Dodaj do ulubionych

Sprawdzony botox w Poznaniu

14.03.07, 15:10
Dziewczyny, szukam sprawdzonego lekarza w Poznaniu, który robi dobrze botox.
Przejrzałam forum od 2005 roku i nie znalazłam info na ten temat. Proszę
pomóżcie, w necie ogłasza się wielu, ale czy to nie jacyś partacze? Nie chcę
ryzykować twarzą :)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • takjakmam Re: Sprawdzony botox w Poznaniu 15.03.07, 06:47
      podciągam...
      Dziewczyny pomóżcie :)
    • jolla7 Re: Sprawdzony botox w Poznaniu 15.03.07, 09:45
      HAIR CLINIK w Swarzędzu wpisz w google
      • takjakmam Re: Sprawdzony botox w Poznaniu 15.03.07, 12:59
        dzięki znam te klinikę ;) nie wiedziałam że tam tez botox robią ;)
        A orientujesz się jaki jest koszt?
        jeszcze raz dzięki
        • iskierka4 Re: Sprawdzony botox w Poznaniu 15.03.07, 13:16
          hej.

Jest taki gabinet w Luboniu. Niestety nie znam nazwy ale moge sie dowiedziec.
          Jest tam taka babka ktpora ostzrykuje roznymi wypelniaczami. Znam wiele Pan co
          korzystaly z jej uslug. Botox tez ma i nie widzialam nigdy aby zepsula komus
          twarz. Moze jakos poprzez net uda ci sie ja odnalzec. Ma chyba na imie Kasia.
          Ewentualnie po weekendzie napisze szcegoly.

Poza tym jest tez chirurgia plastyczna w Przezmierowie, jak wyjezdzasz z
          Poznania w strone Gorzowa to zaraz skreca sie za stacja Petrochemii Plock w
          prawo. Jest to klinika Bialecxkiego, i on jest od plastyki ale pracuje tez tam
          Kubasik - bardzo chwalony, ktory wlasnie zajmuje sie dermatologia estetyczna.
          Mam nadzieje ze nie przekrecilam nazwisk. Strona tez byla gdzies w necie. Te 2
          miejsca moge polecic bo znam babki i po operacjach i po ostrzykiwaniach. Ta
          druga byla tez chwalona w newsweku na 3 miejscu w rankingu Polskich gabinetow.
          • takjakmam Re: Sprawdzony botox w Poznaniu 15.03.07, 13:45
            bardzo dziękuję
            Będe czekać na namiar po weekendzie na tę panią Kasię. Skoro znasz osoby,
            które są zadowolone - to chyba najlepiej świadczy. Aha i jeśli mozesz to prosze
            o ceny tez sie dowiedz :) bo widze straszna rozpiętość w cenach jeśli chodzi
            botox - od 400 zł na Strugarka do 1540 u Erisowej.
            pozdrawiam
            Monika
            • jolla7 Re: Sprawdzony botox w Poznaniu 15.03.07, 14:16
              niestety nie znam ceny , ale mam do Ciebie prośbę jeżeli będziesz miała taki
              zabieg napisz mi o wrażeniach i jaki jest efekt na adres gazetowy jestem też
              zainteresowana. pozdrawiam.
              • ewka_pn Re: Sprawdzony botox w Poznaniu 15.03.07, 16:03
                I ja, i ja!
                strasznie ciekawa jestem uwag i wrazen bo tez chcialam sie wybrac na botox.
                • takjakmam Re: Sprawdzony botox w Poznaniu 15.03.07, 20:14
                  Oczywiście - napiszę, ale dopiero w kwietniu :) bo wtedy się wybieram.
                  Szkoda, ze nie wiecie ile w Hair Clinic kosztuje, bo żeby dowiedziec się o cenę
                  trzeba udać się na konsultację (50 zł) do dra Kolasińskiego. W najbliższym
                  czasie zdecyduję i polecą powstrzykiwać sobie ;)
                  pozdrawiam
                  Monika
            • ajkaaa Re: Sprawdzony botox w Poznaniu 16.03.07, 09:15
              Przypuszczam, że chodzi o panią dr Kasię Cerekwicką. Endoestetica w Luboniu,
              poszukajcie w necie. O cenach niestety nic nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka