sylw_ka_79 29.08.07, 11:31 Kupiłam maseczkę z serii powitanie z Afryką. Okazała się dla mnie rewelacyjna. Czy któraś z Was używała innych produktów z tej serii, czy są równie dobre? Prosze o opinie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynazbagien Re: Powitanie z Afryką 29.08.07, 11:37 o kurcze mówisz ze jest świetna, ja ją ostatnio miałam już w ręku i odłożyłam teraz mega żałuję.... ja w każdym razie mam taką maskę do włosów, tzn odżywkę błoto do włosów i dla mnie najlepsza odzywka na świecie, z tym zastrzeżeniem ze moim zdaniem nie nadaje sie ona do suchych włosów, no ale dla mnie rewelacja, a maseczkę tez na pewno kupię. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Powitanie z Afryką 29.08.07, 11:40 Ja mam szampon błotny (innej firmy) i też nie nadaje się do suchych włosów, a o wyprostowaniu włosów po umyciu tym szaponem nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylw_ka_79 Re: Powitanie z Afryką 29.08.07, 11:46 Słuchaj ta maseczka na pewno przypadnie Ci do gustu. Możesz ją nałożyć na twarz i zmyć po 5 minutach lub pozostawić do wchłonięcia. No i ten niesamowity zapach.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Powitanie z Afryką 29.08.07, 11:38 miałam szampon i maseczkę do włosów, całkiem fajne, a zapach rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Powitanie z Afryką 29.08.07, 11:53 Używałam maseczki, balsamu do ciała i kremu do twarzy. Bardzo fajna seria, no i ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
sylw_ka_79 Re: Powitanie z Afryką 29.08.07, 12:01 Mam do Ciebie takie pytanko czy ten krem do twarzy to jest nawilżający czy taki raczej półtłusty? Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Powitanie z Afryką 29.08.07, 12:25 Raczej nawilżający. Na pewno buzia się po nim nie świeci, za to jest przyjemnie gładka. Używałam go rano pod makijaż, świetnie się nadawał. Byłam nim taka zachwycona, że kupiłam 2 opakowania po kolei. Teraz używam kremów lekko brązujących, ale jak lato się skończy, to chyba wróce do tego Powitania... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Powitanie z Afryką 29.08.07, 14:20 Błoto do włosów bardzo fajne, włosy rzeczywiście się mniej puszyły. Musujący piasek do kąpieli wcale nie musował :) ale bardzo ładnie pachniał i nawilżał skóre podczas kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Powitanie z Afryką 29.08.07, 16:42 bloto do wlosow jest bardzo fajne. nawilza koncowki a nie obciaza wlosow u nasady, sa puszyste, geste i blyszczace (przynajmniej moje;) Odpowiedz Link Zgłoś