addinka 12.05.03, 11:08 Jakie są wasze sprawdzone i ulubione zapachy na letnie, gorące dni i wieczory? Ja odkładam swoją ukochaną Dolce Vitę na chłodniejszą porę i zastanawiam się, na co ją teraz zamienić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luloo1 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 11:18 Ja kupiłam właśnie "Oxygene" Lanvina.Jest świeży i bardzo trwały. Bardzo spodobał mi sie letni cerrutti 1881 (nowość), piekny. Mam resztkę "L'eau par Kenzo" ogórkowo-arbuzowego i body lotion 212 on Ice Carolina Herrera. Odpowiedz Link Zgłoś
m.arcy Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 12:48 luloo1 napisała: > Ja kupiłam właśnie "Oxygene" Lanvina.Jest świeży i bardzo trwały. Bardzo > spodobał mi sie letni cerrutti 1881 (nowość), piekny. Mam resztkę "L'eau par > Kenzo" ogórkowo-arbuzowego i body lotion 212 on Ice Carolina Herrera. luloo, a czym wlasciwie pachnie to nowe cerruti? bo mi pani psiknela na papierek i czuje chyba konwalie, a jak jest naprawde? i czy sa trwale, bo na papierku to pachna i pachna... Do perfumerii mam kawalek, a chce cos zamowic u kolezanki, ktora bedzie na wolnoclowce, wiec wole sie upewnic. Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 14:01 Marcy ten cerutti w Polsce jest sprzedawany w 100 ml (chyba 250 zł).Ma taka buteleczke jak 1881 tylko zielona. Pachnie bardziej owocowo-kwiatowo, w ostatniej nucie głębi pachnie bardzo bardzo podobnie do klasycznego. Zapach jest średnio trwały, mniej trwały niż klasyczne łososiowe cerutti.Na lato i wiosne znakomity. Ps. Gdyby interesowały cię jakieś zapachy, chcialabys kupić, daj znać:)Moj mail to Luloo1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 11:29 ja wlasnie zastaniawiam sie czy nie zaszalec i nie kupic tego kenzo ogorkowego :) strasznie mi sie podoba taki leciutki akurat na lato. jak sadzicie zaszalec? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 14:02 swietny zapach. Sama go używam.Szkoda, bo mialam do sprzedania tester 100 ml za 150 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 14:05 no szkoda :) pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
nenne Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 11:55 oceanusem z body shopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.mail.edu.pl 12.05.03, 12:50 Ja Dolce Vite juz odlozylam na polke i powrocilam do perfum z ubieglego lata: Pierre Cardin-"Blue Marin" Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 13:32 Dluuugo spragnionym Calamus (swieze, "slodkie slomy") i leciutkim, jak "skora po prysznicu" Cologne Vettiveru. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropeczka Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.03, 14:25 Wanilia z Body shopu What about Eve Joopa - uwielbiam zielone jabluszko z nutkami cukru Estee Lauder Beautiful - zamierzam wlasnie sobie kupic, przepiekny zapach ! I tu zapewne sie ze mnie bedziecie smialy, ale na letnie wieczory bede uzywala Angel Muglera, tyle tylko, ze w skromnych dawkach. Wole zdecydowanie slodsze zapachy niz jakies tam ogorki czy morskie bryzy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
isia67 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 18:49 Gość portalu: kropeczka napisał(a): > Wanilia z Body shopu > What about Eve Joopa - uwielbiam zielone jabluszko z nutkami cukru > Estee Lauder Beautiful - zamierzam wlasnie sobie kupic, przepiekny zapach ! > I tu zapewne sie ze mnie bedziecie smialy, ale na letnie wieczory bede uzywala > Angel Muglera, tyle tylko, ze w skromnych dawkach. Wole zdecydowanie slodsze > zapachy niz jakies tam ogorki czy morskie bryzy. :)) Kropeczko, mowisz, ze Beautiful to piekny zapach. Skoro tak to chyba sie z nim przeprosze. Mam chyba 4 butelke, ale ostatnio cos mi sie chyba znudzil. No i myslalam, ze to juz nie modne. Tak... przeprosze sie na wiosne i lato to dobry kwiatowy zapach. Ja tez zdecydowanie wole kwiatowe, a nawet slodkie zapachy. Bryza jeszcze ujdzie, ale zapach ogorka przyprawia mnie o mdlosci (i to nie tylko w perfumach), podobnie zapach swiezo skoszonej trawy. Wiosna czesto chodze na wdechu, bo kosza trawniki. A, mam nadzieje, ze nie bede robic Ci konkurencji tym Beautiful. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
triola Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 15:06 Ja pachnę Happy Heart Clinique i jestem zadowolona, bo jest świezy, trwały i tani ( 50 ml - 140 zł na bezcłówce)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: hades:* / 10.10.12.* 12.05.03, 15:21 nie ma to jak Carollina Herrera 212 - dla mnie bomba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yocza Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 15:52 Ja lubię Noa, ale to raczej na letnie wieczory niż dni, bo to zapach ciepły. Idealne na wiosnę, lato i jesień jest dla mnie natomiast Image Ceruttiego, czysty odlot !! Ciekawym zapachem jest Tendre Poison, ale to dla oryginalnych i odważnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.wp-sa.pl 12.05.03, 16:10 Zdecydowanie Donna Karan New York - super swiezy zapach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: 168.143.123.* 12.05.03, 17:05 cerruti 1881 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 17:59 sunflowers E. Arden!!! najbardziej optymistyczny zapach jaki znam!!! poza tym wiąże się z nim wiele moich miłych wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 18:09 Sensi Armaniego śliczny zapach moje ostatnie odkrycie, Angel Mulera na wieczory i w zależności od nastroju też cudowne Goodlife Davidofa pozdrawiam Vera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.man.polbox.pl 12.05.03, 19:04 Lacoste - zapach dziecinstwa-ach te pewexy kiedys wlasnie tak pachnialy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velma Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 22:10 jak co roku- Escada Sport pomarańczowa. Cudowny zapach pomarańczy, który kojarzy mi się z Capri, Florencją, Grecja, czyli wakacjami. Kiedy czuję ten zapach, to nawet deszczowy Poznań jest słoneczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 12.05.03, 22:45 Dzisiaj w Looku przeczytalam ze jest nowa, letnia wersja Noa. czy ktos wachal? Jak pachnie? Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropeczka Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.03, 00:26 bum4 napisała: > Dzisiaj w Looku przeczytalam ze jest nowa, letnia wersja Noa. czy ktos wachal? > Jak pachnie? > > > Ola Wachalam, mi nie przypadl do gustu, bardzo kwiatowy i mdly, ale bez tej zmyslowosci. No ale to kwestia gustu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: 80.51.244.* 12.05.03, 22:55 calvin klein-the one_____uwielbiam od zawsze i jeszcze sie mi nie znudził:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nancy Light Blue! IP: 62.233.159.* 12.05.03, 23:05 Light Blue Dolce & Gabbana! Po prostu zakochałam się w tym zapachu:) Cudowne połączenie świeżych i zmysłowych nut... A moje Kochanie go po prostu ubóstwia! Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Light Blue! 13.05.03, 10:23 Mam straszny problem z doborem letnich perfum. Zima i jesienią używałam Kenzo Jungle i właśnie takie zapachy uwielbiam. Wszystkie lekkie, świeże, owocowe, morskie, ozonowe , ogórkowe mnie denerwują i dlatego nie mogę znaleźć nic odpowiedniego na lato. Aqua Alegoria Herba Fresca jest śliczniutka, ale mnie na nią nie stać :(( Pewnie kupię coś waniliowego ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liliana Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 17:09 Ja lubię na lato Esencia de Duende lub Image Cerruti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apila Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 09:20 Cerruti 1881 :) Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 10:04 zielona herbatka.....mmmmmmmmmmmmm albo dla odmiany zielona escada-country weekend -życ nie umierac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forty Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: 217.153.130.* 15.05.03, 10:34 Teraz kończę Light Blue Dolce & Gabana, a na lato "odkryty" przeze mnie w ubiegłym roku z serii Aqua Alegoria zapach "PAMPELUNA" Guerlain'a po prostu boski. Najpierw nuta grapefruita potem już bardziej słodko. Ponieważ w Galerii Mokotów był tylko tester, szukałam tej wody w wielu perfumeriach i wreszcie dopadłam w perfumerii Marriotta. Polecam - duża "flaszka" starczy na dwa letnie sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
anlita Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 11:06 Oxygene Lanvin - ma to "coś" :), Chic Caroliny Herrery-moje ostatnie odkrycie i Dalimix S.Dali-świeży zapach, idealny na gorące dni. Pzdr., magda Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 12:46 Moi tegoroczni faworyci na upalne dni to Guerlain AA Herba Fresca i Pampelune, a także-choc w mniejszym stopniu- Romance Laurena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 14:22 O.J.Perrin Odpowiedz Link Zgłoś
maja281 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 15.05.03, 20:47 Trussardi SKIN - to mój zapach na lato 2003:) M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.ppp.get2net.dk 16.05.03, 00:55 escada ibiza hippie super na lato podobnie jak poprzednia sexy grafitti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 16.05.03, 16:41 DKNY!!!!!!!Koniec! Kropka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
julita3o Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 17.05.03, 19:14 Ja będę pachnieć na zmianę albo waniliowo-Dr.Oetker albo migdałowo-Delecta. Faceci lecą na to, mówie wam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.vast.net.pl / 10.0.0.* 19.05.03, 18:13 Chanson Don COTY ! Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? 19.05.03, 18:37 I love Dior..Diora:) i jak dopadne letnia Noe, to nia rowniez:) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Czym będziecie pachniały tego lata ? IP: *.vast.net.pl / 10.0.0.* 19.05.03, 19:06 Mialo byc Chanson d'Eau Coty oczywiscie. Sorki za bledy. Odpowiedz Link Zgłoś