Dodaj do ulubionych

ile kosztuje powiekszenie piersi? i inne info?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.03, 21:21
ile kosztuje operacja powieszenia piersi ?
czy to zalezy od tego o ile sie chce powiekszyc( ja chce o jeden z B na C)
gdzie najlepiej to zrobic?
moze ktoras sobie robila co sadzisz "po" jakie wrazenia
bardzo boli>?>
jaier zrboic badania itd?
Obserwuj wątek
    • Gość: toja Re: ile kosztuje powiekszenie piersi? i inne info IP: *.kolporter.com.pl 09.06.03, 08:43
      cena takiej operacji, nie zalezy od wielkości wkładek ale przede wszystkim od
      ich rodzaju. W trej chwili najdroższe (i według lekarzy najlepsze) są wkładki o
      anatomicznym kształcie, wypełnione specjalnym rodzajem silikonu, którego
      konsystencja uniemozliwia jego wypłynięcie z wkładki w razie jej uszkodzenia.
      Koszt takiej operacji, z takimi właśnie wkładkami, w klinice dr.Noszczyka w
      Warszawie wynosi około 12 tyś. W tej cenie zawarta jest cena wkładek, operacji,
      pobytu w szpitalu, opieki pielegniarskiej, anastezjolga oraz specjalnego
      biustonosza, który należy nosic przez jakis czas po operacji.
      pozdrawiam
      • Gość: fifka boli? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.03, 11:47
        no to teraz mi jeszcze powiedz czy bardzo boli gojenie?? o tym chodza rozne
        starszne historie:)
        • Gość: toja Re: boli? IP: *.kolporter.com.pl 09.06.03, 13:36
          tego niestey nie wiem, bo nei zdecydoweałam sie na tę operację. Po wizycie i
          rozmowie,po otrzymaniu bardzo dokładnych odpowiedzi na moje wszystkie pytania,
          i po bardzo dokładnym i wyczerpującym omówieniu wszystkich ewentualnych
          powikłan, mój zapał nieco ostygł.I to nie kwestia ceny w moim przypadku, choć
          nie ukrywam że 12 tyś, to dla mnie bardzo dużo. Teraz już wiem że to poważna
          operacja, kóra może pociągac za sobą poważne powikłania i różnego rodzaju
          konsekwencje zdrowotne, które mogą nastąpić nie tylko zaraz po zabiegu, ale
          ryzyko ich wystąpienia istnieje tak długo jak długo ma się wkładki, czyli tak
          naprawdę do końca życia. Z drugiej strony tej operacji poddaje si.e rocznie
          wiele, wiele tysięcy kobiet i są zadowolone.....Ja jak narazie ciągle jestem na
          etapie rozważań i przemysleń. Nie wykluczam tej operacji, po porstu ja jeszcze
          nie podjęłam ostatecznej decyzji. Szczerze radze Ci abys umówiła sie na wizyte
          i rozmowę w dobrej klinice. Mnie taka własnie konsultacja naprawde pomogła,
          dowiedziałam sie wielu rzeczy, i tych pozytywnych i negatywnych, o których nie
          wiedziałam. Polecam klinike Melilot w Warszawie, nie zostałam tam potraktowana
          jak ewentualna kopalnia pieniędzy, ale jak ktos kogo zdrowie jest ważniejsze
          niż zyski i pieniądze które można na mnie zarobić. Jełi kiedys zdecyduje się na
          te operacje to tylko i wyłącznie w tej klinice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka