sztuka_konwersacji 06.02.07, 15:21 Gdzie w internecie? Bo na allegro ma tylko jedna osoba i w dodatku cos za duzo komentarzy takich samych typu: "wplacilem i nie dostalem" albo "wplacilem od razu s dostalem po miesiący". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haska-mi Re: Lanza reconstructor 06.02.07, 15:31 Szkoda kasy na ten produkt, kup sobie lepiej litr Crema al Latte Serical - zapłacisz jakieś 25 zł a efekty takie same, a nawet chyba lepsze. Wypróbowałam te wszystkie rekonstruktory i nie widziałam specjalnych rewelacji...Uprzedzam tylko, że Crema ma silny, waniliowy zapach, więc jeśli nie tolerujesz takich spożywczych historii w kosmetykach, to nie jest dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: Lanza reconstructor 06.02.07, 15:44 Oj...nie kupuj tego..nie warto- przynajmniej takie jest moej zdanie, bo efekt tego kosmetyku to tylko chudszy portfel i łady zapach. Zgadzam sie z przedmówczynią bo również testuje wszystkie dobre kosmetyki do włosów i żaden nie dał spektakularnych efektów. Ale najlepsze ze stosowanych to alterna, kerastase seria zółta, gloos eugene perma. Odpowiedz Link Zgłoś