silencia22 13.06.07, 15:45 wiem ze pytanie nieadekwatne do forum moda,ale znam was juz troszke i wiem ze mi dobrze doradzicie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: Tusz do rzęs z teatralnym efektem.Jaki? 13.06.07, 15:52 Effet Faux Cils YSL. Jak się nazywa, tak robi :) ja go sobie bardzo chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Tusz do rzęs z teatralnym efektem.Jaki? 13.06.07, 17:18 silencia22 napisała: > wiem ze pytanie nieadekwatne do forum moda, hehehe ;P cos Ci się chyba pomotało Odpowiedz Link Zgłoś
tonkabean Re: Tusz do rzęs z teatralnym efektem.Jaki? 13.06.07, 19:16 Moim ostatnim odkryciem jest LASH INJECTION firmy Too Faced, dostepny tylko w Sephorze za 77 zl, bije Diorshow i cena i efektem. Niektore osoby moga sie do niego zrazic, gdyz "dziwnie" sie usuwa: nie plynem do demakijazu ale wacikiem nasaczonym ciepla woda, z rzes schodzi w postaci rurek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Tusz do rzęs z teatralnym efektem.Jaki? 13.06.07, 20:15 - Faux Cils YSL - Fatale Lancome - Magnoscopic EL Kolejność odzwierciedla stopień teatralności rzęs :) Odpowiedz Link Zgłoś
paskuda_cholera Re: Tusz do rzęs z teatralnym efektem.Jaki? 13.06.07, 23:13 Jak dla mnie tylko MF 2000 Calorie. Z wymienionych wyżej polecam YSL Effet Faux Cils o ile masz dużo pieniędzy. On wysycha już po miesiącu, a kosztuje 114 zł. Podobno to szybkie wysychanie to wada stwierdzona przez producenta. Ale przez pierwszy miesiąc jest świetny i takiego efektu sztucznych rzęs nie daje chyba żaden inny. Lash Injection nie próbowałam. Odradzam wszystkie tusze L'Oreala, dałam się nabrać chyba na wszystkie i wszystkie były do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
othala76 Re: Tusz do rzęs z teatralnym efektem.Jaki? 14.06.07, 14:22 potwierdzam - YSL Effet Faux Cils wysycha w miesiąc, no może w dwa. Ale poki co był świetny. Teraz mam MF Master Piece ale to nie to co YSL. A nie wydam znów 25 Euro na tusz którym można sie ciapać miesiąc bo potem jest do d... Moze na jąkąś specjalną okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Tusz do rzęs z teatralnym efektem.Jaki? 14.06.07, 14:35 Mnie nie przypadł do gustu ani L.Injection ani YSL. Natomiast efekt teatralnych rzęs można uzyskać prawie każdą maskarą. Potrzebna jest tylko zalotka a potem trzeba przypudrować rzęsy,pomalować i potem znów przypudrować(mozna to zrobić ciemnym cieniem) i pomalować. Odpowiedz Link Zgłoś
lilaaaa Re: Tusz do rzęs z teatralnym efektem.Jaki? 14.06.07, 15:14 CHANEL Inimitable, rewelacja, powala na kolana. Kosztuje ok. 127 zł. Mozna tez dokupic biala baze, ale jej cena jest podobna do tuszu. Odpowiedz Link Zgłoś