Gość: kosia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 01:17 HELP! interesuja mnie: efekty, skutki uboczne, zachwyty, narzekania, sposoby uzycia. WSZELKIE opinie dotyczace tego srodka... (zel do mycia oraz krem) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
story Re: effaclar t 11.06.03, 01:29 Hmmm ...chyba K? La Roche Posay o to ci choddzi? Jeśli tak-dla mnie świetny jeśli masz przetłuszczającą się cerę z rozszerzonymi porami po mniej więcej miesiącu zobaczysz ekekt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosia Re: effaclar K IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 01:41 tak tak, literowka... oczywiscie mialo byc effaclar K. K jak kosia... czytalam na wizazu dosc skrajne opinie..stad niepewnosc. cera mi sie posypala odkad zmienilam diane35 na inne tabl. ale fizycznie w koncu czuje sie w porzadku, wiec chce zostac z nowymi...no ale problem cery tez jakos rozwiazac trzeba... czekam na jeszcze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: effaclar k 11.06.03, 07:45 To chyba nie jest najlepszy czas na zaczynanie kuracji Effaclarem ... Musiałabyś stosować silne filtry przeciwsłoneczne, a i to jest ryzyko. Ja smarowałam się nim zimą 1 x dz. Wygładził mi cerę i zmniejszył pory, jednak były też skutki uboczne: mocno wysuszył mi cerę i podrażnił tak, że przeszłam w końcu do stosowania 1-2 razy na tydzień. Jak tylko pojawiło się więcej słońca - odstawiłam. Powrócę do niego jesienią, ale ostrożnie, bo mam wrażenie, że uwrażliwił mi trochę moją cerę ... Poszukaj w archiwum (wyszukiwarka) było dużo gadania na temat Effaclar K, również linki do artykułów na wizaż.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoP Re: effaclar t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 08:30 Przeszukaj archiwum pl.rec.uroda ("Effaclar K"). JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: effaclar k IP: *.crowley.pl 11.06.03, 10:15 W moim przypadku zupelnie sie nie sprawdzil. Mimo, ze mam mieszana cere, z rozszerzonymi porami to niestety zadnych zbawiennych dzialan nie zauwazylam. Wysusza cere, podraznia, a przy tym pachnie obrzydliwie. Byc moze moje niezadowolenie z tego kosmetyku jest spowodowane tym, ze oprocz tego, ze moja cera jest mieszana jest takze bardzo wrazliwa i sklonna do podraznien. Moze warto poprosic w aptece o probke, bo opinie sa rzeczywiscie skrajne i nie ma innego sposobu, jak przekonac sie osobiscie :) Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: effaclar k IP: *.torun.mm.pl 11.06.03, 12:52 www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=c9e7cbdff06b207574a11976fb3b2080&cmd=details&itemid=220 W tej chwili jest tam 40 opinii o Effacklarze Odpowiedz Link Zgłoś