
nagoya Re: Smoky eyes 09.01.07, 10:13 Dzieki wszystkim za rady.Poszukam wedle waszych wskazowek!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna99991 Re: Smoky eyes 09.01.07, 10:41 Cienie Quatro z tegorocznej kolekcjo gosh q24 , czarny , biały, szary , srebrzysty, czarny na mokro daje spektakularny efekt smoky pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś