Dodaj do ulubionych

szybko zrzucić kilogramy!!!!!!!!!!do wakacji!!!!!!

22.04.07, 18:42
jak szybko i skutecznie zrzucacie zbędne kilogramy?????macie jakieś sprawdzone
spooby???????????ja mam 166 i ważę 65kg!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • zawsze_do_przodu Re: szybko zrzucić kilogramy!!!!!!!!!!do wakacji! 22.04.07, 18:46
      Polecam dietę south beach. Poszukaj w necie informacji. Ja znowu przechodzę na
      nią jutro na 2 tygodnie, bo za dwa tygodnie urlop, a zawsze na niej chudnę
      kilka kilogramów.
    • syriana to się bierz do roboty! n/t 22.04.07, 18:46

• malaga1234 Meridia? 22.04.07, 19:26
        Zaczęłam brać, ale tak mi dziewczyny dokumentnie obrzydziły, że przerwę branie.A
        tak pięknie chudłam nie odczuwając głodu.Już sama nie wiem co robić.
      • nicole.l Re: to się bierz do roboty! n/t 24.04.07, 14:48
        nie bede Ci proponowac zadnej diety tylko urozmaicenie potraw duza iloscia
        warzyw (a naprawde mozna je przygotowywac na rozne sposoby) oraz duzo ruchu ja
        biegam rano i staram sie to robic przynajmniej 3 razy w tygodniu chodzi o
        zwykly truchcik zade biegi wyczynowe. W domu mozesz zawsze tez pocwiczyc uwierz
        zawsze najtrudniejsze sa poczatki ale pozniej jest coraz lepiej. Ja dzieki
        takiemu stylowi chudne powoli ale za to byc moze unikne efektu jojo ;-))
        aha i lepiej nie jesc po 19
    • agni31 Re: szybko zrzucić kilogramy!!!!!!!!!!do wakacji! 22.04.07, 19:33
      Szybko i skutecznie to się nie da. Albo szybko + efekt jojo, albo skutecznie
      (ćwiczenia + rozsądna dieta), ale wtedy 3-4 kg na miesiąc maksymalnie.
    • paul_ina Re: szybko zrzucić kilogramy!!!!!!!!!!do wakacji! 22.04.07, 20:19
      Licz kalorie (max 1000 dziennie), ale jedz różnorodnie: warzywa, białe mięso, biały ser, złożone węglowodany; jeśli tłuszcz, to z ryb. Jedz mało, ale częściej.
      Pij zieloną herbatę i sporo wody niegazowanej.

Ćwicz maniacko - oczywiście bezpiecznie. Ruchu nie da się przedawkować, jeśli chcesz szybko schudnąć. Cała tajmnica tkwi w intensywności treningu - trzeba utrzymywać odpowiedni puls. Po 30 min. dopiero zaczynasz spalać tłuszcz.

Wysypiaj się. Tłuszcz podobno spala się we śnie.

Powyższe polecam, sama stosuję i efekty są bardzo dobre. Na początku jest ciężko, ale po 2 miesiącach słodycze są mi obojętne. Wszystko ma jakąś wartość kaloryczną i wartość odżywczą, po jakimś czasie takiego 'świadomego' odżywiania dobre nawyki same się stosują. Żoładek kurczy się już po tygodniu.
      • dori7 Re: szybko zrzucić kilogramy!!!!!!!!!!do wakacji! 22.04.07, 20:32
        aul_ina napisała:

> Licz kalorie (max 1000 dziennie),

Efekt jojo murowany.
        • malaga1234 łatwo mówić 22.04.07, 21:35
          Ja nie mogę ćwiczyć, bo jestem po poważnym wypadku samochodowym i mam
          ograniczona sprawność.A gruba być niechcę.Ponieważ odpada jakiś fitnes i inne
          aerobiki jestem skazana na diete, głodówkę i niestety Meridię.I nie wiem co
          robić, bo dziewczyny bardzo tę Meridię odradzają.Więc nie wiem co robić!Brać
          narażając się na efekty uboczne czy stosować dietę niskokaloryczna mając ciągle
          potworne głodowe bóle brzucha.Ssanie, ssanie.
          • paul_ina Re: łatwo mówić 23.04.07, 21:25
            Hej,
            nie bierz Meridii. Nie warto. Po tygodniu przestaniesz odczuwać bóle głodowe (przy odpowiedniej ilości błonnika z warzyw - w ogóle nie poczujesz żadnych bóli głodowych). Jeśli nie możesz ćwiczyć ani osobiście odwiedzić dietetyka, przekop net w poszukiwaniu informacji, które pozwolą Ci tak dobrać składniki diety, żebyś miała stały poziom cukru we krwi.

Do osób, które krytykują opisaną powyżej przeze mnie metodę - zapewne macie rację, ale: 1. dziewczyna napisała, że jej się śpieszy; 2. wszystko wypróbowałam na sobie i rewelacyjnie podziałało. Dlatego z czystym sumieniem polecam innym - ale wiadomo, każdy samodzielnie podejmuje decyzje i odpowiada za nie. Za moją dietą stoją lata poszukiwań,wyrzeczeń, eksperymentów i przekopanej literatury.
      • agni31 Re: szybko zrzucić kilogramy!!!!!!!!!!do wakacji! 22.04.07, 21:33
        > Licz kalorie (max 1000 dziennie)[...]>Ćwicz maniacko

Na 1000 kcal nie da się maniacko ćwiczyć. Za to da się pięknie spowolnić
        metabolizm i po zakończeniu tak absurdalnej diety kilogramy wrócą z nawiązką.
        Dieta redukcyjna nie powinna mieć mniej niż 1200 kcal, a najsensowniejsza jest
        taka, która dostarcza 300-500 kcal mniej niż wynosi zapotrzebowanie -> ćwicząca
        "maniacko" kobieta o wzroście 170 i wadze np. 65 kg może więc spokojnie zjadać
        np. 1700 kcal i przy tym zdrowo chudnąć.
    • jewriejka Re: szybko zrzucić kilogramy!!!!!!!!!!do wakacji! 23.04.07, 22:09
      ja tez stanowczo odradzam 1000 kcal szczegolnie jezeli chce sie byc aktywnym fiz.
      najlepiej od swojego dziennego zapotrzebowania odjac 300-400 kcal tyle spozywac
      w postaci bialka i warzyw glownie w ciagu dnia, weglowodany zlozone natomiast
      rano i czasem przed treningiem, po treningu bialko:)
      pozdrawiam
      • xyz20002 nie jem słodyczy bo nie lubię 24.04.07, 08:34
        poprostu nie lubię nic słodkiego.mój problem to ubite uda.nie są takie złe ale
        mocno zbite.poradżcie coś
        • ewab2507 Re: nie jem słodyczy bo nie lubię 25.04.07, 08:48
          ja też nie lubię słodyczy i prawie ich nie jadam...

podobnie jak ty mam umięśnione nogi, nie należące do najchudszych. już taka ich
          uroda i chyba trzeba do niej przywyknąć... lepiej mieć takie niż
          chude "flaczki". oczywiście najlepiej by było mieć nogi piękne, długie, jędrne,
          smukłe itp itd, ale nie można mieć wszystkiego :) wysmuklająco działają
          ćwiczenia rozciągające, które serdecznie polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka