myniabeauty 11.08.07, 12:06 Pracuj w Betterware. Super produkty, piękny katalog. Idealna dla konsultantek, które mają swoje kielntki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia53 Re: praca w Betterware 12.02.08, 00:49 Witaj, przeczytałam Twoje ogłoszenie w internecie, oferujesz pracę konsultantki Betterware, byłabym zainteresowana, nawet bardzo !!! Ponieważ mam już doświadczenie pracowałam w Avonie i Oriflame, mam już duże grono klientek, dlatego proszę jeśli możesz prześlij mi odpowiednie dokumenty, tzn. umowę itd. i jeśli mogę prosić o 3-4 aktualne katalogi lub te na marzec, będę bardzo wdzięczna, mój adres: Karolina Kowalska ul. Warciana 33 63 - 200 Jarocin na pewno złoże zamówienie w tym miesiącu, jeśli możesz, proszę wyślij mi te dokumenty priorytetem pozdrawiam i czekam na kontakt :) Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnogrodzianka Re: praca w Betterware 05.09.08, 19:48 Widzialam juz 2 katalogi. No, ciekawe. Nie mam az tak wielu klientek, wiec dopisuje sie do zamowien znajomej z forum avonowego. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia-74 Re: praca w Betterware 01.06.08, 12:52 również zapraszam do współpracy z Betterware, świetne produkty i dobra cena! Odpowiedz Link Zgłoś
paul-usss Re: praca w Betterware 14.03.09, 11:02 ZAPRASZAM DO FIRMY BETTERWARE! ŚWIETNE PRODUKTY,OPUSTY.PODEŚLĘ KATALOG INFO GG 10010890 Odpowiedz Link Zgłoś