julian2102 23.02.07, 15:50 Czy możecie wejśc na topik o kosmetykach naturalnych? Ja wchodziłam bez problemu, a teraz mi piszą, że podanę ID nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dgu Re: kafeteria 23.02.07, 18:42 jakiś złośliwy człek za usunięcie z forum dobrał się do serwera i pousuwal najbardziej chodliwe topiki :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
dgu Re: kafeteria 23.02.07, 20:00 poważnie ponoć teraz pracują nad odzyskaniem chociaż części topików bo zrobil sie straszny bałagan Odpowiedz Link Zgłoś
julian2102 Re: kafeteria 23.02.07, 20:12 ojeeeeej, szkoda, tam było tyle ciekawych informacji ...... Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: kafeteria 23.02.07, 20:23 :) A ja akurat dokładnie dzisiaj wymiękłam z tamtego topiku, po przeczytaniu rozmaitych mądrości o wychładzających owocach i szkodliwości picia wody:D Jakoś tak zaleciało mi new agem i erą zwodnika ;) i mnie odrzuciło. Poza tym tamto forum ma ciężką formułę, jeden długi topik, wyszukiwarka do kitu, trudno znaleźć jakies informacje:) Wolę tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny_chomik Re: kafeteria 26.02.07, 13:31 topic już wrócił - udało się wszystko odzyskać:o))) visenna - na każdym forum przydaje się odrobina zdrowego rozsądku i umiejętność oddzielania przydatnych informacji od tych nie przydatnych i wtedy nie ma problemu:o) Odpowiedz Link Zgłoś