jestem.najlepsza 19.01.07, 23:52 Uzywalyscie tego tuszu?I jakie wrazenia?Wydłuza pogrubia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amaliax Re: Telescopic 21.01.07, 22:24 Zdecydowanie najlepszy tusz jakiego kiedykolwiek używałam - wszystkie lashe i longitude mogą się schować. Wydłuża i pogrubia, do tego świetnie rozczesuje i nie mam mowy o żadnych grudkach ze względu na silikonową szczoteczkę. polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: Telescopic 24.01.07, 16:55 Czy on ma szczoteczkę podobną do max factora masterpiece ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi274 Re: Telescopic 25.01.07, 11:01 Ni eon nie ma szczoteczki jak MF - gumowej, to raczej potrójny grzebyk. Tusz pięknie yedłuża i rozdziela o pogubieniu nie ma co marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.najlepsza Re: Telescopic 25.01.07, 15:12 uzywalam go ,bo wkoncu pozyczylam od koleznki i mnie nei zadowolil,ale przyznac musze,ze imponujaco wydluza.Wczoraj bylam w rossmannie i sqsilam sie naMasterpieceMF(jest po 39.99) .Efekt jest naturalniejszy ale jestem b zadowolona.Pzdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Telescopic 25.01.07, 17:38 jestem z niego bardzo zadowolona uzywam go od 5 m-cy i planuje kupic kolejne opakowania szczoteczka ladnie rozdziele i nie pozostawia grudek zupelnie inna szczoteczka niz MF masterpiece (daje efekt bardziej naturalny ale sie obsypuje doskonaly na dzien moim zdaniem)telescopic ma szczoteczke ale bardzo latwo sie nie maluje polecam pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś