kas2 17.04.07, 11:30 poważnie pytam, zdjęcie w wizytówce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farelkaa Re: ładna jestem czy nie?? 17.04.07, 11:39 profil jest zablokowany. więc to chyba nie Ty Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: ładna jestem czy nie?? 17.04.07, 11:47 Trudno powiedzieć widząc tylko fotkę i tylko jedną. Nie martw się jednak, na etat poczwary straszącej nocą na zamku raczej Cię bez charakteryzacji nie wezmą... Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: ładna jestem czy nie?? 17.04.07, 11:58 a w wizytówce, to nie doczytałam. Czy ładna, czy nie nie wiem bo niewyrażne Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: ładna jestem czy nie?? 17.04.07, 13:10 ładna twarz, choć mało widoczna, ułożenie fryzury i zrzucenie paru kg na pewno pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: ładna jestem czy nie?? 17.04.07, 13:34 mnie wyskakuje ze profil zablokowany/... poza tym dla mnie to szczyt durnoty wklejac swoje zdjecie i wypytywac ludzi .. ile osob tyle opinii Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta111 Re: ładna jestem czy nie?? 17.04.07, 14:28 Nieważne czy ładna, ważne, że głupia. Nad tym popracuj! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 11:43 Sama popracuj nad swoim krytykanctwem i nastawieniem do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: ładna jestem czy nie?? 17.04.07, 16:59 przeciętna niczym się nie wyróżniasz z tłumu i popraw błędy i literówki w wizytówce, w końcu to Twoja WIZYTÓWKA Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 11:40 Czy dlatego z ostrożności nie napisałaś NIC w swojej? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 13:08 z ostrożności..? raczej nie robię błędów i dbam o formę wypowiedzi w wizytówce umieściłam tylko tyle ile chcę o sobie mówić na forum a wątki takie jak ten były już zdaje się na forum, ale ich autorki zadały sobie trud wklejenia wyraźniejszego i dokładniejszego zdjęcia - stąd pewnie i komentarze były bardziej konkretne Odpowiedz Link Zgłoś
michunia Re: ładna jestem czy nie?? 17.04.07, 17:01 troche malo wyrazne, ale ladna, zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 10:47 Nie wiem, czy to porównanie Cię ucieszy, ale jak zobaczyłam Twoje zdjęcie, to zaraz mi się przypomniała Kasia, bohaterka filmu "Kogiel-Mogiel" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi.fune Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 11:04 Nie rozumiem tego czepiania się. Nie pytała czy jest mądra, głupia, czy ma literówki w wizytówce czy nie. Zadała KONKRETNE pytanie, więc albo na nie odpowiadamy albo nie. Wszelkie tego typu komentarze są nie tylko zbędne, ale co więcej, nie świadczą o zbyt wysokiej kulturze piszącego. Kas2 zadała takie pytanie na jakie miała ochotę, kto inny by tego nie zrobił, bo nie miałby odwagi, bo czułby się z tym głupio itp. itd. Ale to Jej zdjęcie, Jej pytanie i Jej życie. Niech każada z Nas pilnuje swojego "podwórka" i samej siebie. A tak na marginesie, mało mamy w życiu jadu i zła na codzień? Mało? Życzę wszystkim więcej uśmiechu i umiejętności bycia miłym albo przynajmniej milczącym, jak nic dobrego nie ma się do powiedzenia:) Pozdrawiam. P.S. Zdjęcie rzeczywiście mało wyraźne, ale wyglądasz na nim sympatycznie. Brzydka na pewno nie jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 11:44 Popieram, ludzie są naprawdę BEZINTERESOWNIE PODLI, i widać to w komentarzach powyżej. Mi dziewczyna się podoba, fajna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 19:20 hmmm... a być podłym interesownie, to mniejszy grzech...? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 20:16 Nie mniejszy, ale przynajmniej wytłumaczalny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 12:31 Brzydka na pewno nie, jednak nie jest to mój ulubiony typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 12:35 kurde a u mnie ciagle ten profil zablokowany wyskakuje .. jak wy widzicie to zdjecie sie zastanawiam ???? Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 12:46 no adres z fotki mnie troche zmylil .. atrakcyjna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 13:20 Zdjecie malo wyrazne, ale z tego co widac to jestes sympatyczna, blondynka z kreconymi wlosami. pozazdroscic. ALe dlaczego pytasz sie o zdanie forumowiczek? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrokatka1 Re: ładna jestem czy nie?? 18.04.07, 18:29 Jestes ładna. I sympatyczna z wyglądu:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 do ka2 18.04.07, 18:30 dlugo czekalas na dodanie zdjec w wizytowce bo tez chcialam dodac swoje i strasznie dlugo sie czeka! jak to wygladalo u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś