19.07.12, 20:54
Kupiłybyście kredkę do powiek za ponad 100 zł i czy wydałyscie kiedykolwiek wiekszą kasę na podobną bzdurkę?
Rozsądek podpowiada mi że to strata kasy ale kusi mnie jak cholera żeby nabyć w drodze kupna Burberry Eyeliner Pencil w cenie 37 $ yyyy
Obserwuj wątek
    • kota_marcowa Re: pytanie 19.07.12, 20:56
      Jeżeli to ma być bzdurka, która mnie uszczęśliwi, a nie zrujnuje kompletnie budżetu, to pewnie, że taksmile
      • tezee Re: pytanie 19.07.12, 21:03
        No nie zrujnuje , ucieszy ale rozsądek mówi że co jak co ale akurat kredka do powiek nie jest tyle warta bo można kupić dobrą 3 razy taniej.
        • anyx27 Re: pytanie 19.07.12, 21:05
          No można, ale od czasu do czasu warto zaszaleć i zostawić rozsądek schowany głęboko wink
      • anyx27 Re: pytanie 19.07.12, 21:04
        Ja dzisiaj kupiłam za podobną cenę puder. Nie żałuję wink
        • tezee Re: pytanie 19.07.12, 21:10
          Puder /podkład to zupełnie co innego , bo to jest kosmetyk za który warto a nawet trzeba zapłacić więcej , natomiast są takie produkty za które nie warto , nie wyobrażam sobie np nabywać żeli pod prysznic za 70-100 zł czy balsamów do ust za 100 zł itp na 100% się nie opłaca.
    • sadosia75 Re: pytanie 19.07.12, 21:10
      Jeśli zakup nie nadszarpnie mojej kieszenie, da mi odrobinę frajdy i mówi mi kup mnie kup mnie to kupuję smile
      Ja w ogóle nie potrafię odmawiać w takich sytuacjach i dziś drogą kupna nabyłam kolejne buty smile
      • tezee Re: pytanie 19.07.12, 21:13
        No dobrze ale kupujesz takie drogie bzdurki dla frajdy gdzie wiesz że zakup sie nie opłaca?
        Kupiłabys kredkę do powiek za 120 zł?
        • sadosia75 Re: pytanie 19.07.12, 21:21
          No pewnie, że tak. Po to min zarabiam, żeby kupować sobie bzdurki. U Ciebie dziś padło na kredkę. U mnie na kolejną parę butów. Chociaz stoją jeszcze 4 !! pary ani razu nie założone kupione w zeszłym miesiącu. 3 pary są jeszcze w kartonach nierozpakowane.
          Frajda nie ma się opłacać wink Frajda ma być fradją i jeśli mnie na nią stac to dlaczego mam sobie odmawiać? Męczennicą nie mam zamiaru być big_grin
        • majenkir Re: pytanie 19.07.12, 21:24
          tezee napisał:
          > No dobrze ale kupujesz takie drogie bzdurki dla frajdy gdzie wiesz że zakup sie
          > nie opłaca?

Jezeli jest frajda, to znaczy, ze sie oplaca wink.

Ale ja bym nie kupila.
    • nangaparbat3 Re: pytanie 19.07.12, 21:17
      Tak.
      jesli kolor jest "twoj" i nie na jeden sezon, kupuj natychmiast smile
    • thorgalla Re: pytanie 19.07.12, 21:17
      100zł za kredkę to nie,za krem,puder,perfumy to tak.
      Jeżeli nie musisz sobie od ust odejmować aby ją kupić to kupuj.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: pytanie 19.07.12, 21:20
        kiedys mialam tak tlusta cere, ze za trwala kredke dalabymm i 300
    • bonamibo Re: pytanie 19.07.12, 21:22
      Na kredkę to mi się nie zdarzyło, ale na tusz - ponad 100 zł to wiele razy. Pytanie, czy to zrujnuje twój budżet. Jeśli nie, a sprawi ci to przyjemność, to czemu nie?
    • wrednadziewucha Re: pytanie 19.07.12, 21:30
      Ale one kosztują27$, nie 37$. Ach, ta Midnight Ash mi się strrrasznie podoba!
      • tezee Re: pytanie 19.07.12, 21:33
        tak ale 10 $ koszt wysyłki muszę dodać , mi pasuje tylko czarna więc tym bardziej zakup nie ma sensu, bo czy ona będzie wyglądac inaczej na tym oku niż trzy razy tańsza ? wątpie....
        choć zakup sprawiłby mi frajdę bo nie wiem czemu chciałabym wejść w jej posiadanie.
    • platki_sniadaniowe Re: pytanie 19.07.12, 21:33
      cieni do oczu nie kupiłam nigdy drogich a kredki nie używam
      Tusze do rzęs mam z najwyższej półki zawsze bo przywozi mi mąż
      czy widzę różnice?
      może trochę
      • zonajana Re: pytanie 19.07.12, 21:51
        Absolutnie nie!

One kosztuja 18 euro i tyle bym dala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka