Dodaj do ulubionych

Activ C LRP pod oczy

30.06.03, 11:10
Bardzo prosze o opinie Pan, ktore uzywaly lub testowaly.

Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Balbina Alexandra Re: Activ C LRP pod oczy IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 30.06.03, 12:12
      Witaj,
      ja w ogóle bardzo lubię La Roche to jedna z moich ukochanych firm, nigdy nie
      zdarzyłyły mi sie żadne przykre niespodzianki po ich kosmetykach. Mam 26 lat,
      zużyłam już dwie tubki active c pod oczy i na pewno do niego wrócę (a używałam
      juz duzo różnych i to znacznie droższych od tego). Active C ma postać bardzo
      lekkiego kremu żelu - co mi bardzo odpowiada bo nie znosze żelów, mam dosyć
      suchą skórę pod oczami i żele za bardzo mi ją ściągają. Ten bardzo dobrze się
      wchłania, świetnie nawilża i bardzo ladnie wygładza. TRano mam mocno
      spuchnięte powieki i ten krem bardzo mi pomaga w uzyskaniu jakiegoś ludzkiego
      wyglądu. Co do cieni - nie mogę się wypowiadać, bo nie mam tego problemu. Wg
      mnie to świetny krem, ale są osoby które wolą żele i narzekają że ten krem się
      słabo wchłania i cienie się pod nim nie trzymają. Mi wchłania się bardzo
      dobrze i cienie się trzymają. Pozdrawiam
      • nido Re: Activ C LRP pod oczy 30.06.03, 12:19
        Szczerze mówiąc, najbardziej nijaki i "bezefektowy" krem, jaki dotychczas
        miałam. Myślę, że w tej cenie znajdzie się coś bardziej godnego polecenia.
        pzdr,n.
        • Gość: daggy Re: Activ C LRP pod oczy IP: 212.244.73.* 30.06.03, 17:22
          Mam identyczną opinię - zero jakichkoilwiek efektów, używałam już znacznie
          tańszych kremów ze znacznie leszymi efektami. Zużyłam cała tubkę - z równym
          powodzeniem mogła to być Nivea.
          I w dodatku piekła mnie po nim skóra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka