Dodaj do ulubionych

zielona glinka argiletz

17.02.07, 21:31
mam pytanko gdzie to mozna kupic w aptecy czy moze drogerii czy tylko przez
intenet?
Obserwuj wątek
    • wino_porzeczkowe Re: zielona glinka argiletz 17.02.07, 22:02
      Bywa i w drogeriach. Napisz, jakie miasto Cię interesuje.
      • toska17 Re: zielona glinka argiletz 17.02.07, 23:00
        gorzow :P to najblizsze wieksze maisto niedaleko mnie
        • donetta Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 08:28
          ja jeszcze nie spotkałam tych masek w drogerii, kupuję zawsze w zielarskich
          sklepach, jeśli nawet ich nigdy nie mieli to mogą zamówić, z tym nie ma
          problemu, widziałam je także w aptekach.
          • elfia4 Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 12:21
            Czytałam opinie na wizażu i też znalazłam informacje, że sklepy zielarskie ją
            czasem mają. Jutro zamierzam wybrać sie na spacer po sklepach zielarskich, może
            gdzieś kupię saszetki na próbę:)
            • donetta Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 12:53
              w saszetkach jest glinka sypka,trochę z tym roboty, ja wolę glinkę w tubie od
              razu z wodą mineralną,nie muszę wtedy bawić się w rozrabianie maski.Glinkę
              bardzo sobie chwalę, ale ma jeden mankament, za szybko wysycha na skórze,
              posiłkuję się więc wodą termalną w sprayu, którą parę razy spryskuję twarz z
              maską, inaczej nie wytrzymałambym, tak ściąga skórę.Ale ogólnie nie znam
              lepszej maski.
              • elfia4 Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 12:58
                Też na dłuższą metę planuję kupić glinkę w tubie, ale chciałabym najpierw
                spróbować dwa, trzy rodzaje i dopiero wybrać (a do tego saszetki będą idealne).
                Mam cere trądzikowa, ale z wiekiem coraz mniej tłustą i latwo ja przesuszyć,
                wiec nie wiem czy lepsza będzie glinka zielona, czy czerwona albo jeszcze inna.
                O zwilżaniu mgiełką słyszałam i też planuję zastosować ten patent.
                Do tej pory używałam różnych masek z glinką w składzie, więc mam nadzieję, że
                czysta glinka będzie jeszcze skuteczniejsza w oczyszczaniu cery.
                • tingavinga Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 16:26
                  Ja kupuje w esentii.

esentia.pl/Argiletz_b211.htm
    • toska17 Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 16:37
      wielkie dzieki nie bede musiala jechac taki kawal do wiekszego miasta bo u mnie
      sa zielarni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka