helga22 18.04.07, 08:13 potrzebuje dobrego kremu pod oczy na zmarszczki mimiczne. co sadzice o olay? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: krem pod oczy 18.04.07, 10:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=60017784&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
asiorek75 Re: krem pod oczy 18.04.07, 12:19 To dziwne, ze nie znalazłaś, opinii na temat kremów jest tam sporo - na temat Olay takze. Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: krem pod oczy 18.04.07, 13:30 widziałam opinie ale niejednoznaczne dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
my_lily Re: krem pod oczy 18.04.07, 15:12 Wiadmomo kazdy reaguje inaczej, ale ja bym ci Olay nie polecała. Spróbowałam na sobie i mimo, że mi się dopiero pojawiają zmarszczki mimiczne, to ten krem absolutnie nic nie pomógł. Zero działania. Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: krem pod oczy 18.04.07, 17:06 ja uzywam bio performance shiseido, jest dobry,po 3 tygodniach zauwazylam jakies minimalne dzialanie ale jak zmywam twarz to jest gorzej. A mam malutkie moze 3 zmarszczki pod oczami, zadnych kurzych lapek, ani sladu. Skoro na moja mloda zdolna do regeneracji skore tak drogi krem tak slabo dziala to chyba znaczy ze generalnie kremy pod oczy maja znikome dzialanie. Teraz bede uzywac Aven z retinoaldehydem i na to shiseido. Musisz eksperymentowac z kremami. I zmien nawyki, kontroluj sie kiedy sie smiejesz i patrz na to jak spisz.Coz z tego ze krem bedzie dzialal jak ty i tak bedziesz dalej poglebiac te zmarszczki mimika??? Ja spie na prawym boku i na tej stronie mam te 3 zmarszczki, na lewej duzo mniejsze.I w ciagu dnia sie rozprostowuja. A mowia ze sen to najlepszy kosmetyk!!chyba zaczne spac na poduszce samolotowe hehe wtedy nie bede mogla sie przekrecic na bok!Oczywiscie zartuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: krem pod oczy 18.04.07, 23:14 I zmien nawyki, kontroluj sie kiedy sie smiejesz i > patrz na to jak spisz.Coz z tego ze krem bedzie dzialal jak ty i tak bedziesz > dalej poglebiac te zmarszczki mimika??? Jak można się kontrolować podczas śmiania? Jak można kontrolowac mimikę, która każdy ma jaka ma? Może w ogóle się nie śmiać? Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: krem pod oczy 19.04.07, 18:18 No przeciez to logiczne ze zmarszczki mimiczne powstaja w wyniku mimiki twarzy wiec jesli zachowasz kamienna twarz zmarszczki mimiczne nie powinny sie pojawic a te istniejace powinny miec wieksze szanse na splycenie. Tez wydawalo mi sie to glupie do momentu kiedy nie zobaczylam Karoliny Kurkovej jak sie smieje ( i nie mowie tu o jej firmowym pelnym usmiechu ale to jak sie smieje na filmach z kulis pokazow czy nagrana prywatnie). Ona w jakis sposob to kontroluje. Z poczatku wydawalo mi sie ze ma jakies dziwaczny sposob smiania a potem skojarzylam ze jej oczy sie nie 'smieja'. Sprytna bestia.Zobacz na you tube.com Odpowiedz Link Zgłoś