tomiii88 20.03.07, 23:14 Jak myśłici dobra jest to kompilacja? Amol wysuszy pryszcze, wysuszam kilka razy w dzień. A na noc zmywam, i kremuje się kremem nivea. Myślicie że to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: AMOL + pryszcz + krem nivea na noc 20.03.07, 23:42 amol go tylko podrażni, nivea natłuści niepotrzebnie. to już lepsza będzie pasta do zębów, serio ;) albo maść cynkowa jeśli posiadasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
cadenza Re: AMOL + pryszcz + krem nivea na noc 21.03.07, 11:15 innym dziwnym sposobem na wypyski jest przykladanie musujacej aspiryny z paroma kroplami wody naprawde dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: AMOL + pryszcz + krem nivea na noc 21.03.07, 11:37 O tej aspirynie było chyba juz... Zdaje mi sie, ze w wątku "wyciskasz malutki pryszcz a robi się wielki balon" czy jakoś tak ;) Swoja drogą - dziwne kompilacje, a e co tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krolis11 Re: AMOL + pryszcz + krem nivea na noc 21.03.07, 13:10 Witam poprostu wybierz sie do dermatologa i to dobrego. On doradzi co zastosować i pryszcze znikną! Ja leczyłam swoje przez 10 lat domowymi sposobami i dalej je mialam, po zastosowaniu diploremne w żelu po 4 tygodniach nie ma już sladu. Polecam wybierz sie do lekarza. Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś