przeciwcialo 20.07.07, 11:14 Od zawsze uzywałam pudru w tzw. proszku. A nie znam tego w kulkach. Czy poza forma róznia się one od tradycyjnych? Na jak długo starczaja i czy dobrze matuja skórę. Użytkowniczki prosze o podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Puder w kulkach 20.07.07, 12:02 pudry w kulkach są zwykle rozświetlające lub brązujące, nie matujące, ja ich używam jedynie miejscowo do wykończenia makijażu, nie mogą zastąpić pudru sypkiego. wyjątkiem są Meteoryty Guerlaina, gdyż nie zawierają dużych drobinek, tylko dają efekt delikatnego rozświetlenia. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Puder w kulkach 20.07.07, 12:50 Dzięki za wyjaśnienie. Zastanawiałam się nad zakupem ale chyba zostanę przy tradycyjnym produkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylw_ka_79 Re: Puder w kulkach 01.08.07, 13:59 A ja polecam puder w kulkach firmy DIADEM. Jest naprawdę super. Używam go na całą twarz zamiast sypkiego a cera wygląda wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: Puder w kulkach 01.08.07, 15:36 dolaczam sie do pochwal Diadem.mam dwa rodzaje :brązujacy a drugi taki hm chyba rozjasniajacy. uzywam go od b. dawna. w sumie nie skonczylam opakowania tego rozjasniajcego a widze ze jest juz po dacie więc kupie pewnie nowe opakowanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś