karotkka 29.08.07, 12:16 Mam bardzo wrażliwą cerę i poszukuję bardzo mocno nawilżającego kremu do twarzy, wypróbowałam już kilka kremów, ale po większości mam efekt ściągnięcia lub podrażnienia, czym jeszcze można głęboko nawilżyć cerę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 29.08.07, 12:24 Eucerin z mocznikiem, ten: www.eucerin.pl/?c=4&s=4&p=20 Odpowiedz Link Zgłoś
marzen77 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 29.08.07, 15:08 >Bardzo polecam kosmetyki Mary Kay amerykańskiej firmy , mozesz je wypróbować na sobie czego nie umożliwia nam żaden sklep ani apteka,chcesz wiedzieć więcej napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 29.08.07, 15:13 Spróbuj phisiogel, to super nawilżacz, krem z apteki, sprawdź recenzje na wizażu. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 29.08.07, 15:22 Nanobase - silna, wydajna, niedroga (ok.30 zl) emulsja nawilzajaca (w aptekach). Sprobuj, a odsuniesz wszelkie "maseczki nawilzajace", dla mnie to juz ladnie pachnace placebo ;) A tak na codzien - Nutritic LRP. Odpowiedz Link Zgłoś
joanina125 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 29.08.07, 18:31 jeżeli nawilżyć tzn poprawić elastyczność i usunąć efekt wysuszenia to terproline face a jeżeli chcesz szybko nawilżyć ( ja tak robię) to fillast, ja stosuję dwie ampułki tygodniowo i skóra jest super, zreszta niektóre apteki mają próbki.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 29.08.07, 18:36 Jak dla mnie najlepszy jest Phisiogel. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga1973 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 30.08.07, 13:43 witam :) ja polecam niebieskie kapsułki rival de loop hydro (z rossmanna) Odpowiedz Link Zgłoś
judytka_k Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 02.09.07, 12:21 Musisz pamiętać, ze kremy to nie wszystko,co mozesz zrobic dla swojej skory... nawilzanie z zewnatrz jest tak samo wazne jak nawilzanie "od srodka"... na moje problemy ze skora twarzy mam pozapisywane jakies dziwne robione masci, ale dodatkowo moj dermatolog zalecil mi picie conajmniej 2 litorw niegazowanej wody zrodlanej dziennie, co pomoze nawilzyc skore od wewnatrz. poza tym rowniez woda z kranu moze powodowac u Ciebie taka reakcje skory, wiec pomysl o myciu twarzy woda zrodlana... ja tak robie i jestem zadowolona z efektow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta6 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 02.09.07, 21:22 moja droga tez mialam ten problem, siegalam glupia po kosmetyki mocno reklamowane z gornej i sredniej polki , po czym okazalo sie ze najlepszy to kupiony w akcie desperacji krem z mlekiem kozim firmy ziaja za jakies 6-7 złoty w drogerii natura po nalozeniu go na noc rano obudzilam sie ze swirza nie sciagnieta i nie wyschnieta skora twarzy. jest to krem mocno nawilzajacy peiknie sie wchlani i napradew dziala na mocno wysuszona skore. Zreszta ziaja juz nie raz mnie przekonala do swych produktow ostatnio krem do stop mocno nawilzajacy - boski pioety mam jak niemowle poogladaj kosmetyki na www.ziaja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 03.09.07, 03:52 Wyprobuj maseczke SOS miraculum, hudra nawilzanie albo jakos tak, nie chce mi sie isc do lazienki i sprawdzac ;). Nieco lzejszy niz maseczka jest krem, ale ja wole maseczke. Zakochalam sie w niej normalnie ;). Jest w saszetkach, ok. 2-2,50 kosztuje. Pozdrawiam, nov. Odpowiedz Link Zgłoś
vikii2 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 03.09.07, 08:25 Od "wewnatrz" polecam Capivit hydrocontrol,tylko trzeba brac przez dluzszy czas.Jezeli masz problemy ze skora ,myc tylko w przegotowanej wodzie, lub uzywac toniku lagodzacego .To jest ciezkie ,dopasowac ,przetestowalam wszystkie ,ale najlepszy dla mnie jest Nivea Visage - tonik lagodzacy Nikt Tobie nie doradzi ,nawet dermatolog .W aptekach i sklepach ,pytaj o probki kremow i testuj, tylko nie wszedzie chca dawac.Problemy z wrazliwa skora mialam od dawna ,najlepszy dla mnie byl Nivea( w blaszanym opakowaniu ) i Bambino .Teraz od dluzego czasu uzywam maslo kakaowe(na noc)z Ziaji ,zadnych innych . Pytaj o kremy itp ,zeby w skladzie byl ogorecznik lekarski.Aha ,zaczym zorietowalam sie ,to duzo czasu minelo ,bylam uczulona na aloes. Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 03.09.07, 23:29 Ja też mam suchą i wrażliwą cerę, używam kremu nawilżającego AA help do skóry suchej, wrażliwej i atopowej, dla mnie rewelacja, dobrze nawilża i szybko się wchłania. Mam pytanie a propo capivit hydrocontrol: czy to naprawdę działa i po jakim czasie są widoczne efekty? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vikii2 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 04.09.07, 22:35 reirei napisała: > Ja też mam suchą i wrażliwą cerę, używam kremu nawilżającego AA help > do skóry suchej, wrażliwej i atopowej, dla mnie rewelacja, dobrze > nawilża i szybko się wchłania. > > Mam pytanie a propo capivit hydrocontrol: czy to naprawdę działa i > po jakim czasie są widoczne efekty? > pzdr. Biore od 2 m-cy i mam efekty.Mozesz tez pytac o inne w aptece ,ktore zawieraja ogorecznik. Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 04.09.07, 09:01 Jeśli masz taka cere nie powinnaś używac kremów mocno nawilżających, przerzuć się na półtłuste, zobaczysz róznicę! Odpowiedz Link Zgłoś
veronique_p Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 04.09.07, 09:19 Mam opisany przez Ciebie problem i uzywam kremu Hydraphase riche z LRP i maseczki nawilzajaco lagodzacej z tej samej firmy i jestem bardzo zadowolona. Ostanio mialam tez probke maseczki o podobnym dzialaniu z Avene i tez jest bardzo fajna. Poza tym tak jak wczesniej ktos pisal pij duzo wody niegazowanej, nawet wiecej niz 2 l dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 04.09.07, 11:59 na nawilzenie od wewnatrz polecam oeparol - olej z wiesiolka. Rezultaty szybko widoczne, przynajmniej u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 04.09.07, 22:50 A ja bardzo polecam Physiogel. Na pewno bedziesz zadowolona. www.physiogel.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=9&Itemid=12 Odpowiedz Link Zgłoś
margaret_76 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 05.09.07, 11:19 A ja zapraszam na moją stronę. Można samemu skomponować potrzebny skórze kosmetyk! Takie naturalne - domowe kosmetyki są bardziej skuteczne (bo zawierają więcej substancji czynnych) i mniej uczulają (bez konserwantów i kompozycji zapachowych)! Gosia, --------------------------- www.CzystaPrzyjemnosc.pl naturalne składniki do domowych kosmetyków, porady, proste receptury na skuteczne kremiki:) Odpowiedz Link Zgłoś
izuniar17 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 05.09.07, 17:08 Słoneczko a próbowałaś już może kremu oliwkowego z Ziaji???Jest świetny!działa nawet na moją mamę,która ma 45 lat.Nie podrażnia,a jedynie nawilża i sprawia,że cera jest po prostu ŚWIETNA!!!POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hac_via Iwostin 06.09.07, 00:31 Jesli jeszcze szukasz, to szczerze polecam: Iwostin - krem nawilzajacy o przedłuzonym dzialaniu (to nie opis, tylko pełna nazwa tego kremu. Kupuje sie go w aptekach, kosztuje około trzydziestu kilku zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jordi73 Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 16.10.07, 16:04 Polecam kremy GRISI najpierw możesz spróbować próbek i jak ci jakiś spasuje to dopiero kupisz www.naturaloes.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lubie.spamu Re: Szukam bardzo mocno nawilżającego kremu do tw 16.10.07, 20:33 SPIEPRZAJ z tym spamem !!!!!!!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! reklama w internecie KOSZTUJE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś