Dodaj do ulubionych

Czym będziecie pachniały tego lata ?

12.05.03, 11:08
Jakie są wasze sprawdzone i ulubione zapachy na letnie, gorące dni i
wieczory? Ja odkładam swoją ukochaną Dolce Vitę na chłodniejszą porę i
zastanawiam się, na co ją teraz zamienić.
Obserwuj wątek
    • luloo1 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 11:18
      Ja kupiłam właśnie "Oxygene" Lanvina.Jest świeży i bardzo trwały. Bardzo
      spodobał mi sie letni cerrutti 1881 (nowość), piekny. Mam resztkę "L'eau par
      Kenzo" ogórkowo-arbuzowego i body lotion 212 on Ice Carolina Herrera.
      • m.arcy Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 12:48
        luloo1 napisała:

> Ja kupiłam właśnie "Oxygene" Lanvina.Jest świeży i bardzo trwały. Bardzo
        > spodobał mi sie letni cerrutti 1881 (nowość), piekny. Mam resztkę "L'eau par
        > Kenzo" ogórkowo-arbuzowego i body lotion 212 on Ice Carolina Herrera.
        luloo, a czym wlasciwie pachnie to nowe cerruti? bo mi pani psiknela na
        papierek i czuje chyba konwalie, a jak jest naprawde? i czy sa trwale, bo na
        papierku to pachna i pachna... Do perfumerii mam kawalek, a chce cos zamowic u
        kolezanki, ktora bedzie na wolnoclowce, wiec wole sie upewnic.
        • luloo1 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 14:01
          Marcy ten cerutti w Polsce jest sprzedawany w 100 ml (chyba 250 zł).Ma taka
          buteleczke jak 1881 tylko zielona. Pachnie bardziej owocowo-kwiatowo, w
          ostatniej nucie głębi pachnie bardzo bardzo podobnie do klasycznego. Zapach
          jest średnio trwały, mniej trwały niż klasyczne łososiowe cerutti.Na lato i
          wiosne znakomity.
          Ps. Gdyby interesowały cię jakieś zapachy, chcialabys kupić, daj znać:)Moj mail
          to Luloo1@interia.pl
    • imoe Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 11:29
      ja wlasnie zastaniawiam sie czy nie zaszalec i nie kupic tego kenzo
      ogorkowego :) strasznie mi sie podoba taki leciutki akurat na lato. jak
      sadzicie zaszalec? pozdrawiam!
      • luloo1 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 14:02
        swietny zapach. Sama go używam.Szkoda, bo mialam do sprzedania tester 100 ml za
        150 zl.
        • imoe Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 14:05
          no szkoda :) pozdrowionka!
    • nenne Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 11:55
      oceanusem z body shopu
    • Gość: Karolka Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.mail.edu.pl 12.05.03, 12:50
      Ja Dolce Vite juz odlozylam na polke i powrocilam do perfum z ubieglego lata:
      Pierre Cardin-"Blue Marin"
    • sorbet Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 13:32
      Dluuugo spragnionym Calamus (swieze, "slodkie slomy") i leciutkim, jak "skora
      po prysznicu" Cologne Vettiveru.

Pozdr.
      • Gość: kropeczka Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.03, 14:25
        Wanilia z Body shopu
        What about Eve Joopa - uwielbiam zielone jabluszko z nutkami cukru
        Estee Lauder Beautiful - zamierzam wlasnie sobie kupic, przepiekny zapach !
        I tu zapewne sie ze mnie bedziecie smialy, ale na letnie wieczory bede uzywala
        Angel Muglera, tyle tylko, ze w skromnych dawkach. Wole zdecydowanie slodsze
        zapachy niz jakies tam ogorki czy morskie bryzy. :))
        • isia67 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 18:49
          Gość portalu: kropeczka napisał(a):

> Wanilia z Body shopu
          > What about Eve Joopa - uwielbiam zielone jabluszko z nutkami cukru
          > Estee Lauder Beautiful - zamierzam wlasnie sobie kupic, przepiekny zapach !
          > I tu zapewne sie ze mnie bedziecie smialy, ale na letnie wieczory bede
          uzywala
          > Angel Muglera, tyle tylko, ze w skromnych dawkach. Wole zdecydowanie slodsze
          > zapachy niz jakies tam ogorki czy morskie bryzy. :))

Kropeczko, mowisz, ze Beautiful to piekny zapach. Skoro tak to chyba sie z nim
          przeprosze. Mam chyba 4 butelke, ale ostatnio cos mi sie chyba znudzil. No i
          myslalam, ze to juz nie modne. Tak... przeprosze sie na wiosne i lato to dobry
          kwiatowy zapach. Ja tez zdecydowanie wole kwiatowe, a nawet slodkie zapachy.
          Bryza jeszcze ujdzie, ale zapach ogorka przyprawia mnie o mdlosci (i to nie
          tylko w perfumach), podobnie zapach swiezo skoszonej trawy. Wiosna czesto
          chodze na wdechu, bo kosza trawniki.
          A, mam nadzieje, ze nie bede robic Ci konkurencji tym Beautiful. Pozdr.

• triola Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 15:06
      Ja pachnę Happy Heart Clinique i jestem zadowolona, bo jest świezy, trwały i
      tani ( 50 ml - 140 zł na bezcłówce)Pozdrawiam
      • Gość: ola Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: hades:* / 10.10.12.* 12.05.03, 15:21
        nie ma to jak Carollina Herrera 212 - dla mnie bomba!!!
    • yocza Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 15:52
      Ja lubię Noa, ale to raczej na letnie wieczory niż dni, bo to zapach ciepły.
      Idealne na wiosnę, lato i jesień jest dla mnie natomiast Image Ceruttiego,
      czysty odlot !! Ciekawym zapachem jest Tendre Poison, ale to dla oryginalnych i
      odważnych osób.
    • Gość: megi Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.wp-sa.pl 12.05.03, 16:10
      Zdecydowanie Donna Karan New York - super swiezy zapach
      :-)
    • Gość: aga Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: 168.143.123.* 12.05.03, 17:05
      cerruti 1881
      • Gość: marcela Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 17:59
        sunflowers E. Arden!!!
        najbardziej optymistyczny zapach jaki znam!!!
        poza tym wiąże się z nim wiele moich miłych wspomnień...
    • Gość: Vera Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 18:09
      Sensi Armaniego śliczny zapach moje ostatnie odkrycie, Angel Mulera na
      wieczory i w zależności od nastroju też cudowne Goodlife Davidofa
      pozdrawiam
      Vera
      • Gość: Ola Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.man.polbox.pl 12.05.03, 19:04
        Lacoste - zapach dziecinstwa-ach te pewexy kiedys wlasnie tak pachnialy;)
        • Gość: velma Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 22:10
          jak co roku- Escada Sport pomarańczowa. Cudowny zapach pomarańczy, który
          kojarzy mi się z Capri, Florencją, Grecja, czyli wakacjami. Kiedy czuję ten
          zapach, to nawet deszczowy Poznań jest słoneczny :)
    • bum4 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 22:45
      Dzisiaj w Looku przeczytalam ze jest nowa, letnia wersja Noa. czy ktos wachal?
      Jak pachnie?

Ola
      • Gość: kropeczka Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.03, 00:26
        bum4 napisała:

> Dzisiaj w Looku przeczytalam ze jest nowa, letnia wersja Noa. czy ktos
        wachal?
        > Jak pachnie?
        >
        >
        > Ola

Wachalam, mi nie przypadl do gustu, bardzo kwiatowy i mdly, ale bez tej
        zmyslowosci. No ale to kwestia gustu :))
    • Gość: lulu Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: 80.51.244.* 12.05.03, 22:55
      calvin klein-the one_____uwielbiam od zawsze i jeszcze sie mi nie znudził:)))))
    • Gość: Nancy Light Blue! IP: 62.233.159.* 12.05.03, 23:05
      Light Blue Dolce & Gabbana! Po prostu zakochałam się w tym zapachu:) Cudowne
      połączenie świeżych i zmysłowych nut... A moje Kochanie go po prostu ubóstwia!
      • ashanti5 Re: Light Blue! 13.05.03, 10:23
        Mam straszny problem z doborem letnich perfum. Zima i jesienią używałam Kenzo
        Jungle i właśnie takie zapachy uwielbiam. Wszystkie lekkie, świeże, owocowe,
        morskie, ozonowe , ogórkowe mnie denerwują i dlatego nie mogę znaleźć nic
        odpowiedniego na lato.
        Aqua Alegoria Herba Fresca jest śliczniutka, ale mnie na nią nie stać :((
        Pewnie kupię coś waniliowego ostatecznie.
    • Gość: Liliana Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 17:09
      Ja lubię na lato Esencia de Duende lub Image Cerruti.
      • Gość: Apila Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 09:20
        Cerruti 1881 :)
        • shelter Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 10:04
          zielona herbatka.....mmmmmmmmmmmmm
          albo dla odmiany zielona escada-country weekend -życ nie umierac.....
          • Gość: forty Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: 217.153.130.* 15.05.03, 10:34
            Teraz kończę Light Blue Dolce & Gabana, a na lato "odkryty" przeze mnie w
            ubiegłym roku z serii Aqua Alegoria zapach "PAMPELUNA" Guerlain'a po prostu
            boski. Najpierw nuta grapefruita potem już bardziej słodko. Ponieważ w Galerii
            Mokotów był tylko tester, szukałam tej wody w wielu perfumeriach i wreszcie
            dopadłam w perfumerii Marriotta. Polecam - duża "flaszka" starczy na dwa letnie
            sezony.
    • anlita Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 11:06
      Oxygene Lanvin - ma to "coś" :), Chic Caroliny Herrery-moje ostatnie odkrycie i
      Dalimix S.Dali-świeży zapach, idealny na gorące dni. Pzdr., magda
      • madllen Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 12:46
        Moi tegoroczni faworyci na upalne dni to Guerlain AA Herba Fresca i Pampelune,
        a także-choc w mniejszym stopniu- Romance Laurena.
    • Gość: skorpik Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 14:22
      O.J.Perrin
    • maja281 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 20:47
      Trussardi SKIN - to mój zapach na lato 2003:)
      M
      • Gość: selma Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.ppp.get2net.dk 16.05.03, 00:55
        escada ibiza hippie super na lato podobnie jak poprzednia sexy grafitti
    • Gość: Baby Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 16.05.03, 16:41
      DKNY!!!!!!!Koniec! Kropka :)))))))
    • julita3o Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 17.05.03, 19:14
      Ja będę pachnieć na zmianę albo waniliowo-Dr.Oetker albo migdałowo-Delecta.
      Faceci lecą na to, mówie wam!!!
      • Gość: aska Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.vast.net.pl / 10.0.0.* 19.05.03, 18:13
        Chanson Don COTY !
        • bum4 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 19.05.03, 18:37
          I love Dior..Diora:) i jak dopadne letnia Noe, to nia rowniez:)

Ola
        • Gość: aska Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.vast.net.pl / 10.0.0.* 19.05.03, 19:06
          Mialo byc Chanson d'Eau Coty oczywiscie.
          Sorki za bledy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka