Dodaj do ulubionych

Plastry veet

17.05.07, 10:43
Witam,
kupiłam dzisiaj plastry do depilacji veet. Takiego efektu sie nie
spodziewałam, a mianowicie: używałam tak jak w instrukcji napisali, a nie
udało mi się w ten sposób usunąć ani jednego włosa, a cały wosk przykleił mi
sie do skóry ( anie łatwo było go usunąć). Może coś źle zrobiłam? Używacie
tych plastrów?
Obserwuj wątek
    • gosia.badowska Re: Plastry veet 17.05.07, 10:47
      hmm.. ciekawe bo ja ich uzywam i dla mnie sa naprawde dobre, usuwaja kazdy
      wlos, moze dlatego ze mam slabe wlosy, jestem juz po kilu depilacjach... moze
      dlatego, ponoc kazda depilacja oslabia wlosy...gdzies na forum czytalam ze
      dobra metoda ez jest wyrywanie penseta ale to dosc czasochlonne... moze warto
      sprobowac....
      • dzulit Re: Plastry veet 17.05.07, 10:58
        ja też przy depilacji plastrami mam problemy...tzn. właśnie tak jak tobie
        zostaje mi wosk na skórze i cholernie trudno go odczepić...odlepić
        ale włoski usuwało...tylko,że to nie było Veet tylko jakieś rossmanowskie chyba
        • agniea Re: Plastry veet 17.05.07, 11:01
          dziewczyny wosk ciepły i tylko ciepły, same w domu, dokładnie.rzućcie okiem na
          ostatnie wątki o depilacji na urodzie tam opisałam co i jak

pzdr
    • moniczkka21 Re: Plastry veet 17.05.07, 11:56
      Tak na jeden raz mozna te plastry uzyc, ale na dluzej to strata kasy i brak
      efektu, bon niewszystkie wloski odchodza. A slady po wosku usunie sie dobrze
      oliwka. Ja to ogolnie polecam depilator:)
      • tamarka20 Re: Plastry veet 17.05.07, 15:21
        Wypróbowałam te plastry na rękach i rzeczywiście działają. Po prostu na nogach
        miałam za krótkie włosy (na opakowaniu pisze, że od 2mm, a moim zdaniem to dosyć
        dużo) i skóra jest idealnie gładka,praktycznie nie boli :) a jeżeli chodzi o
        depilator to mój nie usuwa wszystkich włosów, a jestem blondynką więc nie mam
        specjalnie grubych włosów. Nie wiem dlaczego tak jest, może mój depilator jest
        uszkodzony?
        • moniczkka21 Re: Plastry veet 17.05.07, 18:38
          Ja mam najzwyczajniejszy depilator z philipsa Satinelle. Slyszalam, ze
          depilator moze sie poprostu zuzyc i juz nie lapie wszytskich wloskow. Polecam
          kupic nowy. Wiesz z tymi plastrami to jest,ze dzialaja te pierwsze razy, a
          potem juz nie.
          • dzulit Re: Plastry veet 17.05.07, 18:40
            Hej a w ogóle w jakiej cenie takie depilatory?...bo się nie orientuję...
            • moniczkka21 Re: Plastry veet 18.05.07, 12:24
              tak okolo 100 zl, ale na promocjach znajdziesz nawet tansze.
          • tamarka20 Re: Plastry veet 18.05.07, 12:37
            Mój depilator brauna ma co prawda dwa lata ale dopiero teraz go zaczęłam używać bo wcześniej jakoś nie mogłam się przełamać ;-) więc chyba od leżenia w szufladzie się nie zużył. Może jest po prostu zepsuty. A Twój depilator usuwa za jednym pociągnięciem wszystkie włosy czy musisz depilowac to samo miejsce kilka razy? Może po prostu one tak działają?
            • moniczkka21 Re: Plastry veet 18.05.07, 19:27
              jedna noge depiluje okolo 7-10min, powoli i dokladnie,zeby usunac wszystkie
              wloski i efekt jest, gladkie nogi i im dluzej i staranniej jej depiluje tym sa
              lepsze rezultaty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka