opiekunkaaa 18.05.07, 09:58 po depilacji rąk woskiem zostały mi czerwone plamy wyglądające troche jak rozstepy Myslalam ze to resztki wosku ale niczym nie moge tego zmyc:( Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agunia1980 Re: plamy po wosku 18.05.07, 10:46 A moze po prostu sie Tobie krwiaczki porobily? Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunkaaa Re: plamy po wosku 18.05.07, 11:56 to nie sa krwiaczki tzn na poczatku tak myslalam ale trzyma juz 5 dzien a skóra w tych miejscach jest taka bardziej pomarszczona jakby czyms pokryta Jak zdrapuje to to troche sie luszczy ale delikatnie ale efekt pomarszconej skóry zostaje Mozliwe ze to wosk tak sie trzyma jeszcze? cholera niczym nie moge tego usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
terwase Re: plamy po wosku 18.05.07, 12:03 Zejdzie samo za jakiś czas, to nie wosk a zmiany skórne, spróbuj następnym razem pokryc depilowaną powierzchnię niewielka ilością talku. Mniej więcej wiem o co chodzi, bo robi mi się coś takiego na twarzy po depilacji wąsika, najpierw czerwone, potem się łuszczy. Mija po 3 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunkaaa Re: plamy po wosku 18.05.07, 13:04 Mam nadzieje, ze zejdzie ale trwa to juz 5 dzien Po kapieli nic, po przetarciu oliwką tez nie ma zmian Ręka była wczesniej talkowana a po depilacji wosk zmyty oliwka do usuwania wosku i reka nakremowana mleczkiem. Na nogach nic mi sie nie zrobilo, po wasiku tez tylko te rece. Mozliwe ze mam to co Ty mialas. Dzieki za odpowiedzi Jak zejdzie to dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś