ga77-77
23.06.17, 19:37
Jakiś czas temu szukałem rozwiązania pewnego problemu (a przynajmniej jakichś opinii na ten temat) na forum Kafeteria (wiem, jest to głównie kobiece forum,ale Wujek Google wywalił mi rzekomo najpopularniejsze wyniki własnie stamtąd). Tak więc wszedłem (do działu Życie Uczuciowe)... i po kilku dniach zmyłem się stamtąd na dobre. Dlaczego? Bo zauważyłem,że jest tam przede wszystkim grono stałych bywalczyń (i w mniejszym stopniu bywalców),które codziennie zakładają tematy o (za przeproszeniem) głupotach, ot tak żeby kogoś przywabić i zamienić kilka (dosłownie kilka!) słów w jednym poście. Mówiąc krótko: żadnej głębszej gadki, coś w stylu: "Oooo,jak tu dziś nudno,nikogo nie ma", "Cześć,ja jestem", "O,cześć Zuza,co dziś robisz?" "A nic Żaba,opalam się"...
Powiem szczerze,że po forum Gazety spodziewałem się nieco więcej,tymczasem... widzę dosłownie klona Życia Uczuciowego na Kafeterii.
Dopiero co Szarlotka wyciągała mnie i moich dyskutantów z wątku ogłoszeniowego,więc wywlokłem się z niego i szukam jakiegoś ciekawego topicu.
Hmmm... ciągle szukam...