IP: *.chello.pl 18.06.03, 16:47
Kupilam w Leclercu nowa pomadke nivea Juicy Splash (zielona)-6zl.
Naprawde polecam,lekko natluszcza usta,pielegnuje je , ma bardzo fajny
owocowy smak.Z posrod kilku pomadek ochronnych tej firmy ta odpowiada mi
najbardziej.
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: Polecam IP: *.BMJ.net.pl 18.06.03, 23:23
      a mialaś moze wczesniej ta granatową Classic i masz z nią porównanie? ja od
      dłuższego czasu używam tylko tej Classic, bo wszystkie pozostałe nie nawilżały
      mi wystarczająco ust
      • Gość: dixi Re: Polecam IP: *.net / 192.168.9.* 18.06.03, 23:51
        a ja nabylam niedawno pomadke Nivea gold&shine, ma za zadanie pielegnowac i
        nadawac polysk; no i strasznie sie zawiodlam: wręcz wysusza usta, chwile po
        uzyciu czuje duzy dyskomfort; są zlote drobinki, ale chwile po nalozeniu
        zbijaja sie w grudki i umiejscawiaja w zmarszczkach ust, ktore sie porobily na
        skutek wysuszenia po uzyciu pomadki; i wygladam z ta pomadka tak, jak sie z
        nia czuje, czyli tragicznie;
        a bardzo mi odpowiada pomadka ochronna z wiesiolkiem z serii Oeparol czy jakos
        tak; dobrze nawilza, natluszcza i pielegnuje, usta wygladaja na zadbane,
        nadaje tez ładny polysk;
        Pozdrawiam;
        • Gość: inka Re: Polecam IP: *.BMJ.net.pl 19.06.03, 02:29
          Gość portalu: dixi napisał(a):

> a ja nabylam niedawno pomadke Nivea gold&shine, ma za zadanie pielegnowac i
          > nadawac polysk; no i strasznie sie zawiodlam: wręcz wysusza usta, chwile po
          > uzyciu czuje duzy dyskomfort; są zlote drobinki, ale chwile po nalozeniu
          > zbijaja sie w grudki i umiejscawiaja w zmarszczkach ust, ktore sie porobily
          na
          > skutek wysuszenia po uzyciu pomadki; i wygladam z ta pomadka tak, jak sie z
          > nia czuje, czyli tragicznie;

ja kupiłam już dość dawno tą gold&shine i mam z nia dokłądnie to samo co Ty
          opisałaś jest po prostu tragiczna
          > a bardzo mi odpowiada pomadka ochronna z wiesiolkiem z serii Oeparol czy
          jakos
          > tak; dobrze nawilza, natluszcza i pielegnuje, usta wygladaja na zadbane,
          > nadaje tez ładny polysk;
          > Pozdrawiam;
          ja osttanio kupiłam w Rossmannie pomadkę, która nazywa się Color Accent
          Waniliową ale były też inne i muszę przyznać, że jest całkiem, całkiem bardzo
          ładnie nabłyszcza usta ale jak dla mnie to jednak troszkę zbyt mało je nawilża
          (ale ja jestem pod tym względem maniaczką), a poza tym kosztowała tylko 3,90zł
      • Gość: lenka Re: Polecam IP: *.chello.pl 19.06.03, 11:33
        Gość portalu: inka napisał(a):

> a mialaś moze wczesniej ta granatową Classic i masz z nią porównanie? ja od
        > dłuższego czasu używam tylko tej Classic, bo wszystkie pozostałe nie
        nawilżały
        > mi wystarczająco ust

Classic nie mialam, ale mialam Strawberry oraz Rose, Pearl and Shine, Vitamin
        Power, no i uwazam ze ta jest jak na razie z tych co uzywalam najlepsza.
        Rose i Pearl and Shine wysuszaly mi usta, Vitamin Power strasznie sie
        kleila ,Stawberry ujdzie w tloku.Teraz mam Juicy Splash(zielona) i jestem z
        niej zadowolona.Jest jeszcze druga pomadka, Tropical Shake(zolta) tez jakas
        nowosc.

• Gość: inka Re: Polecam IP: *.BMJ.net.pl 19.06.03, 13:51
          Gość portalu: lenka napisał(a):

> Gość portalu: inka napisał(a):
          >
          > > a mialaś moze wczesniej ta granatową Classic i masz z nią porównanie? ja o
          > d
          > > dłuższego czasu używam tylko tej Classic, bo wszystkie pozostałe nie
          > nawilżały
          > > mi wystarczająco ust
          >
          > Classic nie mialam, ale mialam Strawberry oraz Rose, Pearl and Shine, Vitamin
          > Power, no i uwazam ze ta jest jak na razie z tych co uzywalam najlepsza.
          > Rose i Pearl and Shine wysuszaly mi usta, Vitamin Power strasznie sie
          > kleila ,Stawberry ujdzie w tloku.Teraz mam Juicy Splash(zielona) i jestem z
          > niej zadowolona.Jest jeszcze druga pomadka, Tropical Shake(zolta) tez jakas
          > nowosc.
          >
          Tez kiedyś miałam Rose i Peral&Shine i także wysuszały mi usta. Muszę zobaczyć
          te nowe o których piszesz i pewnie kupię ta zieloną.
          Pozdrowionka
    • Gość: ewag Re: Polecam IP: *.bredband.skanova.com 19.06.03, 12:43
      a ja mialam pomadke tej firmy pearl&shine.nieciekawa.nienaturalnie wygladala
      na ustach,prawie nie nawilzala ,wysuszala. podobna pomadke ma H&M a wyglada na
      ustach cudnie.jasniutki,cukierkowy roz,taki pycha -chcialoby sie zjesc.i
      nawilza.
      • Gość: king Re: Polecam IP: *.zec.lodz.pl 19.06.03, 17:57
        bylam bardzo zadowolona z rose...teraz zasadzam sie na zielona choc aktialnie
        uzywam pomadki z serii LEN o "smaku" kokosowym - jest na prawde super, bardzo
        ladnie nablyszcza i na prawde pielegnuje usta.polecam - zwlaszcza, ze cena jest
        super - ok.3,50.
        • Gość: lenka Re: Polecam IP: *.chello.pl 20.06.03, 17:20
          Gość portalu: king napisał(a):

> bylam bardzo zadowolona z rose...teraz zasadzam sie na zielona choc
          aktialnie
          > uzywam pomadki z serii LEN o "smaku" kokosowym - jest na prawde super,
          bardzo
          > ladnie nablyszcza i na prawde pielegnuje usta.polecam - zwlaszcza, ze cena
          jest
          >
          > super - ok.3,50.

Jak ci odpowiada smak kokosowy to lepiej wez Tropical Shake(zolta). Ma w swoim
          skladzie mleko kokosowe i banan. Nabylam ja dzisiaj i przyznam ze podobnie jak
          z zielonej jestem zadowolona.Pomadki jedynie pilegnuja, nie nadaja koloru
          ustom, ale mi to akurat odpowiada.
    • lesya Re: Polecam 20.06.03, 17:32
      Ja polecam pomadke pielegnacyjna firmy Neutrogena, dla mnie to jedyna ktora
      ratuje moje pekajace, suche usta, nawet w zimie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka