Dodaj do ulubionych

żel na cellulit+ wyszczuplanie

IP: router:* / 192.168.0.* 09.04.03, 14:30
szukam niedorgiego a skutecznego żelu na cellulit...nie stać mnie na drogie
markowe produkty,moze znacie coś w cenie do ok 60 zl???
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.BMJ.net.pl 09.04.03, 14:33
      z Avonu jest jakiś nowy żel na cellulit + wyszczuplanie w promocji w aktualnym
      katalogu kosztuje 35,90zł, a od anstępnego ma kosztowac już 59,90zł 200ml...

ale nie używałam go więc nie mam pojęcia czy jest dobry...
      • Gość: olaola Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.de.deuba.com 09.04.03, 14:39
        czesc
        ostatni produkt firmy ziaja o fajnym cytrusowym zapachu wyszczupla i zwalcza cellulit
        a kosztuje ok 10 pln uzywam i polecam jest przyjemny w nakladaniu i skora jest bardziej
        jedrna i napieta po nim dostepne sa trzy wersje - zel olejek i peeling
        • Gość: aga Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.03, 14:52
          Ja też polecam Ziaję LipoCell. Oprocz niej godna polecenia jest tez pianka
          wyszczuplająca Idea 25 z serii Citrobiotic ok 30 zł. Używam tych dwóch produków
          na przemian.
          • Gość: fiona69 Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: router:* / 192.168.0.* 09.04.03, 15:05
            dzieki wielkie :))) za taką cenę mogę nawet kupić oba produkty nie nie
            nadwyrężyć za bardzo studenckiej kieszeni
            pozdrawiam
            • patkag Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie 09.04.03, 15:11
              Ja używalam Bielendy taki preparacik w niebiesko pomaranczowej tubie - moim
              zdaniem super - nie pamietam ceny ale na 1000000% nie przekracza 30 zl.

PAtka
              • Gość: frutelka Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.03, 12:03
                ja uzywam bilendy i balsam nie dosyc ze slicznie pachnie to widac efekty a
                kosztuje ok 15zl:)
        • Gość: Edy do Olaola Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.rmf.pl 14.04.03, 13:43
          Gość portalu: olaola napisał(a):
          > ostatni produkt firmy ziaja o fajnym cytrusowym zapachu wyszczupla i zwalcza
          ce llulit

No wlasnie uzylam wczoraj probke- krem SUPER pachnie i wyglada na o tylko czy
          faktycznei dziala??? Zauwazylas efekty??
          • Gość: olaola Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.de.deuba.com 14.04.03, 17:20
            hej ja sobie nie mierzylam obwodu uda przed ani po ;-) ale stosuje juz 3 opakowanie a spodnie ktore do tej pory byly
            obciskajace w udkach luzne sie jakies zrobily a skorka jest gladka i napieta ale profilaktycznie jeszcze sobie smaruje
            no a poza tym ten sapach pozwala na pelen relaks wieczorkiem
            pozdr
    • Gość: ani Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: 62.233.242.* 14.04.03, 14:17
      Polecam żel z firmy AA Oceanic (taka seria w niebieskich przeźroczystych
      opakowaniach). Całkiem przyjemny, lekki i na mnie działa. Kosztuje około 24zł
      bodajże. Ma - podobno;) - duże stężenie substancji aktywnych, włącznie z
      kofeiną - 11% (tak pisze na opakowaniu). A Galenic chwali się 7% za 120zł....

pozdrawiam
      • Gość: maja Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.80-202-238.nextgentel.com 14.04.03, 14:31
        z kofeina trzeba uwazac, zwlaszcza przy slabych naczynkach - pare razy spotkalam sie z sytuacjami, iz po takich kremach ze spora dawka kofeiny+intensywny masaz moga pekac naczynka - moga a nie musz :-)

