Dodaj do ulubionych

krem na cellulitis-stosowanie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:43
Od jakiegos czasu zastanawiam sie, czy ciagle stosowanie krmu przeciw
cellulitisowi nie przynosi wiecej szkody niz pozytku. Przeciez na wiekszosci
specyfikow napisane jest, aby stosowac je przez kilka tygodni. A co potem?
Zwykły balsam do ciała czy inny kosmetyk na cellulitis? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: krem na cellulitis-stosowanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:50
      piszą, zeby stosować krótko- to dlatego, że czytając taki tekst będziesz miała
      wrażenie, że to silny, skuteczny kosmetyk i chętnie wydasz na niego spore
      (zwykle) pieniądze.
      W tych kremach nie ma właściwie nic, co by mogło zaszodzić. Jedynie osoby z
      kruchymi naczynkami nie powinny stosować kremów rozgrzewających i z bardzo
      dużym stężebniem kofeiny.
      • Gość: raszefka Re: krem na cellulitis-stosowanie IP: OSET:* / 192.168.0.* 08.06.03, 22:12
        Gość portalu: justy napisał(a):

. Jedynie osoby z
        > kruchymi naczynkami nie powinny stosować kremów rozgrzewających i z bardzo
        > dużym stężebniem kofeiny.
        J.w. - u mojej mamy jedynym efektem stosowania kremu wyszczuplającego Avonu są
        potworne pajączki na udach (efekt wyszczuplenia trudno byłoby u niej
        osiągnąć ;) )

A poza tym, to jak to jest? W piśmidłach piszą, że z cellulitem trzeba walczyć
        wciąż...
      • ewakam Re: krem na cellulitis-stosowanie 09.06.03, 09:37
        Mam pajączki na udach i 2 lata temu odstawiłam preparaty z kofeiną (m.in. po
        Avon'ie zauważyłam pajączki). Używam jedynie tych bez kofeiny, niestety wyboru
        dużego nie ma, moge polecić: Vichy D-Stock, żel na cellulit z Polleny Aroma.
        Robię sobie przerwy w stosowaniu tych specyfików, cellulit niestety nie zniknie
        bez ruchu i właściwej diety - jestem oczywiście tego świadoma. Dlatego nie
        oczekuje od tych balsamów spektakularnych efektów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka