odchudzajacasie 25.05.07, 14:58 bede wdzieczna jesli znajda sie takie osoby i powiedza jak dbaly o skore brzucha aby nie zostalo jej w nadmiarze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brooks4 Re: kto schudl 30kg i nie ma obwislej skory na br 25.05.07, 15:09 co prawda schudlam dopiero 29 no ale to juz prawie 30 :)) Nie mam wiekszych problemow ze skora, moze dlatego ze od zawsze maniacko smarowalam sie roznymi balsamami (mam sucha skore i bez balsamu po prostu mnie "sciaga"), przewaznie nawilzajacymi. Natomiast od poczatku diety codziennie wieczorem jakis balsam wyszczuplajaco-ujedrniajacy badz antycellulit. Pije hektolitry wody i mysle ze to tez ma wplyw na stan skory. Powinnam masowac sie ostra gabka lub robic pilingi (np. kawowe) ale nie zawsze mi sie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzajacasie do brooks4 25.05.07, 15:31 a powiedz mi czy mialas duzy brzuch? co bylo "najwieksze" w twoim ciele. bo moze np mialas szerokie biodra a brzucha w ogole. Ja robie peelingi co dwa dni.I czy moge wiedziec ile masz lat i czy aktywnie spedzasz czas ? Odpowiedz Link Zgłoś
brooks4 Re: do brooks4 28.05.07, 13:25 Ja cala bylam duza bo wazylam ponad 100 kg :) Ale brzuch mialam ogromny, do teraz jest co zrzucac, natomiast to wlasnie na brzuchu i udach skoncentrowalam swoje glowne zabiegi kosmetyczne. Nie jest idealnie (rozstepy po ciazy) ale coraz mniej "wisi". A mam prawie 37 lat, chodze na step-aerobic, silownie (glownie cwiczenia na uda) oraz do sauny. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzajacasie Re: do brooks4 28.05.07, 15:27 super jestes moja nadzieja ze nie trzeba miec skory na brzuchy po schudnieciu 30kg dzieki i powoedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś