oliwka161 12.02.07, 11:29 Jaki krem powinnam używać.Mam cerę tłustą-trądzikową.Strasznie świeci mi się cera.Matujący czy nawilżający? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramona46 Re: Krem do cery tłustej 12.02.07, 17:51 oliwka161 napisała: > Jaki krem powinnam używać.Mam cerę tłustą-trądzikową.Strasznie świeci mi się > cera.Matujący czy nawilżający? pomóżcie najlepszy bedzie krem nawilzajaco-matujacy.polecam garnier czysta skora A.sprawdzony Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka161 Re: Krem do cery tłustej 13.02.07, 13:18 ja mialam ten krem i wogóle mi nie pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
eiza.rrasay Re: Krem do cery tłustej 13.02.07, 13:22 ja polecam krem nivea visage young - jak dla mnie debest, bo: * nie daje sztucznego matu - garnier tak mial * nie zatyka - tak jak wszystkie inne - przynajmniej mnie Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Krem do cery tłustej 13.02.07, 14:08 polecam nawilżający,większośc matujących wysusza skorę, która - nie potrafiąc sama się nawilżyć - wytwarza więcej łoju. Miałam STRASZNiE tłusta cerę, na dzień stosowałam krem nawilżający (polecam avene, z tańszych spróbuj Dermedic Acne Expert intensywnie nawilżający z apteki), na noc coś leczniczego z kwasami (cleanance k z Avene lub może Iwostin purritin na noc?) Polecam produkty apteczne, te drogeryjne garniery i inne wysuszają skórę. Ja jestem wierna Avene, ale polskie firmy: Dermedic i Iwostin własnie też mają świetne serie do cery tłustej i trądzikowej. Odpowiedz Link Zgłoś