Dodaj do ulubionych

chusteczki do demakijażu

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 10:03
Szukam dobrych chusteczek do demakijażu. Powinny być "mokre", dobrze usuwać
tusz, nie zostawiać tłustej warstwy i być łatwo dostępne (muszę kupić je
jutro, więc avon itp odpada).
Nivea? St.Ives? J&J? Może jakieś inne?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: chusteczki do demakijażu IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 27.05.03, 10:14
      osobiscie polecam chusteczki nivea. ale ostatnio kupilam cleanic- atrakcyjna
      cena, na pewno sa mokre i bardziej wysuszaja niz natluszczaja (dla mnie to
      raczej ich wada).
      • Gość: wiwi Re: chusteczki do demakijażu IP: 213.77.32.* 27.05.03, 10:17
        Ja dlugo uzywalam Nivea i bylam bardzo zadowolona, ,ale ostatnio przerzucilam
        sie na J&J, sa tansze, chyba niecale 10 zl i na pewno nie zostawiaja tlustej
        warstwy (a Nivea zostawia), no i sa mokre. ja jestem z nich zadowolona
        Pozdrawiam:)
    • Gość: katinka Re: chusteczki do demakijażu IP: 213.17.252.* 27.05.03, 10:20
      a ja polecam chusteczki Yves Rocher, dla mnie rewelacja, nic a nic sie nie
      kleja, choc jesli bym miala wybierac to z pewnoscia skusilabym sie na zel-tonik
      do demakijazu z serii z rumiankiem (taki zielony), plus zwykle papierowe
      chusteczki, buzia jest naprawde odswiezona i czysta,
      pozdrowionka
      • Gość: justy Re: chusteczki do demakijażu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 11:24
        nie wiesz, czy YR nie zawierają przypadkiem alkoholu?
        • Gość: katinka Re: chusteczki do demakijażu IP: 213.17.252.* 27.05.03, 12:35
          Gość portalu: justy napisał(a):

> nie wiesz, czy YR nie zawierają przypadkiem alkoholu?

chyba nie, mam bardzo sucha i wrazliwa skore, a te chusteczki nic a nic mnie
          nie uczulaja, buzia nie piecze... chusteczek uzywam rowniez w podrozy, tak do
          odswiezenia, polecam naprawde :)
    • Gość: Woszka Re: chusteczki do demakijażu IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 27.05.03, 11:00
      Polecam YR - dobra jakosc i naprawde zmywaja makijaz. J&J tez sa ok.

pozdrowionka,
    • miriam_73 Re: chusteczki do demakijażu 27.05.03, 13:34
      Bardzo dobre są chusteczki Johnsona oraz AA.
    • kasia.lomanczyk Re: chusteczki do demakijażu 28.05.03, 10:14
      Nivea szczypia mnie w oczy. A maja byc podobno takze do zmywania makijazu z
      oczu...
      Najlepsze chyba sa jednak te Cleanic.
    • Gość: justy Re: chusteczki do demakijażu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 18:37
      Dziękuję Wam za opinie. Kupiłam J&J, bo jest ich mało w paczce, więc są lekkie-
      w sam raz na wyjazd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka