Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 08:22 slyszalam ze dziala swietnie! gdzie w warszawie moge go kupic??? ile kosztuje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szok Re: ----GUAM---- IP: 192.2.1.* 07.05.03, 12:39 Hej! Wiem, ze bardzo dobrze zaopatrzony sklep firmowy jest na ul. Ogrodowej (to jest poprzeczna ulica laczaca ul. Zelazna z ul. Jana Pawla). W kamienicy na dole po lewej stronie idac od Hali Mirowskiej jest sklep, trzeba dzwonic dzwonikiem do drzwi i otwieraja. Maja hurt i detal. Opakowanie na 10 zabiegow, czyli 1 kg klasycznego guamu jest w tej chwili w promocji i kosztuje 299 zl (do tego jest jakas saszetka z zelem czy czyms do kapieli). Ale Guam to poza blotkiem rowniez peeling, zel do mycia ciala, zel modelujacy cialo, zel do biustu i wiele innych aplikacji. Na domowa kuracje trzebami miec blotko, specjalna folie do owijania ciala, do tego zel antycellulitisowy i peeling - wtedy kuracje robisz tak jak w gabinecie i sa najlepsze efekty. Poza tym jest kilka rodzajow gumamu, jak np. fitness - ktorym smarujesz sie przed silownia, pod specjalne gatki i jak w tym cwiczyc to poteguje sie jego dzialanie, jest guam rapida - bardzo ostry w dzialaniu, bo naklada sie go tylko na 15 minut i nie wiecej niz 4 razy (najlepiej po saunie). Sa rozne inne dodatki, ale generalnie trzeba wydac na starcie ok. 400-500 zl. Na mnie guam nie dziala wcale bo mam bardzo zbite i dosyc umiesione cialo (co nie znaczy, ze bez cellulitisu) - najlepiej dziala na zwiotczale i ,galaretowate, cialo. Jezeli masz jedrna skore z cellulitisem to guam nie bedzie dobrym rozwiazaniem - bedziesz miala tylko efekt wygladzenia i nawilzenia- jak po bardzo dobry balsamie. Odpowiedz Link Zgłoś
bass5 Re: ----GUAM---- 07.05.03, 16:10 hej, a moze ktos wie gdzie mozna kupic guam w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szok Re: ----GUAM----wszedzie przez Internet IP: 192.2.1.* 08.05.03, 11:07 Guam mozecie zamowic w dowolnym miescie przez Internet, polecam strone:guam.fm.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś