benitata 25.02.07, 19:07 Szukam dobrego kremu przeciwzmarszczkom,aby wygładzic juz istniejące Mam bardzo suchą skure i cienie pod oczami. Czytając forum wiem ,ze większosc z Pań to kobiety młode,ale może doradzacie coś swojej mamie czy teściowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: krem dla 50+ 26.02.07, 08:46 Jest cała seria Logony, nazywa się Age Protection. Do kupienia w APMP Natura: apmp.natura.xip.pl/ Miałam kilka próbek, i bardzo mi się podobały (zapach, konsystencja, wchłanialność). Co do skuteczności niestety nie mogę się wypowiedzieć:) Aha, i cena jest taka, no, niezbyt przyjazna dla kieszeni:) Ale tak jest chyba w przypadku większości kosmetyków dla skóry dojrzałej:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mycha664 Re: krem dla 50+ 17.03.07, 22:17 Zagadnienie zaczyna mnie powoli dotyczyć :)). Byłam bardzo zadowolona z kremu Alvy Sanddorn - ANTI-AGING SYSTEM Z BIO-ROKITNIKIEM oraz z kremu regenerującego dla cery dojrzałej Alverde Vital. mycha Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: krem dla 50+ 17.03.07, 22:22 Moja mama (49) i tesciowa (po 50-e) chwala sobie kremiki i fluid przeciwzmarszczkowy z logony z serii age protection (tej dla cery dojrzalej). mama ma cere sucha, tesciowa - taka bardziej ku "normalnej". tesciowa dodatkowo jest bardzo zadowolona z olejku do masazu (antycellulitowego) - twierdzi, ze fajnie dziala, nawilza i szybko sie wchlania, dobry przy masazu. Odpowiedz Link Zgłoś
marisaa Re: krem dla 50+ 18.03.07, 10:49 Mam 42 lata:-))).Uwazam,ze swietne sa kremy Lavery do cery dojrzale,mialam krem na dzien i uzywam kremu pod oczy.Drogie,ale dobre.Cudow nie nalezy jednak oczekiwac od zadnych kremow,w kazdym razie cera jest nawilzona,suchych miejsc nie ma i nie sa to ciezkie zaklejacze,jak w przypadku niektorych kremow Alverde,ktore zawieraja woski pszczele. Odpowiedz Link Zgłoś
akuna Re: krem dla 50+ 03.04.07, 21:42 Podaję Ci opis dobrego, polskiego kremu, który spisałam z ulotki. Dodatkowo nakładam na twarz (również wokół oczu) kolagen naturalny w wersji platinum. Mnie w zasadzie w dużym stopniu dobrze zadziałał sam kolagen. Ale tak mi przypadł do gustu, że dokupiłam sobie jeszcze ten krem. Pozdrawiam! Specjalny krem na noc o intensywnym działaniu przeciwzmarszczkowym. Szczególnie polecany podczas kuracji kolagenowej. znosi napięcie skory spowodowane powstaniem filmu kolagenowego uzupełniając działanie kolagenu, zwieksza jego skuteczność pobudza proces produkcji składników skóry, korzystnie wpływających na jej jędrność i elastyczność skutecznie likwiduje drobne zmarszczki, a głębokie spłyca intensywnie nawilża i regeneruje skórę przyspiesza proces odnowy naskórka, dzieki czemu czyni skórę niepowtarzalnie gładką i jedwabistą w dotyku Substancje aktywne: Matrixyl (Prokolagen) - pobudza procesy odnowy, skutecznie zmniejsza zmarszczki Kolagen - głęboko i intensywnie regeneruje Aloes (Aloe Barbadensis) - nawilża, łagodzi Noni (Morinda citrifolia) - odżywia, witalizuje Melisa (Melissa officinalis) - oczyszcza Zalecenia: Stosować jako krem na noc, najlepiej w połączeniu z kuracją kolagenową. Sposób stosowania: Po wchłonięciu kolagenu, niewielką ilość kremu delikatnie rozprowadzić na skórze twarzy i delikatnie wklepać. Bogaty w substancje aktywne i nośniki krem regenerujący COLWAY zawiera min. Matrixyl (3%) kolagen rybi, fitoestrogeny soi, witaminę E, alantoinę, olej z ogórecznika, wyciągi z aloesu, owocu noni i centelli azjatyckiej. Produkt ten jest precyzyjnie dopasowany do aplikacji na skórę po użyciu czystego, aktywnego biologicznie kolagenu. Kupiłam go w sklepie internetowym: www.dlazdrowia.erydan.com/index.php?a=opis&k=152&kt=&id=337 www.dlazdrowia.erydan.com/index.php?a=opis&k=141&kt=&id=287 Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: krem dla 50+ 16.04.07, 13:12 to jest polski krem? troche drogi...powiem wiecej, bardzo drogi Odpowiedz Link Zgłoś
silvestra Re: krem dla 50+ 17.04.07, 22:23 Podaj skład INCI, jeśli go masz. Takiemu opisowemu składowi nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś