eviy 03.05.03, 19:07 Dzieweczki, używałyście może tego nowego tuszu caligraphy astora?? Jestem abrdzo ciekawa jakie daje efekty. Będę wdzięczna za wszelkie opisy i opinie. Dzięki :) Pozdrawiam-Eviy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: Caligraphy-Astor IP: *.chello.pl 03.05.03, 23:32 Ja go mam.Jestem zadowolona.Tusz ladnie wydluza rzesy,nie skleja ich,trzyma sie caly dzien,nie osypuje sie z powiek.Efekt bardzo naturalny.Kosztuje 34 zl.Jest tylko jedno ale.Ze wzgledu na inna od tradycyjnych tuszy formule(jest rzadszy i nieco dlugo schnie), jego nakladanie wymaga niestety wprawy.Na grzebyku jest duzo tuszu i trzeba sie nauczyc go dobrze rozprowadzac,inaczej rzesy beda sklejone.Z tego co widze niektore dziewczyny nie potrafia sie wymalowac zwyklym tuszem,a co dopiero takim. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_1 Re: Caligraphy-Astor 05.05.03, 11:16 A ja odradzam. Moim zdaniem ani nie wydłuża, ani nie pogrubia. Ze zwykłymi szczoteczkami nie miałam nigdy problemów. Nawet po wycieraniu nadmiaru ze szczoteczki skleja rzęsy. Jeszcze w tym tygodniu zamierzam kupić Burżuja. Odpowiedz Link Zgłoś