Dodaj do ulubionych

Guerlain maska

03.03.07, 08:39
Czytałam duzo o tej podobno niesamowitej w działaniu maseczce oczyszczającej
Guerlain ,mam oytanie czy to jest ta dokładnie?

allegro.pl/item169165583_guerlain_issima_purifying_invigorating_mask.html
Obserwuj wątek
    • the.main.gosc Re: Guerlain maska 03.03.07, 18:26
      to jest naprawde dobra maseczka i jedyna istniejaca maseczka oczyszczajaca u
      guerlaina.
      niestety, jej opakowanie niezupelnie tak wyglada. mam ja u siebie i daje ci
      slowo, ze zgadza sie wszystko oprocz czcionki. sprawdzilam na
      angielskojezycznym portalu guerlaina i okazuje sie, ze komercjalizowana poza
      francja maseczka wyglada tak samo jak moja.
      nie wiem skad sprzedawca sprowadza swoj towar i wszystkich rozumow tez nie
      pozjadalam, wiec nie podwazam autentycznosci.

Moze ktoras z piszacych tu dziewczyn kupowala te sama maseczke np. w sephorze.
      pytam, bo ciekawa jestem ile kosztuje w normalnym sklepie...

• omniabulgari Re: Guerlain maska 03.03.07, 18:34
        ja mam te maseczke i tez ja uwielbiam ale mam te starsza wersje jeszcze z
        granatowa nakretka i sa zupelnie inne napisy-i po francusku i po ang i slowo
        ressource nie jest pogrubione. Ale np. na stronie strawberry fotka jest dosyc
        podobna, choc jak zobaczylam to pierwsze wrazenie jakies takie dziwne
        mialam... ALe maseczka sama w sobie jest genialna. W Sephorze i Douglasie
        kosztuje 150 zł.
        • the.main.gosc Re: Guerlain maska 03.03.07, 18:41
          ja mam te nowa, ale napisy ma takie same jak twoja.
          cena wywolawcza 135 zl... nie wiem czy ejst sens. w sephorze placisz 15 zl
          wiecej i maseczke masz od razu...

do przemyslenia...
          • omniabulgari Re: Guerlain maska 03.03.07, 18:50
            no i plus koszty wysylki i wyjdzie na to samo a 100% pewnosci. Napisalam tu
            wczesniej cala litanie i bylam przekonana ze ta maska to podroba, poza tym na
            zdjeciu ma sie wrazenie ze maska ma biala nakretke, ale to moze byc zludzenie
            ale potem poszperalam i jednak znlazlam cos podobnego... Jednak mysle ze nie ma
            sensu..
            www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=23936
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka