Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 09:11 poszukuję pudru rozswietlajacego, delikatnego, jaśniutkiego, raczej ze " średniej półki cenowej ", co polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: puder rozświetlający IP: 194.152.95.* 15.05.03, 12:44 Polecam puder Clinique. Wiem ze to troche drogie, ale to samo opakowanie juz mam prawie rok (i jeszcze jest pelne)takze jest wydatne. A naprawde jest bardzo dobry. Kiedys uzywalam pudru w kuleczkach Guerlain, ale ten od Clinique jest naprawde duzo lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: puder rozświetlający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 13:01 mam go, wiesz, ale chce cos tanszego chociaz ze 30zł, nie jestem sknerą,ale chwilowo kiepsko z kasą, nie chce szaleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: puder rozświetlający IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 13:12 PUDRY ROZSWIETLAJACE MA TEZ ORIFLAME,PALOMA I INGLOT-SA TANSZE:) Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: puder rozświetlający 15.05.03, 13:12 Moge polecić puder Inglota. Jest tani (ok. 20 paru zł). Są dwie wersje: jaśniejszy ze złotymi drobinkami i ciemniejszy ze srebrzystym pyłem. Ja używam i jestem zadowolona. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: puder rozświetlający IP: *.chello.pl 15.05.03, 15:58 Ze średniej półki najlepszy jest L'Oreal Translucide (bardzo lekki i przyjemny). Mam i podkład, i sypku puder - mogę polecić (mają dużo fajnych odcieni, ale najlepsza jest 16 - idealnie stapia się ze skórą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: puder rozświetlający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 16:23 > ale najlepsza jest 16 - idealnie stapia się ze skórą). A takie mam pytanko, gdzie dostałaś 16, ja gdzie nie pójdę tam dostępne są tylko 4 odcienie: 15, 22, 23, 34. Jaką nazwę nosi ta 16 bo pozostałe średnio mi odpowiadają i może właśnie ten... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: puder rozświetlający IP: *.chello.pl 15.05.03, 19:14 16 Translucide to "Beige Nu". Ostatnio widziałam w Rossmanie (jestem z Wawy), ale tam wszystkie kolorówki są z reguły droższe. Kupiłam w Empiku przy rondzie de Gaulle'a (54zł). Jest super na wiosnę i lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: puder rozświetlający IP: *.chello.pl 15.05.03, 19:17 Zapomniałam dodać, że ta 16 jest po prostu uniwersalna. Używa jej moja teściowa, mama i przyjaciółka - wszystkie mają różne karnacje. Może dlatego, że 16 ma ocień naturalnego, bardzo ciepłego, piaskowego beżu i delikatnie wyzłaca skórę. Inne dają taki prosiaczkowaty, różowy efekt, a to fatalnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
chlebia Re: puder rozświetlający 18.05.03, 16:51 Różowawy rzeczywiście nie wygląda najlepiej, ale 15-stka Translucide chyba nie jest prosiaczkowata? Testowałaś obydwie i 15-stke i 16-stke? Podkłady czy bazy w lekko rózowym odcieniu dają efekt wypoczętej twarzy. Wyjątek to cera oliwkowa. Ale chyba generalnie uniwersalnym kolorem podkładu jest taki wpadający w żółty, jak ta 16-stka. A co powiesz o pudrach Translucide? Nie dają efektu maski, są raczej transparentne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: puder rozświetlający IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 18:08 yes22 napisała: > Moge polecić puder Inglota. Jest tani (ok. 20 paru zł). Są dwie wersje: > jaśniejszy ze złotymi drobinkami i ciemniejszy ze srebrzystym pyłem. Ja używam > i jestem zadowolona. > Pozdr Yes22, czy ten puder jest sypki, czy w kamieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: puder rozświetlający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 16:26 no własnie-gdzie ? a ile moze kosztowac HR puderek taki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: puder rozświetlający 16.05.03, 09:34 Meggi - te pudry Inglota są w kamieniu, w puderniczce z lusterkiem. Są również w wersji sypkiej - oglądałam i są baaardzo ładne odcienie ( chyba 4 rodzaje ), ale nie moge polecić, bo nie używalam. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: puder rozświetlający IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 16:06 Yes 22 dziękuję Ci bardzo za informację. Ponieważ do tej pory nie znałam pudrów Inglota, wybierając się na zakupy postaram się im przyjrzeć dokładnie. Może coś uda mi się dla siebie wybrać. Z pozdrowieniami meggi Odpowiedz Link Zgłoś