Dodaj do ulubionych

Kafeteria 2...?

23.06.17, 19:37
Jakiś czas temu szukałem rozwiązania pewnego problemu (a przynajmniej jakichś opinii na ten temat) na forum Kafeteria (wiem, jest to głównie kobiece forum,ale Wujek Google wywalił mi rzekomo najpopularniejsze wyniki własnie stamtąd). Tak więc wszedłem (do działu Życie Uczuciowe)... i po kilku dniach zmyłem się stamtąd na dobre. Dlaczego? Bo zauważyłem,że jest tam przede wszystkim grono stałych bywalczyń (i w mniejszym stopniu bywalców),które codziennie zakładają tematy o (za przeproszeniem) głupotach, ot tak żeby kogoś przywabić i zamienić kilka (dosłownie kilka!) słów w jednym poście. Mówiąc krótko: żadnej głębszej gadki, coś w stylu: "Oooo,jak tu dziś nudno,nikogo nie ma", "Cześć,ja jestem", "O,cześć Zuza,co dziś robisz?" "A nic Żaba,opalam się"...
Powiem szczerze,że po forum Gazety spodziewałem się nieco więcej,tymczasem... widzę dosłownie klona Życia Uczuciowego na Kafeterii.
Dopiero co Szarlotka wyciągała mnie i moich dyskutantów z wątku ogłoszeniowego,więc wywlokłem się z niego i szukam jakiegoś ciekawego topicu.
Hmmm... ciągle szukam...
Obserwuj wątek
    • sweetsadness_87 Re: Kafeteria 2...? 23.06.17, 19:58
      Jak Cie ciezkie rozkminy zyciowe interesuja to wejdz sobie na forum dla niesmialych i samotnychwink ale ja mysle, ze tu jest fajne miejsce gdzie sobie ludzie tak po prostu glownie o zyciu rozmawiajasmile
      • ga77-77 Re: Kafeteria 2...? 23.06.17, 21:16
        A to ciężkie rozkminy życiowe są zarezerwowane jedynie dla nieśmiałych i samotnych? O życiu, nawet w pogodniejszym tonie, też można porozmawiać w sposób bardziej rozbudowany wink
        • sweetsadness_87 Re: Kafeteria 2...? 23.06.17, 22:49
          No bo samotni to pol biedy, a smotni i niesmiali to juz dwa razy wiekszy problem i stad ciekzie klimatywink Jak ludzie rozmawiaja z soba na forum bardziej tak w wczasie rzeczywistym to z reguly, krotkie wiadomosci pisza a jak tak jednego dnia cos ktos napisze a odpowie ktos na drugi, trzeci dzien to jakies dluzsze wpisy sa to tak z mojej obserwacji. Ale kto Ci broni dlugiego posta nasmarowac?
    • szarlotka_ja Re: Kafeteria 2...? 23.06.17, 20:11
      No cóż... zawsze możesz temat o głębokiej treści założyć. W końcu to ludzie tworzą forum.
    • silencjariusz Re: Kafeteria 2...? 23.06.17, 22:16
      To może nie szukaj, tylko załóż. Jestem bardzo ciekawy jaki to głęboki wątek zainicjujesz.
    • maurycy76 Re: Kafeteria 2...? 23.06.17, 22:31
      Czasem lepiej pogadać o głupotach niż milczeć na mądre tematy.
    • s-t-x Re: Kafeteria 2...? 23.06.17, 22:54
      naucz się czytać a nie tylko pisać. napisać że jest nudno albo nieciekawie potrafi każdy matoł.
    • fripooo Re: Kafeteria 2...? 23.06.17, 23:26
      załóż sama jakiś poważny wątek
    • mavika_88 Re: Kafeteria 2...? 24.06.17, 09:39
      Zaluj (sie ciesz?) Ze nie byles tutaj... hmmm 3 lata temu.
      Na pewno nie moglbys wtedy narzekac na brak liter z mojej strony.
      Czy byly glebokie mysli? Jakby byly glebokie to chyba juz bym mulu zaczerpnela, bo mysli plynely strumieniem nieprzefiltrowanym smile
    • mavika_88 Re: Kafeteria 2...? 25.06.17, 20:52
      No co?.big_grin wyobrazasz sobie glebokie przemyslenia w moim wykonaniu? By sie nie dalo. Lepiej pisac o niczym i o wszystkim. Tak w ogole.... fajna mam dzisiaj faze. Pozytywne nastawienie. Byla pewna imprezka firmowa. Tam rozne zabawy squash (nie wiem czy tak sie pisze) czy przeciagnie lini. No i zarcie ^^ teraz wrocilam. Piwko zaczelam. Tam nie bylo!! Zywiec saison - dobreeee. Mam jeszcze drugie wink kurde. Kupialam w piatek z mysla o kokedze a ten na weekend sobie wyjechal. Wiec sama korzystam. No i film teraz leci ktory sie tnie uncertain wrrr
    • mavika_88 Re: Kafeteria 2...? 25.06.17, 23:33
      Drugie poszlo smile
      Zajebiscie bylo, choc... moglo byc piwo big_grin ale jak wrocilam to nadrobilam braki wink
      Tez w pkenerze,? Jak u Ciebie bedzie wygladalo. Co roku jest?
    • mavika_88 Re: Kafeteria 2...? 26.06.17, 00:18
      To fajna sprawa smile
      Ja mam lekkie odciski od przeciagania liny big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka