madziusius 24.08.07, 00:41 Czy któraś używała? Wąchałam w perfumerii, dwa zapachy spodobały mi się. Jak jest z ich jakością i trwałością? Niestety, na allegro nie ma próbek :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 forum O perfumach 24.08.07, 10:15 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Odpowiedz Link Zgłoś
madziusius Re: forum O perfumach 14.09.07, 17:23 Dzieki za odesłanie dalej, ale nie interesują mnie prywatne fora. Skąd wiadomo, kto je prowadzi i w jakim celu (mam na mysli np. ukrytych przedstawicieli danej firmy) Ponawiam pytanie, moze ktos się wypowie - czy używałyście tych zapachów i czy są trwałe? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: forum O perfumach 17.09.07, 13:19 a zajrzałaś w ogóle na to forum? widać, że nie, bo wiedziałabyś, kto je prowadzi i w jakim celu. poleciłam Ci sprawdzone miejsce, gdzie uzyskasz najbardziej kompetentne odpowiedzi w kwestii perfum. nie musisz korzystać, możesz dalej czekać na odpowiedź tutaj, może kiedyś ją dostaniesz, jeśli w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś