Gość: fiona69 IP: router:* / 192.168.0.* 09.04.03, 14:30 szukam niedorgiego a skutecznego żelu na cellulit...nie stać mnie na drogie markowe produkty,moze znacie coś w cenie do ok 60 zl??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.BMJ.net.pl 09.04.03, 14:33 z Avonu jest jakiś nowy żel na cellulit + wyszczuplanie w promocji w aktualnym katalogu kosztuje 35,90zł, a od anstępnego ma kosztowac już 59,90zł 200ml... ale nie używałam go więc nie mam pojęcia czy jest dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaola Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.de.deuba.com 09.04.03, 14:39 czesc ostatni produkt firmy ziaja o fajnym cytrusowym zapachu wyszczupla i zwalcza cellulit a kosztuje ok 10 pln uzywam i polecam jest przyjemny w nakladaniu i skora jest bardziej jedrna i napieta po nim dostepne sa trzy wersje - zel olejek i peeling Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.03, 14:52 Ja też polecam Ziaję LipoCell. Oprocz niej godna polecenia jest tez pianka wyszczuplająca Idea 25 z serii Citrobiotic ok 30 zł. Używam tych dwóch produków na przemian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona69 Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: router:* / 192.168.0.* 09.04.03, 15:05 dzieki wielkie :))) za taką cenę mogę nawet kupić oba produkty nie nie nadwyrężyć za bardzo studenckiej kieszeni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie 09.04.03, 15:11 Ja używalam Bielendy taki preparacik w niebiesko pomaranczowej tubie - moim zdaniem super - nie pamietam ceny ale na 1000000% nie przekracza 30 zl. PAtka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frutelka Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.03, 12:03 ja uzywam bilendy i balsam nie dosyc ze slicznie pachnie to widac efekty a kosztuje ok 15zl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edy do Olaola Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.rmf.pl 14.04.03, 13:43 Gość portalu: olaola napisał(a): > ostatni produkt firmy ziaja o fajnym cytrusowym zapachu wyszczupla i zwalcza ce llulit No wlasnie uzylam wczoraj probke- krem SUPER pachnie i wyglada na o tylko czy faktycznei dziala??? Zauwazylas efekty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaola Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.de.deuba.com 14.04.03, 17:20 hej ja sobie nie mierzylam obwodu uda przed ani po ;-) ale stosuje juz 3 opakowanie a spodnie ktore do tej pory byly obciskajace w udkach luzne sie jakies zrobily a skorka jest gladka i napieta ale profilaktycznie jeszcze sobie smaruje no a poza tym ten sapach pozwala na pelen relaks wieczorkiem pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: 62.233.242.* 14.04.03, 14:17 Polecam żel z firmy AA Oceanic (taka seria w niebieskich przeźroczystych opakowaniach). Całkiem przyjemny, lekki i na mnie działa. Kosztuje około 24zł bodajże. Ma - podobno;) - duże stężenie substancji aktywnych, włącznie z kofeiną - 11% (tak pisze na opakowaniu). A Galenic chwali się 7% za 120zł.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.80-202-238.nextgentel.com 14.04.03, 14:31 z kofeina trzeba uwazac, zwlaszcza przy slabych naczynkach - pare razy spotkalam sie z sytuacjami, iz po takich kremach ze spora dawka kofeiny+intensywny masaz moga pekac naczynka - moga a nie musz :-) Polecam rower......... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie 14.04.03, 14:38 D-Stock Vichy, kosztuje zasadniczo 70 zł, czasem trafia się w cenie wyższej do 90 zł (Te 90 zł to np. w aptece na pl. Bankowym w W-wie). Bardzo dobry. Należy po prostu poszukać jak najniższej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13 Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.acn.pl 14.04.03, 15:20 Daj sobie spokój. Tego świństwa nic nie zwalczy. Biłam się z cellulitem prawie 10 lat. Próbowałam wszystkiego, łącznie z drogimi markowymi samrowidłami. Efekt żaden. Szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie 14.04.03, 16:00 Nie zgodzę się z tym. Stosowałam D-Stock przy odchudzaniu, i w sumie z obwodu uda straciłam 11 cm (w tym cały cellulit). Samą dietą na taki rezultat nie miałam szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! IP: 217.98.124.* 15.04.03, 11:28 Powiedz plis,po ilu opakowaniach/okresie czasu, osiągnełaś taki rezultat!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! 15.04.03, 13:07 2 tuby, 3-4 miesiące, ale jeszcze chodziłam na basen - nic wyczynowego, rekreacyjne chlapanie się w wodzie, 2-3 razy w tygodniu po pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! IP: 143.26.82.* 17.04.03, 10:16 D-Stock nie działa, duzo kosztuje i wyżera skórki wokół paznokci i ręce pieką jak nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! 17.04.03, 10:18 Najwyraźniej masz uczulenie na ten preparat. I weź pod uwagę, że wypowiadam się na temat tylko i wyłącznie swojego przypadku - u mnie podziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_1 Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie-DO EMKI !! 17.04.03, 11:32 Zdradz w jakiej okolicy monżna znaleźć D Stocka w niższych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy tańszy d-stock w wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 12:30 np. na świętokrzyskiej 32 mają 10% taniej D-Stock wkrótce ma się pojawić w aptekach promocja z podwójnymi opakowaniami d-stocka Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: tańszy d-stock w wawie 17.04.03, 12:53 Generalnie kosztuje ok 70 zł. Należy za to unikać apteki na pl. Bankowym, tam sprzedają za 90. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_1 Re: tańszy d-stock w wawie 17.04.03, 13:55 Dzieki za informację. Poszukam... I Wesołych Świąt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: tańszy d-stock w wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 21:42 Gość portalu: justy napisał(a): > wkrótce ma się pojawić w aptekach promocja z podwójnymi opakowaniami d-stocka no więc pojawił się promocyjny D-Stock: są go dwa rodzaje: - dwa opakowania d-stock, z których dwugie kosztuje 50% taniej+ próbka pilingu pod prysznic lipidiose - d-stock + piling pod prysznic lipidiose za ok.84zł wracając do tematu taniego d-stocka to na puławskiej 96 (przy odyńca) jest po 59,90zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona69 Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: router:* / 192.168.0.* 26.04.03, 23:19 no tak tylko,ze jestem w lublinie i jakos nie kojarze by d-stock byl za 60 zl..a szkoda,pewnie jednak wybiore tansza alternatywe pozdrawiam wszystkie walczace ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: *.echostar.pl 29.04.03, 13:22 A może preparat wyszczuplająco-antycellulitowy firmy Dermedic? Nazywa się Celluend, ma w swoim składzie kofeinę, L-karnitynę i wyciąg z jakiejś roślinki. Powinien kosztować ok.55 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: w3cache:* / 192.168.20.* 03.05.03, 19:57 Emka_waw!! A co to za dietka była?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: żel na cellulit+ wyszczuplanie IP: 62.233.250.* 03.05.03, 21:07 wczoraj kupiłam sobie cały zestaw Ziaji (peeling, żel do smarowania i oliwkę). na noc porządnie wymasowałam uda oliwką, rano zrobiłam peeling i potem posmarowałam żelem. efekt: na razie bardzo gładka skóra. Odpowiedz Link Zgłoś