elejna 03.03.07, 08:39 Czytałam duzo o tej podobno niesamowitej w działaniu maseczce oczyszczającej Guerlain ,mam oytanie czy to jest ta dokładnie? allegro.pl/item169165583_guerlain_issima_purifying_invigorating_mask.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the.main.gosc Re: Guerlain maska 03.03.07, 18:26 to jest naprawde dobra maseczka i jedyna istniejaca maseczka oczyszczajaca u guerlaina. niestety, jej opakowanie niezupelnie tak wyglada. mam ja u siebie i daje ci slowo, ze zgadza sie wszystko oprocz czcionki. sprawdzilam na angielskojezycznym portalu guerlaina i okazuje sie, ze komercjalizowana poza francja maseczka wyglada tak samo jak moja. nie wiem skad sprzedawca sprowadza swoj towar i wszystkich rozumow tez nie pozjadalam, wiec nie podwazam autentycznosci. Moze ktoras z piszacych tu dziewczyn kupowala te sama maseczke np. w sephorze. pytam, bo ciekawa jestem ile kosztuje w normalnym sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Guerlain maska 03.03.07, 18:34 ja mam te maseczke i tez ja uwielbiam ale mam te starsza wersje jeszcze z granatowa nakretka i sa zupelnie inne napisy-i po francusku i po ang i slowo ressource nie jest pogrubione. Ale np. na stronie strawberry fotka jest dosyc podobna, choc jak zobaczylam to pierwsze wrazenie jakies takie dziwne mialam... ALe maseczka sama w sobie jest genialna. W Sephorze i Douglasie kosztuje 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: Guerlain maska 03.03.07, 18:41 ja mam te nowa, ale napisy ma takie same jak twoja. cena wywolawcza 135 zl... nie wiem czy ejst sens. w sephorze placisz 15 zl wiecej i maseczke masz od razu... do przemyslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Guerlain maska 03.03.07, 18:50 no i plus koszty wysylki i wyjdzie na to samo a 100% pewnosci. Napisalam tu wczesniej cala litanie i bylam przekonana ze ta maska to podroba, poza tym na zdjeciu ma sie wrazenie ze maska ma biala nakretke, ale to moze byc zludzenie ale potem poszperalam i jednak znlazlam cos podobnego... Jednak mysle ze nie ma sensu.. www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=23936 Odpowiedz Link Zgłoś