iwionna 29.08.07, 13:39 www.kylieminogue.com.pl/content/view/898/47/ naprawde jest boski:) a Wy macie perfumy -takie swoje -co Was urzekły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farelkaa Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 13:42 Amor Amor Cacharel ;) uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 13:46 Też uwielbiam Amor Amor :) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 13:47 Aktualnie to Gucci II, Ferre Rose i Escada Into The Blue. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: zakochałam sie w tym zapachu 31.08.07, 15:17 ja tak jak farelka i malange, choc to jeden z moich wielu ulubionych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marylou_tiel Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 13:56 Rowniez Amor Amor - od pierwszego niuchniecia zakochana... Pachne nim na wyjatkowe okazje. Na codzien Pure Purple Hugo Bossa, tez mnie zachwycil przy pierwszym kontakcie. Szukalam zapachu, wachalam dziesiatki, kilka mi sie spodobalo, ale zaden nie przekonal. Az do spotkania z Pure Purple... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 13:56 jA się jakies dwa lata temu zakochalam w Au the blanc Bvlgari. od ok. roku mam ten zapach i miłość trwa, choć często je zdradzam z innymi zapachami :) Odpowiedz Link Zgłoś
troianus Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 14:09 Moim numerem jeden od lat jest Sonia Rykiel, pomaranczowy sweterek. No po prostu uwielbiam ten zapach i od lat mi sie nie nudzi, a wszystkie inne po drodze - tak. Wiem, że to specyficzny zapach i raczej niewielu podziela moje zdanie, ale ja go kocham. Natomiast moim numerem 2 jest Givenchy Hot Couture, tez jest fantastyczny, ale jednak za Sonia. Ciagle poszukuje nowych zapachow, nawet podoba mi sie Mania Armaniego, ale czegos tak jednak brak. Inne zapachy np. Max Mara, Gucci Rush, Light Blue Dolce & Gabbana - no ladne, ale nie zachwycaja. Ciagle szukam nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
vikii2 Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 15:00 A co myslicie o Calvin Clain euforia woda perfumowana? Wachalam ,podoba mi sie i od kilku dni zastanawiam sie ,czy mam kupic czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 15:09 mimo iz mam w tej chwili ok. 50 flakonów i setki próbek to jest 1 zapach, który kocham i jest najpiekniejszy i nacudowniejszy i moj ulubiony:) cavalli just her:) a sweet darling rez mi sie podoba:) nie jest jakis super extra ale przyjemny:) Odpowiedz Link Zgłoś
girl-in-black Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 15:42 Zdecydowanie Lolita Lempicka -ten zapch kojarzy mi się z najpiękniejszymi chwilami w moim życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
justynagar Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 15:49 mam kilka flakonów, ale dwa ukochane DKNY (ten piewszy tradycyjny :- ) mam też inne...ale już mi się znudziły)...no i drugi, Hugo Boss Women. Z dwoja nie wiem, który bardziej wolę! Odpowiedz Link Zgłoś
passer-by Re: zakochałam sie w tym zapachu 30.08.07, 08:40 Lubię te same zapachy.Polecam również nowszy zapach Boss'a - Boss Femme. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: zakochałam sie w tym zapachu 31.08.07, 18:56 Czy twoj nick na wizazu to Paulinka_S???? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: zakochałam sie w tym zapachu 01.09.07, 13:57 jezeli to pytanie do mnie to tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
nandia1 Re: zakochałam sie w tym zapachu 29.08.07, 15:53 Moim ukochanym zapachem byl Masumi Toujours,Coty-ten fioletowy.Uzywalam go 7 lat i w ogole mi sie nie nudzil.Wszystkie zapachy wysiadaly przy nim..Ale pare miesiecy temu-choc nie wiem dlaczego-wycofali go ze sprzedazy.Do dzis nie znalazlam niczego podobnego ani rownie pieknego..Moze ktoras z Was zna jakis zapach,ktory go przypomina?? Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: zakochałam sie w tym zapachu 30.08.07, 09:33 Zapach mojego zycia to Coco Mademoiselle Chanel (edp).Od paru dni mam tez drugiego faworyta - Kate Moss. Odpowiedz Link Zgłoś
ooopolka Re: zakochałam sie w tym zapachu 30.08.07, 09:37 Hmm , a czy kate moss mozna juz kupic? A jak od pachnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kajka85 Re: zakochałam sie w tym zapachu 30.08.07, 09:53 Ralph Lauren -Polo sport woman Cacharel Liberte-kocham je:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwionna Re: zakochałam sie w tym zapachu 30.08.07, 12:50 Amor Amor Cacharel -ide dzis testowac!narobiłyscie mi smaku na ten zapach:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynagar Re: zakochałam sie w tym zapachu 01.09.07, 08:51 tez byłam wczoraj przetestowac zapach Amor Amor:-) i wrażenie bardzo pozytywne. W najbliższym czasie może sobie sprawie :-) Mój mąż zakochał się w tym zapachu bardziej niż ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszczka Emporio Armani SHE 30.08.07, 22:44 ale może dla tego, że za każdym razem przywołuje wspaniałe i bardzo konkretne wspomnienia :)? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: zakochałam sie w tym zapachu 31.08.07, 12:42 używałam kiedyś, i teraz po ich powrocie, klasyk l'eau par kenzo nie mogą mi sie znudzic, po prostu na codzień. Podobają mi sie też inne, ale mam na nie "nastroje" natomiast te podobaja mi się zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
vega181 Re: zakochałam sie w tym zapachu 31.08.07, 18:39 ja z kolei lubię dość ciężkie zapachy, mój ukochany to Angel Thierry Muglera-boski i bardzo , bardzo trwały, na drugim miejscu Allure Chanel, a z tych lżejszych zdecydowanie Jadore Diora. Odpowiedz Link Zgłoś
iwionna Re: zakochałam sie w tym zapachu 31.08.07, 18:59 Angel tez lubie ale zimą-latem za ciezki Odpowiedz Link Zgłoś
annysia Re: zakochałam sie w tym zapachu 31.08.07, 22:24 moje najukochańsze to: gucci envy me i dior j'adore! boskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilaaaa Re: zakochałam sie w tym zapachu 01.09.07, 19:04 J'adore Dior, od kilku lat moj ulubiony:-) Mam jeszcze kilka flakonow - D&G - Sicily, Boss - Intense, LL, Cartier - Delices de Cartier, GA - Sensi, CH - 212 ( te tez uwielbiam), ale nie maja one podjazdu do tego pierwszego. Aha, mialam dwa lata temu wode toaletowa Cerruti 1881 - edycja limitowana, z zielona zatyczka... zakochalam sie w niej.. i juz jej nie ma:-( A to byl taki piekny, swiezy, letni zapach... Moze ktos wie, gdzie mozna ja jeszcze dostac? Moze jakims cudem ktos ma opakowanie tej wody? Chetnie odkupie. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin15 Re: Armani City glam n/t 01.09.07, 23:05 Very Vallentino od lat numer 1. Odpowiedz Link Zgłoś