Polecam rower.........
    • emka_waw Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie 14.04.03, 14:38
      D-Stock Vichy, kosztuje zasadniczo 70 zł, czasem trafia się w cenie wyższej do
      90 zł (Te 90 zł to np. w aptece na pl. Bankowym w W-wie). Bardzo dobry. Należy
      po prostu poszukać jak najniższej ceny.
    • Gość: 13 Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.acn.pl 14.04.03, 15:20
      Daj sobie spokój. Tego świństwa nic nie zwalczy. Biłam się z cellulitem prawie
      10 lat. Próbowałam wszystkiego, łącznie z drogimi markowymi samrowidłami.
      Efekt żaden. Szkoda czasu i pieniędzy.
      • emka_waw Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie 14.04.03, 16:00
        Nie zgodzę się z tym. Stosowałam D-Stock przy odchudzaniu, i w sumie z obwodu
        uda straciłam 11 cm (w tym cały cellulit). Samą dietą na taki rezultat nie
        miałam szans.
        • Gość: ania Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! IP: 217.98.124.* 15.04.03, 11:28
          Powiedz plis,po ilu opakowaniach/okresie czasu, osiągnełaś taki rezultat!!!???
          • emka_waw Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! 15.04.03, 13:07
            2 tuby, 3-4 miesiące, ale jeszcze chodziłam na basen - nic wyczynowego,
            rekreacyjne chlapanie się w wodzie, 2-3 razy w tygodniu po pół godziny.
            • Gość: jagna Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! IP: 143.26.82.* 17.04.03, 10:16
              D-Stock nie działa, duzo kosztuje i wyżera skórki wokół paznokci i ręce pieką
              jak nie wiem
              • emka_waw Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! 17.04.03, 10:18
                Najwyraźniej masz uczulenie na ten preparat. I weź pod uwagę, że wypowiadam się
                na temat tylko i wyłącznie swojego przypadku - u mnie podziałał.
                • kasiek_1 Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! 17.04.03, 11:32
                  Zdradz w jakiej okolicy monżna znaleźć D Stocka w niższych cenach
                  • Gość: justy tańszy d-stock w wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 12:30
                    np. na świętokrzyskiej 32 mają 10% taniej D-Stock

wkrótce ma się pojawić w aptekach promocja z podwójnymi opakowaniami d-stocka
                    • emka_waw Re: tańszy d-stock w wawie 17.04.03, 12:53
                      Generalnie kosztuje ok 70 zł. Należy za to unikać apteki na pl. Bankowym, tam
                      sprzedają za 90.
                      • kasiek_1 Re: tańszy d-stock w wawie 17.04.03, 13:55
                        Dzieki za informację. Poszukam...

I Wesołych Świąt...

• Gość: justy Re: tańszy d-stock w wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 21:42
                      Gość portalu: justy napisał(a):

> wkrótce ma się pojawić w aptekach promocja z podwójnymi opakowaniami d-stocka

no więc pojawił się promocyjny D-Stock:
                      są go dwa rodzaje:
                      - dwa opakowania d-stock, z których dwugie kosztuje 50% taniej+ próbka pilingu
                      pod prysznic lipidiose
                      - d-stock + piling pod prysznic lipidiose za ok.84zł

wracając do tematu taniego d-stocka to na puławskiej 96 (przy odyńca) jest po
                      59,90zł
    • Gość: fiona69 Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: router:* / 192.168.0.* 26.04.03, 23:19
      no tak tylko,ze jestem w lublinie i jakos nie kojarze by d-stock byl za 60
      zl..a szkoda,pewnie jednak wybiore tansza alternatywe
      pozdrawiam wszystkie walczace ;-)
    • Gość: koza Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.echostar.pl 29.04.03, 13:22
      A może preparat wyszczuplająco-antycellulitowy firmy Dermedic? Nazywa się
      Celluend, ma w swoim składzie kofeinę, L-karnitynę i wyciąg z jakiejś roślinki.
      Powinien kosztować ok.55 zł.
      • Gość: Nika Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: w3cache:* / 192.168.20.* 03.05.03, 19:57
        Emka_waw!! A co to za dietka była??
    • Gość: moboj Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: 62.233.250.* 03.05.03, 21:07
      wczoraj kupiłam sobie cały zestaw Ziaji (peeling, żel do smarowania i oliwkę).
      na noc porządnie wymasowałam uda oliwką, rano zrobiłam peeling i potem
      posmarowałam żelem. efekt: na razie bardzo gładka skóra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka