Gość: marysia IP: *.satfilm.net.pl 03.06.03, 17:46 dziewczyny poradzcie, co lepiej kuoic maskare lancome Flex. czy baze Cils booster . podobno po uzyciu tej bazy kazdy tusz wygląda super, wiec nie wiem co wybrac. m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masia27 Re: LANCOME Flextencils vs. cils booster 03.06.03, 18:15 Potwierdzam, że Cils Booster poprawia właściwości każdego, nawet średniej jakości tuszu. Wydłuża, wygładza rzęsy, tusz dzięki niej dłużej się trzyma, łątwiej rozprowadza, nie osypuje się. Nie wypowiem się natomiast nt. Flextencils, bo go nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: LANCOME Flextencils vs. cils booster 03.06.03, 18:16 Nie uzywalam Cils Booster, niestety:( Ale chyba jej jeszcze nie ma w Polsce? Ja z czystym sumieniem polecam Ci Flextencils..jest swietny..co prawda wlasnie mi sie skonczyl, nad czym ubolewam:(, ale oczywiscie kupujac nastepny tusz wybiore Flextencils..polecam:) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: LANCOME Flextencils vs. cils booster IP: *.chello.pl 03.06.03, 19:40 bum4 napisała: > Nie uzywalam Cils Booster, niestety:( Ale chyba jej jeszcze nie ma w Polsce? > Ja z czystym sumieniem polecam Ci Flextencils..jest swietny..co prawda wlasnie > mi sie skonczyl, nad czym ubolewam:(, ale oczywiscie kupujac nastepny tusz > wybiore Flextencils..polecam:) > > Ola A ja tusz flextencils odradzam. Nie jest wart swojej ceny.Owszem bardzo ladnie wydluza i podkreca rzesy, ale efeft nie trzyma sie niestety caly dzien. Poza tym tusz wysycha po 1,5-2 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: LANCOME Flextencils vs. cils booster 03.06.03, 22:19 Gość portalu: lenka napisał(a): > > A ja tusz flextencils odradzam. Nie jest wart swojej ceny.Owszem bardzo > ladnie wydluza i podkreca rzesy, ale efeft nie trzyma sie niestety caly dzien. > Poza tym tusz wysycha po 1,5-2 miesiace. Yyyy...ja mam go od lutego i nie zauwazylam zeby wysechl...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: LANCOME Flextencils vs. cils booster IP: *.chello.pl 03.06.03, 23:17 bum4 napisała: > Gość portalu: lenka napisał(a): > > > > > A ja tusz flextencils odradzam. Nie jest wart swojej ceny.Owszem bardzo > > ladnie wydluza i podkreca rzesy, ale efeft nie trzyma sie niestety caly dz > ien. > > Poza tym tusz wysycha po 1,5-2 miesiace. > > Yyyy...ja mam go od lutego i nie zauwazylam zeby wysechl...:/ To masz szczescie, ale ja to slyszalam tez od kilku osob, ze szybko wysycha. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: LANCOME Flextencils vs. cils booster 04.06.03, 10:20 Ja mam drugiego Flexa. Kupiłam dlatego, że pierwszy się sprawdził. W Sephorze jest właśnie promocja. Do wszystkich tuszy Lamcome jest dodatek w postaci 30ml.zmywacza do oczu;) i 5ml.kremu Primodiale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: LANCOME Flextencils vs. cils booster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 11:27 Fajnie bo właśnie mam ochotę kupic ten chwalony tusz. Możesz podac cene tego zestawu? Dzieki! Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: LANCOME Flextencils vs. cils booster 04.06.03, 11:30 Kosztuje normalnie czyli 115zł. Odpowiedz Link Zgłoś