sylwiq1 27.01.07, 19:09 Hej wam.Mam zamiar kupić sobie właśnie ten podkład ale nie wiem czy będzie dobry.Mam cerę tłustą-trądzikową i zależy mi żeby podkład dobrze krył,ale nie zatykał porów.Napiszcie czy według was będzie dobry? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagle Re: Revlon colorstay 27.01.07, 20:27 IDEALNY!!! w tej cenie nie znajdziesz niczego lepszego ja mam okropna cerę, blizny, itd i on prawie idelanie mnie kryje, polecam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
margol9 Re: Revlon colorstay 27.01.07, 20:45 mam pytanie do użytkowniczek revlonu-czy warto kupić go na allegro i jeśli tak,to od kogo?różnica w cenie jest spora,ale nie chciałabym kupić podróby Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: Revlon colorstay 27.01.07, 21:29 Ja kupuje ostatnio tylko na allegro - zawsze sa to oryginaly. I odpowiadajac na pierwsze pytanie - to moj podklad numer jeden, tez mam tlusta cere - sprawdza sie znakomicie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa.of.persia ale ktory? 28.01.07, 11:51 Ale który colorstay? Bo jest jeszce jakis nowy, troche lżejszy, nie pamietam nazwy.? Odpowiedz Link Zgłoś