toska17 17.02.07, 21:31 mam pytanko gdzie to mozna kupic w aptecy czy moze drogerii czy tylko przez intenet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wino_porzeczkowe Re: zielona glinka argiletz 17.02.07, 22:02 Bywa i w drogeriach. Napisz, jakie miasto Cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
toska17 Re: zielona glinka argiletz 17.02.07, 23:00 gorzow :P to najblizsze wieksze maisto niedaleko mnie Odpowiedz Link Zgłoś
donetta Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 08:28 ja jeszcze nie spotkałam tych masek w drogerii, kupuję zawsze w zielarskich sklepach, jeśli nawet ich nigdy nie mieli to mogą zamówić, z tym nie ma problemu, widziałam je także w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 12:21 Czytałam opinie na wizażu i też znalazłam informacje, że sklepy zielarskie ją czasem mają. Jutro zamierzam wybrać sie na spacer po sklepach zielarskich, może gdzieś kupię saszetki na próbę:) Odpowiedz Link Zgłoś
donetta Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 12:53 w saszetkach jest glinka sypka,trochę z tym roboty, ja wolę glinkę w tubie od razu z wodą mineralną,nie muszę wtedy bawić się w rozrabianie maski.Glinkę bardzo sobie chwalę, ale ma jeden mankament, za szybko wysycha na skórze, posiłkuję się więc wodą termalną w sprayu, którą parę razy spryskuję twarz z maską, inaczej nie wytrzymałambym, tak ściąga skórę.Ale ogólnie nie znam lepszej maski. Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 12:58 Też na dłuższą metę planuję kupić glinkę w tubie, ale chciałabym najpierw spróbować dwa, trzy rodzaje i dopiero wybrać (a do tego saszetki będą idealne). Mam cere trądzikowa, ale z wiekiem coraz mniej tłustą i latwo ja przesuszyć, wiec nie wiem czy lepsza będzie glinka zielona, czy czerwona albo jeszcze inna. O zwilżaniu mgiełką słyszałam i też planuję zastosować ten patent. Do tej pory używałam różnych masek z glinką w składzie, więc mam nadzieję, że czysta glinka będzie jeszcze skuteczniejsza w oczyszczaniu cery. Odpowiedz Link Zgłoś
tingavinga Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 16:26 Ja kupuje w esentii. esentia.pl/Argiletz_b211.htm Odpowiedz Link Zgłoś
toska17 Re: zielona glinka argiletz 18.02.07, 16:37 wielkie dzieki nie bede musiala jechac taki kawal do wiekszego miasta bo u mnie sa zielarni Odpowiedz Link Zgłoś