Gość: mimi IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:30 Gdzie można ukończyć,awłaściwie dopiero zacząć kursy wizażu,zdobienia paznokci,makijażu.......Dzięki.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra Re: kursy ..... IP: *.chello.pl 12.05.03, 20:54 ja tez poszukuje takich kursow ( dokładnie kursow paznokci ) w W-wie. Z gory dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia-lubicz Re: kursy ..... 12.05.03, 22:19 Buheheh, co za pierdoły z pipidówek umalować się same nie potrafią, kurna myślą,że na kursach się tego nauczą, buhehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: kursy ..... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 22:23 krysia-lubicz napisała: > Buheheh, co za pierdoły z pipidówek umalować się same nie potrafią, kurna > myślą,że na kursach się tego nauczą, buhehehehe! zastanów się 5 razy albo więcej zanim coś pierdolniesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: kursy ..... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 22:38 Gość portalu: sandra napisał(a): > ja tez poszukuje takich kursow ( dokładnie kursow paznokci ) w W-wie. Z gory > dzieki za info. w Częstochowie są,(tel.36200739).Dam ci jutro namiary na Warszawę,bo numer mam w pracy.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: kursy ..... IP: *.chello.pl 12.05.03, 23:48 > w Częstochowie są,(tel.36200739).Dam ci jutro namiary na Warszawę,bo numer mam > w pracy.pzdr. dziekuje, czy moglabys napisac mi jeszcze troszke kto jest organizatorem oraz jakas krotka informacje? :) pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: kursy ..... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 21:33 W Częstochowie-mam tylko numer, a w Warszawie-też numer i w dodoatku na kom.,ale dziś nie było mnie w firmie,obiecuję na jutro wieczór na 100%.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: kursy ..... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 23:46 W Warszawie jeat ośrodek szkoleniowy na ul.Meksykańskej 6 (chyba 6,wiem,że początkowy numer,ale tel. nie zanlazłam).pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: kursy ..... IP: *.chello.pl 15.05.03, 19:29 dziekuje, postram sie czegos dowiedziec o tym, pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś