Gość: Kasia IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 11:08 Proszę o rady; co sądzicie o kosmetykach Clinique? Intryguje mnie zwłaszcza system 3 kroków, bo nie przepadam za mydłem w kostce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ptasia fluid CLINIQUE IP: 212.76.35.* 23.11.01, 11:45 3 kroki to nie wiem, ale fluid, taki trwały, "super coś tam", był super. A, moja mama zaczęła używać czegoś do mycia gęby po tym, jak dostała uczulenia na retinol w serum Yves R., i pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: fluid CLINIQUE IP: 213.77.91.* 23.11.01, 14:09 Jeśli chodzi o 3 kroki to używałam mydełka - niestety, moja skóra się zbuntowała, była podrażniona jak po zwykłym mydle, podobnie średnio oceniam nawilżacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga71 Re: kosmetyki CLINIQUE IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.11.01, 14:26 Szczerze mowiac nie polecam kosmetykow pielegnacyjnych tej firmy, a juz szczegolnie systemu trzech krokow. Mydlo to zwykle mydlo, tylko duzo drozsze - bardzo wysusza i moze podrazniac. podobnie toniki - ten najlagodniejszy rowniez wysusza i zawiera skladniki podrazniajace. jedyne co jest ok. to Dramatically Different Moisturising Lotion, ale znam wiele lepszych nawilzaczy. Z oferty Clinique polecam raczej kosmetyki kolorowe: podklady, puder prasowany Stay-Matte, szminki.... aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: kosmetyki CLINIQUE IP: *.chomiczowka.net.pl 23.11.01, 20:15 A mnie system trzech kroków wyleczył skóre twarzy. Ja mam zestaw do wrażliwej cery i jestem bardzo zadowolona, a mydełko jest naprawdę wydajnie i nie "rozmacza" się jak zwykłe mydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: kosmetyki CLINIQUE IP: *.kulczyktradex.com.pl 04.12.01, 17:22 Mi również system trzech kroków wyleczył cere, która zaczela szalec po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Twarz sie pieknie rozświetliła, znikły wypryski a nawet zaskórniaki. Efekt utrzymał sie przez kilka miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka2 Re: kosmetyki CLINIQUE IP: *.tucson1.az.home.com 06.12.01, 03:54 Uzywam peelingu 7 day scrub, ale jest przecietny, osobiscie wole Tin Tin Ziai.Natomiast UWIELBIAM moj fluid Superbalanced (jest taki jedwabisty, swietnie sie wchlania, redukuje blyszczenie sie skory) oraz szminke - blyszczyk Glossware for lips ( swietnie pielegnuje i nawilza usta).Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: kosmetyki CLINIQUE IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 19:18 Polecam podkład Stay-true(Clinique słynie ze świetnych podkładów,wspomniany przez poprzedniczkę Superbalanced jest jednym z lepszych na swiecie) i pomadkę Different Lipstick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: kosmetyki CLINIQUE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 01:16 System proponowany przez Clinique jest rewelacyny , no może z wyjatkiem mydła. Ponadto kosmetyki są bezzapachowe , co ułatwia wielu nadwrażliwcom ich stosowanie. Ja używam podkładu " Super balanced " , szminek , pudru sypkiego i wszelkiego rodzaju błyszczyków. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś